ISSN 1337-8481

streda, 24. apríla, 2024

V telke sa už vyjadril odborár a krajská sudkyňa, chýba ešte zdatný poľovník a hasič.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
Zahraničnopolitické okienko
Tento týždeň sa budú kresliť kontúry medzinárodných vzťahov. Hovoriť spolu budú Američania a Rusi, pokúsia sa spolu hovoriť krajiny Severoatlantickej aliancie (ktorej sme súčasťou) a Ruska. Toho rozčúleného Ruska, ktoré sa rozhodlo začať stoj čo stoj meniť svet. Oni rozhodnú kto má kam patriť, komu a kedy treba bratsky pomôcť.
A my tu doma sme sa skraja roka akože vyľakali Američanov, ktorí sa nám tu chcú nasáčkovať a siahať na našu svojbytnosť a suverenitu. Do čela protiamerického snaženia sa postavil geostratég Fico a pridávajú sa k nemu ďalší. V telke sa už vyjadril odborár a krajská sudkyňa, chýba ešte zdatný poľovník a hasič.
Táto situácia si vyžaduje zopár parádnych referend. Aby bol svätý pokoj.

Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. ten uboziak deges,len ukazal,ze bezny clovek (polovnik,hasic….) ma drzat tu plebsovu hubu a krok ako us.ambasada naordinuje.obycajny clovek uz nebude mat narok absolutne na nic a na svoj odlisny nazor ho zachvilu zatvoria.
    americky tajtrlik deges by si mohol vsimnut,ze uz aj politologom ako je baranek,alebo chmelar je uz na vracanie z tej politiky,ktoru robi tato neschopna vlada.
    chmelar chcel ist do viacerych diskusii ohladom vojenskych utocnych zakladi a nevyhodnych zmluv pre slovensko .
    len ta politicka proamericka cvarga sa posrala.
    myslim si,ze chmelar,baranek,zilinka a mnohi dalsi nie su az taky plebs.

  2. pagrc 11. januára 2022, 9:07 – subor nekoordinovanych nezmyslov a primitivnych utokov znovu od diskutujuceho, ktory ma talent dokonca aj na trefnu samoidentifikaciu.

    K pochopeniu pointy niektorych clankov a statusov prezentovanych aj tu na SOL je nevyhnutny urcity prehlad a uroven inteligencie.

  3. chmelar a baranek su skrachovanci s nenaplnenymi politickymi ambiciami. Nepresadili sa v ziadnej strane a teraz sa snazia silou mocou dostat do ultranacionalistickych stran, ale zatial ich nechce ani fiko, kotleba ci uhrik a im z toho prepina. Zilinka nieco podobne, ale s odkladom do buducnosti.

  4. Akí sme boli šťastní,keď z nášho územia odišli ,,dočasne“ umiestnené sovietske jednotky,ktoré sem boli umiestnené po pozývacom liste niektorých starých komunistov.Nestačilo toho poníženia ? Na scénu sa dostali synovia starých komunistov,ktorí si myslia,že jedinou možnosťou na záchranu tejto tzv.demokracie je rozmiestnenie amerických vojsk na našom území.Zrejme nepoučiteľnosť z histórie.

  5. pre Havran : teraz si nepotešil zrejme ani anonyma a a ani p.Majka, asi Ti chýba určitý prehľad a úroveň inteligencie ( podľa p. Majka ) .
    takže , ak názor je proti, tak je to“ je súbor nekoordinovaných nezmyslov a primitívnych útokov“. Havranko, zapredanci nás presvedčia o opaku a platí Gobbelsovské, že 1000x opakovaná lož sa stane pravdou ! Demeš a spol. zhovadia všetko a všetkých, ktorí sa odvážia zdvihnúť hlavu a povedať pravdu.
    Vasila Biľaka odsudzovali ako spoluautora pozývacieho listu pre cudzie vojská, ale Naďa si obhajujeme, lebo na neho útočia len politickí skrachovanci. Anonym, ako ľahko je hodiť špinu na človeka. p. Baránek je podľa mňa veľmi rozhľadený a múdry človek a vie čo hovorí, a na rozdiel od Teba, vystupuje verejne so svojimi názormi. A v jeho veku – myslíš , že by chcel ešte robiť kariéru ?

  6. pre Havrana a Heňa: Psychopatom a bláznom nie je len ten, kto sa škriabe hore záclonou a myslí si, že lezie na Everest. Bláznom je aj ten, kto je presvedčený, že je najmúdrejší, že sa vyzná v práve, v zdravotníctve, vo finančníctve, proste vo všetkom, a preto nikomu nedôveruje.
    Takýto človek je zvyčajne plný nenávisti voči tým, ktorí mu oponujú, a preto je mimoriadne pomstychtivý. A keď sa stane, že má výnimočný talent poblázniť ďalších ľudí s podobným duševným stavom, ktorí sa tak stávajú jeho komplicmi v jeho činnosti, spoločne môžu spôsobiť spoločnosti nedozerné škody.
    Preto musí spoločnosť takýchto duševne chorých ľudí identifikovať a dať ich do rúk ľuďom v bielych plášťoch v patričných ústavoch. A tí chorí by mali byť za to vlastne vďační, lebo ináč by boli hmotne zodpovední za spôsobené národohospodárske škody. Skrátka, výhodnejšie je byť bláznom, ako podvodníkom, i keď môže ísť o súbeh obidvoch možností.
    Treba sa rozhliadnuť po našom krásnom Slovensku, či sa náhodou takéto typy nedostali na vysoké posty.

  7. Treba aby sme boli nezavisli, nie zapredani niekomu, nebyt nikoho bazalom. Jednoznacne Rusko, je to dane historicky, je blizsie a aj preprava tovarov, sluzieb je lacnejsia. Dokonca to vcera alebo predvcerom povedal Matelko na ta3.

  8. Myslim,ze kazdemu,kto dokaze napocitat do desat,je pri tejto zmluve jasne,preco sa do placa dostala nasa modna guru,o ktorej rok predtym nikto ani nepocul a preco volby vyhrala tato nekompetentna luza

  9. Anonyms 11. januára 2022, 15:41

    Historicky je dané, že do roku 1945 sme s Ruskom nemali nikdy nič spoločné. Tovary a služby tam žiadne nie sú. Nejde tu o žiadnych amíkov ani rusov. Ide tu o slovenskú oligarchiu, ich kapitál, ich slobodu, ich moc a majetky. Toto všetko sa im lepšie bude spravovať vo verzii Bielorusko. Našťastie sme v EU a NATO.

  10. Slovensko je v obrannom vojenskom pakte NATO,ktoré garantuje,že ak by Slovensko bolo niekým napadnute,je povinnostou iných členských krajín Slovensku prísť okamžite na pomoc.To isté je ak je napadnutá iná členská krajina,musí Slovensko tiež prispieť vojenskou pomocou.Clenom je samozrejme aj USA.Pretoze USA má svoje priority a je to svetová veľmoc,pritvdzuje svoje požiadavky a politickú doktrínu i násilne( vojenský).To iste robi,ale zďaleka nie tak casto a globálne i Rusko.Preto je nepochopiteľné,že by Slovensko sa malo na týchto politických bojoch podieľať,a to v prospech jednej mocnosti.Lebo Slovensko tým vôbec nič nezíska,na naopak,len môže stratiť.A preto je neakceptovateľné,že by o Tom malo rozhodovať pár politikov,ktorí sú momentálne pri moci.Co nie je v zmluve zakázané,je dovolené.Americanov sa už nikdy nezbavíme.A argumentovať tým,že prečo by to lebo toto robili,je naprosto nezodpovedné a nanajvýš hlúpe.Preto je táto zmluva zbytočná ,účasť v NATO,je oproti tomu správna a nutná.

  11. 16.05,hystoricky je dané,že do roku 1945 sme z Ruskom nemali nikdy nič spoločné😁😁😁takto dobre som sa už dlho nenasmial.Či sa ti to páči alebo nie spolu z Ruskom patríme medzi slovanské národy,takže s nima máme vela spoločného už niekolko storočí.Slovanská vzájomnost ti niečo hovorí?To ta na dejepise neučili?

  12. Pokiaľ viem momentálne žiadny ruský plyn netečie, ratujú nás práve američania. Rusi sú nespoľahlivý partner, vydieračskí darebáci a šprt ako Slovensko mají u riti.

  13. Rusi sa včera vyjadrili, že si neželajú rozširovanie NATO na východ, čiže aj Švédsko a Fínsko a že boli podvedení pri rozšírení o CZ, SK a ostatné pri odchode z východného nemecka. Najradšej by boli keby naša zaostalá krajina nebola súčasťou vyspelého sveta. V tomto kontexte je až hrôzostrašné koľko penazí sú ochotní pumpovať do ruskej propagandy na slovensku (do SMER, HLAS, Kotleba, Uhrík, Chmelár a pod.)

    Nostalgia za rusmi trápi len zopár zaprdených bývalých agentov a príslušníkov pomocnej stráže, prípadne funkcionárov strany v socialistických podnikoch. Nikto normálny by nechcel byť pod diktátom rusov. Nechodíme tam na dovolenky, nedovážame odtial nič okrem plynu, nič tam nie je len oligarchická diktatúra a chudoba. Neprodukujú potraviny, jediné čo vedia je len vojensky plieniť okolité krajiny. Počas ich okupácie našej krajiny tu vytvorili takú zaostalosť, ktorá trvá ešte dodnes, vidieť to hneď len na očkovaní.

  14. anonym 9:03Cloveka uz to ozaj nebavi,ked sa taki tupci.nevvzdelani a hlavne hlupi k niecomu vyjadruju o com nemaju ani sajnu.A papuskuju nieco,co niekde poculi bez toho,aby sa aspon trosku oboznamili o co tu vlastne ide,

  15. A čo na tom jeho príspevku nie je pravdivé? Našiel si sa tam? Podľa tvojej reakcie to vyzerá tak, že tým nevzdelaným tupcom si ty. Musíš v tom proruskom trolovaní pridať, či málo ťa platia?

  16. Ruska federacia ziada aby sa USA a NATO z velkej casti zrieklo materialneho osvojenia uzemi tych clenov aliancie, ktorí do NATO vstupili po roku 1997.

  17. Anonym 12. januára 2022, 12:13:
    Ale ale, tak trolling si beries do huby. No podme na to ty expert a ukaz aky si vzdelany. A pod do mna ty recnicky guru!

  18. Je mi smutno a cítim sa previnilo. Co by asi na toto, čo sa tu deje, povedali nasi starí otcovia, ktorí bojovali v SNP o každý meter našej zeme? A dnes je tu vláda, ktorá nás predala cudzej mocnosti. Bez odporu, protestov na uliciach. Len tak. Poprela našu historiu, naplula na naše hodnoty. A co je najhoršie, sme pasívny národ, ktorému je to jedno. Až na pár výnimiek, nemame svoju hrdosť. Tu sme dávno stratili.Slovensko zabudlo na vlastné slzy. Prestalo počúvať tlkot srdca a dovolila, aby vyhral suchot peňazí. Tých pár ľudí vo vláde pluje na naše hodnoty. Pluje na ľudí, ktorí ich vybudovali na myšlienke mieru a spolupráce. Naď odletí v prípade bombardovania do USA. Korcok tiež. Sulik do Austrálie. Zostaneme len my. Naše slzy budú trestom za pasivitu nášho národa. Ospravedlňujem sa hrdinom zo SNP. Takto to nechceli. Hanbím sa. Dnes sa fakt strasne hanbím.

  19. Naši starý otcovia by boli hrdí na to, že už nemusíme skákať cez ostnaté dráty, že sa môžeme po svete slobodne pohybovať, že môžeme slobodne podnikať, že už nemusíme za prácou emigrovať na lodiach do USA, že sa nemusíme ukrývať pre ŠTB, že v obchode je na pulte tovar. Aká vláda nás predala akej mocnosti? To sú krčmové opilecké bludy. Tu myšlienku mieru majú v KGB inú ako ty, podľa nich by oni mali povedať, ako by ten mier mal u nás vyzerať 🙂 Aké bombardovanie? Sa poprechádzaj po vonku, to prejde.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img