ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

„Za týždeň v Ománe zaplatí ako za týždeň v Tatrách“ – píše poslankyňa Monika Kozelová

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
To ako fakt sa tu toľko ľudí zavzdušňuje nad tým, kam si to len dovolil ísť minister Lengvarský na týždeň s rodinou cez sviatky na dovolenku? To už tu vážne toľkým ľuďom hrabe?🙏
Čo vás vôbec po tom? Porušil nejaký zákon? NEPORUŠIL! Tak čo vás to serie!
Jaaaj, vy nie ste zaočkovaní! Tak to sa potom nečudujte! Lebo vás nepustia ani do Rakúska.
A že išiel do Ománu? A čo? Za týždeň v Ománe zaplatí ako za týždeň v Tatrách. Akurát že tam bude mať svätý pokoj a neuvidí žiadneho Slováka, keď bude mať šťastie. To by sa mu v Tatrách určite nemohlo stať. Iba že by sedel týždeň na izbe 🙈
Ten chlap pracuje 14 až 16 hodín denne, aby zachránil všetky naše nevďačné krky. Takže aspoň týždeň dovolenky, ktorú mu neplatí nikto z vás, si rozhodne zaslúži! Tak mu dajte už konečne všetci svätý pokoj, lebo tiež je len človek a nie luskáčik na kľúčik. Aspoň týždeň dovolenky, jeden jediný! On si totiž nemôže dovoliť home office kde aspoň na jeden deň vypne. To takto nefunguje.
A všetci “umelci” čo mu tu nakladáte, ako keby vám vykradol kuríny, sa ráno pozrite na seba do zrkadla a poriadne sa pozrite na tú závisť a nenávisť čo vo vás je 😡 A nezabudnite si spomenúť na to vaše kresťanské “Miluj svojho blížneho, ako seba samého”.
A dajte mu už konečne pokoj. Lebo ten hore sa pozerá ☝️Aj na vás☝️
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. …..jednoznacne suhlas takmer so vsetkym…..do pozornosti ale dve tvrdenia: A že išiel do Ománu? A čo? Za týždeň v Ománe zaplatí ako za týždeň v Tatrách./// A nezabudnite si spomenúť na to vaše kresťanské “Miluj svojho blížneho, ako seba samého”. /////iba dodam,fakt su Tatry drahsie ako zahranicie,my sme napr za vikendovy pobyt,3 noci, nie tak davno,zaplatili tolko,co za tyzden v Chorvatsku…v Chorvatsku kocur zadarmo,v Tatrach chcela 20e za den,dohodli sme sa na 10…..a o tom krestanskom porekadle to plati 1000nasobne,mam dojem,ze cim vacsi krestan,tym vacsia nenavist v nom je,cest vynimkam…….

  2. Pani Kozelová nepochopila základnu poitnu a to, ž nám ostatným beťným ľudom vyslovene neodporučaju dovolenky v exotických krajinách a oni si tam bežne lietaju a dovolenkuju….!!! Nič viac a nič menej.

  3. Peter 4. januára 2022, 8:16 Vela ludí to nechápe.Tak isto ako vianočná žúrka do tretej rána na MZ. Nám dajú zákaz vychádzania po 22,00 a oni majú akože „pracovnú večeru“ A potom sa čudujú že im na tie ich opatrenia a vyhlášky ludia doslova serú

  4. Peter, stačí rozlišovať čo je zakázané a čo je odporúčané. Keby si išiel do Ománu ty, neporušil by si tiež nič.

  5. Anonym 4. januára 2022, 9:05 Myslíš „zakazane a prikazané“ na zaklade nejakých proti ústavných vyhlášok a nariadení? hentý vajčiaci majú isť príkladom.Ale lampasák bude vždy lampasák!! V lete tu vykrikovali že deltu priniesli dovolenkári,a že či si nemohli odpustiť jednu dovolenku pri mori

  6. Bohus, k tebe uz len jedno, si dement. Nedokazes vidiet, mysliet, uvazovat. Ale ku kazdemu clanku mas potrebu vygrcnut tie tvoje kydy. A este vycitat 11 fotiek. Hnupe.

  7. Anonym 4. januára 2022, 10:51 Podpis patrí do kolonky MENO.a nie na koniec príspevku.A dať 11 fotiek TEJ ISTEJ dlažobnej kocky? Panebože prečo?

  8. Stádo vedie vôl, žiaľ tak je to aj v diskusii. Len pre upresnenie s akou cestovkou bol v Ománe ? Skúste si vyskladať zájazd a k tomu let súkromným lietadlom biznis triedou…. to by si mohol byt v chorvátsku pol roka aj s tvojími kocúrmi…

  9. pre Hovori sa ze…. hovori sa aj,ze kazda krava zaostava….len pre upresnenie,narazal som na cenu za pobyt v Tatrach za 3 dni a trebars v Chorvatsku za tyzden….este raz,radsej tyzden v Chorvatsku,ako 3 dni v Tatrach,kde o.i. vsade sami mrzuti ludia,prides do restauracie cakas 10minut len na to,ci si ta niekto vsimne,pivo drahsie ako v Prahe…len podotazky,preco by mal letiet sukromnym lietadlom biznis triedou?????….poznas nieco take ako first alebo last minute????…Lengvarsky mozno nieje taky narocny a mamonar ako trebars rysavy bradavicnaty hranol a jeho spoluzlodejska smeracka banda….

  10. Neviem vôbec,o čom sa tu vlastne diskutuje.Nech si chodí každý na dovolenku kam chce,ale nie na jednej strane veľké pohoršenie a na druhej strane veľké pochopenie.Ako ten príspevok nadomnou.Nie je tomu dávno,čo tu nám všetkým majiteľ blogu kázal kvetnatymi slovy o etike a morálke.A už ten Nick tohoto človeka,je s tým v priamom rozpore.Moze potom človek brať také veci vážne.?

  11. Tiež neviem prečo si niekto cestu do Ománu spája automaticky so súkromným lietadlom v business classe. Takto sa robia reči.

  12. Minister nepochybne zakon neporusil a skutocne si za svoje peniaze moze robit co chce a jazdit na dovolenky kam chce.

    Nejde o teda o zakon.

    Je ale ministrom, ktory reprezentuje opatrenia vydavane a zavazne pre vsetkych obcanov, podnikatelov a cely stat. Tieto opatrenia su z logickych a pochopitelnych dovodov vyrazne obmedzujuce ako obcanov, tak podnikatelov. Obcan, podnikatel a spolocnost trpi.

    Z tohto dovodu nepovazujem za eticke a spravne, aby ktokolvek z vlady, vratane ministra isiel vyhlasil vyrazne opatrenia a odisiel dovolenkovat do zahranicia.

    Volil som ZMENU a OCAKAVAM ZMENU.

    Verim, ze som svoj pohlad na sucasne dianie napisal dostatocne jasne.

  13. Možno len zistil, že opatrenia nastavil dosť prísne a nebol ochotný ani schopný ich dodržať, preto odišiel mimo SR, kde sú opatrenia miernejšie.

  14. Ty si ozaj idiot a to korunovaný…. bubo nemá last minute a vôbec nie na silvestra… predstav si ze si minister, išel by si last minute do chorvátska s čvargou

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img