ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

PRÁVE TERAZ: Zásah hasičov na sídlisku na Nám. Slobody – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď / Práve v týchto chvíľach zasahuje jednotka HaZZ zo Serede za asistencie Mestskej polície na sídlisku na Námestí Slobody (za Lidlom).

Zatiaľ viac informácií nemáme, po ich zistení budeme článok aktualizovať.

Za informácie a foto ďakujeme čitateľovi Renému.

 

– – –

AKTUALIZOVANÉ – 07.01.2022

Podľa hovorkyne KR HaZZ Trnava Lenky Koštálovej sa jednalo o technický zásah – asistenciu seredských hasičov.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Čo sa týka neklesania na úroveň p. Majku, tak ty klesáš pod jeho úroveň, nakoľko čítaš jeho príspevky a píše k ním komentáre.

  2. pre Seredsity fakt krasny……chybalo len ukoncenie ako za starych cias “ Vecna slava komunistickej strane a so Sovietskym zvazom na vecne casy“ …..

  3. Hodne ludi mi dalo otazku, ci som prihovor primatora cital. Priznavam, nakoniec ano a takmer som zvracal…
    Tak znacne odtrhnutie od reality sa hlada tazko. Ze si take splasky zverejnil u syna, chapem. Vlastne, kde inde?

    Tento rok by som nazval rokom Pravdy o Seredi. Rok zacal…

  4. pre pána majka:klobúk dolu pán majko pred vami za to že stojíte proti tej zgerbe ktorá sa tu rozťahuje za naše peniaze.máte právu nevedela som či sa mi sníva keď som to čítala.je to hnus a pán primátor klesol na ďalšie dno.nula ktorá sa pripravuje na ďalšie voľby.

  5. Anonym 5. januára 2022, 19:48 – vdaka, ale toto nie je clanok, pod ktorym by sa diskusia mala rozvijat. Urcite budu prilezitosti na polodnu a faktograficku diskusiu pod clankom s pribuznou temou. Dakujem.

  6. pre Anonym 5. januára 2022, 20:39 zacal to Seredsity s odkazom na „krasny socialisticky“ prihovor sudruha primatora 😉 ….

  7. Takže hasiči vykonávali asistenciu a pri tom im asistovali mestskí policajti. A na toto rozuzlenie som čakal tri dni.

  8. Toto je ten majakov bulvar..senzacia za kazdu cenu. Nabuduce nezabudni zas odfotit hovno na zastavke, alebo dlazobnu kocku na 30 sposobov. Alebo svoj krasny dvor..

  9. Vy ste už načisto je..ti ľudia. Sa s pamätajte! tak najprv tu čítate a nikto vás do toho nenúti. Ledva čakáte a ste zvedaví co sa stalo a načo tam ti hasiici boli a ked sa to dozviete ešte to aj skritizujete. Viete co vy vlastne chcete????

  10. Nuž áno, po troch dňoch sa dá skonštatovať, že článok je o ničom. Tentoraz však vinou hovorkyne HaZZ, ktorá sucho skonštatovala, že sa jednalo o technický zásah – asistenciu seredských hasičov. Čo vlastne povedala? Nič. Taký hovorkyňu by som poslal veľmi rýchlo preč, keď sa jej ťaží napísať o dve vety viac.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img