ISSN 1337-8481

piatok, 19. apríla, 2024

Polícia: Vianoce treba tráviť doma s blízkymi, nie sa túlať v noci po vonku

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM| Aj počas vianočných sviatkov boli policajti v uliciach miest a obcí, a dohliadali na bezpečnosť obyvateľov. Vzhľadom na stále platné pandemické opatrenia, vykonávali policajné hliadky naďalej aj kontroly ich dodržiavania. Tie boli zamerané najmä na nočný zákaz vychádzania.

Od 23. do 30.12. riešili policajti Trnavského kraja celkovo 88 osôb, ktoré nedodržali platné COVID opatrenia. Policajné hliadky vyriešili tretinu priestupkov napomenutím, zvyšným osobám uložili blokové pokuty.

 

88 osôb porušilo zákaz vychádzania

–          pokuta 59 osôb

–          napomenutím 29 osôb

 

Ďakujeme, že ste sa správate zodpovedne a dodržiavate platné pandemické opatrenia.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Už nadpis tohoto článku,už to je drzosť.Co je potom koho,toho,kde ja strávim Vianoce.Aj ten stupidny zákaz vychádzania v noci je len neskonala hlúposť a ešte k tomu pokutovanie .Pane bože,nič len doba temna.

  2. toto si ani komunisti nedovolili,urcovat kto kedy kde ma byt,len tato banda skurvecov,je schopna do nas aj strielat,obesit tu fasisticku cvargu.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img