ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Búrlivý Silvester na našich cestách

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

1. ČASŤ: POLICAJTI RIEŠILI KURIÓZNE PRÍPADY

KR PZ Trnava |MM|  Hlohoveckí policajti prenasledovali 14 ročného vodiča, v Piešťanoch zas chcel mladík autom vystrašiť skupinu osôb.

14 ROČNÝ (NE)VODIČ SKONČIL V POLI

Krátko pred polnocou zbadala policajná hliadka z Hlohovca auto Škoda Octavia, ktorého vodičom bolo na prvý pohľad dieťa. Na znamenie, aby auto zastavil, však mladučký vodič nereagoval a v jazde pokračoval smerom na obec Tepličky. Kúsok pred obcou dostal šmyk a s autom skončil zapadnutý v poli. Okrem neho sa vo vozidle viezli ďalší 3 dospelí muži. Našťastie sa nikto pri nehode nezranil. Policajti chlapca podrobili dychovej skúške, ktorá potvrdila, že pred jazdou alkohol nepil. Dopravnou nehodou aj samotnou jazdou mladého nevodiča sa polícia naďalej zaoberá.

NA KONFLIKT MEDZI MLADÍKMI DOPLATILA MLADÁ ŽENA

Piešťanskí policajti boli, krátko po polnoci, privolaní na Teplickú ulicu, kde mal 21 ročný vodič autom ohrozovať skupinku 7 mladých osôb. Príčinou mal byť predchádzajúci konflikt medzi ním a jedným z mladíkov. Mladý vodič vyšiel s autom Škoda Octavia vľavo na chodník, a pomaly sa približoval ku skupinke. Tí mu všetci, okrem 20 ročnej dievčiny, stihli z dráhy uskočiť. Mladá žena po tom, ako ju autom zachytil, spadla na zem. So zranenou nohou ju museli jednorázovo ošetriť v nemocnici.
Mladík po kolízii z miesta odišiel, neskôr sa tam však vrátil. Policajtom tvrdil, že mu fľašou od šampanského mali rozbiť čelné sklo. Pri dychovej skúške mu policajti namerali v dychu 1,42 promile. To, či mladík pil pred, alebo až po zrážke, budú dokazovať znaleckým skúmaním.

Policajti mladému mužovi, ktorý je podozrivý z prečinov ublíženia na zdraví v štádiu pokusu a ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, zadržali vodičský preukaz. Polícia na prípade intenzívne pracuje. Vzhľadom na to, že všetci zúčastnení zároveň porušili nočný zákaz vychádzania, ich policajti oznámia na príslušný RÚVZ.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img