ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

Sú 4 X výkonnejší ako človek, ale ich životnosť je len rok. Potom z nich robia mydlo“ – píše jedinec, ktorý určite tiež disponuje volebným právom…

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Nezmysly a výplody pologramotných jedincov zmagorených z témy COVID-19 sa stále šíria raketovým tempom hlavne na sociálnych sieťach. Je až na počudovanie, čo všetko sú ľudia schopní a ochotní zdielať a tým úspešne šíriť.

Tentokrát znovu o „plochej Zemi ktorá je centrom vesmíru“ a o mutantoch pracujúcich v Škodovke, z ktorých následne je mydlo.

Keby to nebolo tak neskutočne tragické, dalo by sa na tom dokonca aj zasmiať… Smutné je, že tieto individuá majú rovnaké volebné právo ako vedec, učiteľ, či iný normálny človek.

Za všetky zozbierané na úvod prinášame tieto dve skutočné novoročné perličky:

Zdroj: FB, Instagram

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. pre Anonym 19,59 keď budeme len tak sa pozerať na takýchto bláznov tak si budú myslieť že to čo robia je dobré.A stále sa nájde niekto kto tomu uverí.Ja si myslím že je treba na to upozorňovať

  2. Ešte dobre, že nemám účet na žiadnej pridrbanej sociálnej sieti a potom prídem na SOL a tu to nájdem. Ďakujem za príjemný večer. Akurát by ma zaujímalo či autor na to natrafil náhodou alebo to vyhľadáva cielene.

  3. Je až na počudovanie, čo všetko sú ľudia schopní a ochotní zdielať a tým úspešne šíriť.

    Keby tu nechodím ani neviem , že také sprostosti ako ste zdielali a šírili sú.

  4. Takéto blbosti boli odjakživa.Teraz sa tomu dáva až veľký priestor,a cielene sa to vyhľadáva.Ma to len jeden dôvod.Ti,ktorí to poslednou dobou neustále pripomínajú,a ešte s tým aj oboznamuju širokú verejnosť,narobia viac škody,ako úžitku.Ma to len jeden jediný cieľ.Ten nech si každý sám domysli.Staci si pripomenúť posledné všelijaké návrhy a čo z toho logicky vyplýva

  5. Na konci sveta je voda, za tú vodu je ešte jedna voda a za tou vodou je vysoký plot. A v kanáloch žijú Ninja korytnačky. V Loch Nesse si pláva Nessie, akurát 2x do roka musí odplávať do teplejších vôd kvòli reume zo studeného jazera. To sú základné veci, ľudkovia. Mobily frčia na 5g, ale keď ta dobre nasere smart phone, tak letí o zem aj 6g 😀

  6. Bohužiaľ veľa retardov má prístup k sociálnym sieťam kde majú priestor ukazovať ako hlboko klesli. Jediný spôsob ako to obmedziť je že by si prevádzkovatelia stránok vstúpili do svedomia a nepodporovali ich v tom kopírovaním , rozširovaním a poukazovaním na ich demenciu za účelom nahnať si čitateľov. Začal by som udeľovať niečo ako Michelinsku hviezdu stránkam za to ak v priebehu roka nezdieľali ani raz π-čovinu do neba volajúci. Aby čitatelia hneď vedeli na akú stránku klikli a či sa tam zdieľajú hlúposti len za účelom mútenia vody.

  7. Cielom uverejnenia tychto nezmyslov nie je propagacia debilov a ich vyplodov, ale UPOZORNENIE na nezmyselnost a klamstvo zdielaneho obsahu na socialnych sietach.

    Zaroven ide o prevenciu a vychovu ludi aby si uvedomili, co uz nezmyslom je a co nie je vhodne zdielat bez rozmyslania.

    Dolezite je upozornit verejnost aj na to, kam az spolocnost klesa, ked ludia podlahnu hoaxom a nedokazu uz realne rozlisovat, co je pravda a co nie.

    Aj mne osobne sa sda nepochopitelne, ako toto moze nikto normalny zdielat a rozsirovat – toho, kto to napise ani velmi neriesim. Neznamena to ale, ze nie je dostatok ludi, ktori to povazuju za normalne.

  8. Kde beriete istotu, že snaha upozorniť na nezmyselnosť a klamstvo splnila svoj účel? Normálny človek predsa nepotrebuje byť na to upozorňovaný a debilovi to len zahrá do karát, lebo sa v chorom mozgu akurát uistí, že niečo robí dobre keď kritikom stúpil na otlak a vyvolal tým taký ohlas.

  9. Anonym 3. januára 2022, 18:29 – isty som si iba tym, ze raz zomriem. Verte, ze realne ste na tom rovnako.

    Skusim to inak.

    Kazdy normalny clovek vie, ze pri cervenej na semafore treba stat. A predsa sa to ucia deti a opakuje sa to aj pri kurze na VP.

    A fakt to neznamena, ze vsetky deti su debilne a ze kurzy navstevuju len ludia s chorym mozgom…

    Neviem, ci som to napisal dostatocne zrozumitelne, no snazil som sa.

  10. Podľa mňa nech si veria takým kravinam keď chcú. Mne rovnako smiešne pripadá keď niekto verí v boha, ale to už veľa veriacim nieje smiešne a tiež je to primitívne zmýšľanie čo sa ťahá s ľudstvom od nepamäti.

  11. Miloš Majko: dovolím si nesúhlasiť.

    Na výchovu debilnych deti sú ich debilni rodičia. Nie sociálne siete a médiá.

    Uvediem príklad: Ak rodičia vysvetlia svojmu dieťaťu že nieje dobrý nápad používať zábradlie keď je na ňom námraza tak je viac než pravdepodobné že to skúšať nebude.

    Ak sa to isté zverejní na stránke: Deti neolizujte kovové zábradlie keď je na ňom námraza prilepí sa vám jazyk. Určite to veľká časť deti skúsi. Lebo táto zaujímavá informácia sa k nim nedostala autoritou ku ktorej majú rešpekt a dôveru.

    Je veľmi tenká hranica medzi tým čo z uverejnených informácií bude mat výchovný charakter a čo bude mať v konečnom dôsledku úplne opačný efekt.

  12. Michelinska Hviezda 4. januára 2022, 7:09 – ano, toto platilo na mna a za mojich cias. Snad este aj pred 10 ci 15 rokmi.

    Skorumpovani a arogantni politici, socialne siete a cielena propaganda zial dosiahla, ze bezny clovek nerespektuje a neuznava autority a vlastne dnes uz NEVERI NIKOMU. O to islo tym, ktorym v minulosti stacilo v urcitej casti spolocnosti dosiahnut stav, kedy bol jasny „nepriatel“. Cielom dnes je urobit nepriatela z kazdeho.

    Tak je nevyhnutne jasne a zrozumitelne oznacit hoaxy a nezmysly a poukazat na to, ako su tvorene. A to tam, kde su informacie pre ludi sirene. Teda v mediach.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img