ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

Súd prikázal Milanovi Mazurekovi zaplatiť 20 000 Eur lekárovi Petrovi Sabakovi ako odškodné za ohováranie

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

MZ SR |MM|  Nezaradený poslanec Národnej rady SR Milan Mazurek musí zaplatiť infektológovi Petrovi Sabakovi 20 000 eur ako odškodné za ohováranie.

Informoval o tom samotný poslanec na sociálnych sieťach.
Lekár Peter Sabaka avizoval, že prípadné vysúdené peniaze venuje na dobročinné účely.

Peter Sabaka žaloval poslanca Milana Mazureka za to, že ho nepriamo spájal so smrťou chlapca v rómskej osade v Jarovniciach. Chlapca odmietla vyšetriť pediatrička z dôvodu, že jeho mama nebola zaočkovaná ani otestovaná.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Nezastávam si Mazureka,ale Sabaka bude kedy stíhaný,za tie klamstvá a poplašné správy? Napríklad hovoril,že očkovaní sa nenakazia,alebo to,že do konca roka zomrie 10 000 ľudí.

  2. Poslanec Milan Mazurek má na základe rozhodnutia sudcu kežmarského okresného súdu zaplatiť infektológovi Petrovi Sabakovi sumu 20-tisíc eur ako odškodné za ohováranie. Dôvodom je video na sociálnej sieti, v ktorom ho kritizoval v súvislosti s COVID-19. Rozhodnutie nie je právoplatné.*SOL dajte celé info 🤷‍♂️🤦‍♂️👮‍♂️

  3. Sabaka povedal v relacii na telo v maji tohto roku v suvislosti s variantom alfa, ze ockovani ludia sa nenakazia a nie su infekcny vo vztahu k variantu alfa a mozu zlozit ruska. Potom prisiel variant delta, ktory sa siri nasobne a je nasobne agresivnejsi a tam sa zistilo, ze virusova naloz u ockovanych klesa velmi rychlo a infekcnost virusovej naloze je u ockovanych v 89% pripadoch nulova. Medialne hyeny trhaju vyroky z kontextu a pretvaraju si ich do svojich dezinformacnych predstav a tvoria konspiracne pribehy. Rozdodnutie nie je pravoplatne ak sa v zakonnej lehote neodvola rozhodnutie sa stane pravoplatnym. Voci rozhodnutiam sudov nizsej instancie existuje opravny prostriedok. Nic nove.

  4. Dezolat,práve preto je možné Sabaku,kritizovať,lebo zrejme skoro všetko,čo vyšlo z jeho úst,sa nenaplnilo.A aj Ty vieš o Tom nič,tak nemudruj,a nedávaj tu Tvoje pojmy a dojmy za konečne.Lebo,zatiaľ ešte nikto nevie,ako sa táto pandémia vyvinie.Preto by sme sa mali všetci zdržiavať akýkoľvek veľkých prehlásení.

  5. Dezolat attack 30. decembra 2021, 0:29 ALe nadpis je ako keby už bol rozsudok právoplatný a nemenný. Bulvár jak vyšitý.A článok samotný ešte bulvárnejší „Nezaradený poslanec Národnej rady SR Milan Mazurek MUSI zaplatiť infektológovi Petrovi Sabakovi 20 000 eur ako odškodné za ohováranie.“

  6. Tretia vlna pandémie ochorenia COVID-19 v novembri 2021 naberala na intenzite a Slovensko tak zaznamenalo výrazne vyšší počet úmrtí oproti predošlým rokom. Celkovo v krajine zomrelo takmer 7,2 tisíca osôb, čo bolo o 53 % alebo o takmer 2,5 tisíca viac osôb ako bol priemer v novembri predošlých rokoch. Zdroj: Štatistický úrad Slovenskej republiky.

    Počkajme si teda na dáta za december a keď to nebude rovných 10 000 tak je klamár, čiže predpokladal klam pri počte 9999 je to klamár aj pri počte 10001 to bol zavádzajúci údaj. Za všetkým hľadaj absolútny výrok, exaktne daný s konečnou presnosťou a nulovou toleranciou.

  7. ono napísať a tvrdiť že po zime tu budú len preočkovaný a prekonaný(ostatný budú mŕtvi) je na hrane šírenia poplašnej správy

  8. A v čom je tá správa poplašná? Po 2 rokoch covidu a vlne omikron tu bude veľmi ale veľmi malá skupina ľudí, ktorá nie je očkovaná, nie je prekonaná a nie je mŕtva. Pri schopnosti variantu omikron šíriť sa populáciou, ktorú vidím DNES v Taliansku, Španielsku, Francúzsku, Portugalsku a vo Veľkej Británii sa dá predpokladať, že po zime tu bude iba veľmi malá časť obyvateľstva, ktorá sa nikdy s covidom nestretla a súčasne nie je zaočkovaná, čo kurňa je na tom poplašné? SAV-ka robila prieskum s Biomedicínskym centrom na protilátky v populácií. Záver je, že polovica neočkovaných nemá žiadne protilátky. Pri rýchlosti nákazy variantu omikrom sa dá predpokladať, že až príliš veľa neočkovaných sa nakazí naraz, kedže oproti civilizovaným krajinám máme preočkovanosť príliš nízku, dá sa dnes predpokladať, že naraz bude chcieť ísť do nemocníc príliš veľa pacientov. Kde tu je hrana šírenia poplašnej správy? Je to hypotéza povedaná včera, bodaj by sa nenaplnila, ale na základe dát susedných krajín je relevantná.

  9. Jeden mudrujete pred druhého,každý si niečo prečíta a blázni tu ľudí,každý tu používa všelijaké štatistiky,za mesiac je všetko úplne inak,ale to nevadí,ideme ďalej.Vam všetkým sa môže stať to isté! To nie je sranda,čo si tu niektorí,z justície dovoľujú.Je to bezprecedentné,človek sa nemôže ani obhajovať,bez vysvetlenia,bez súdneho procesu a odvolať sa tiež nemôžete.Toto chceme?

  10. Bohuš Izrael má vysoké percento zaočkovanosti, keď to premoria omikronom, tak to ich nemocnice pri ich zaočkovanosti v pohode zvládnu a potom podľa toho článku budú za vodou. Ale čo my? S našou zaočkovanosťou to smeruje ku katastrofe v nemocniciach a na cintorínoch.

  11. Prosím vysvetliť ako sa nemôže obhajovať? Hneď mal podať žalobu a môže sa obhajovať,je to iba uznesenie k neodkladnému opatreniu, zažaluje a obhajuje sa koľko len chce chrapúň, rozbehne si súdny proces a my sa budeme dívať. Ale skončí to tak, že potichučky zaplatí a ide sa ďalej. Rovnako tak spravil aj rusmi podporavaný majiteľ zjemajvlek, najprv krik aj s chamradinom a potom potichučky zaplatiť a ide sa.

  12. lepsi je predajca vodky co je drbnuty jak tago?alebo dph podvodnik z trnavy a magor?alebo vam imponuje mafian z blavy co zaludovy lizal prdel ? preto je slovensko tam kde je.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img