ISSN 1337-8481

sobota, 20. apríla, 2024

Opitý zmasakroval jeleniu rodinku. Po nehode na seba zavolal policajtov

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM| Tí na mieste zistili, že 32 ročný vodič sadol za volant s viac ako 1,5 promile.

K nehode došlo včera v skorých ranných hodinách, medzi obcou Kúty a mestom Gbely. Na ceste I. triedy vbehlo mužovi do cesty stádo vysokej zvery. Vodič auta Seat Leon už nedokázal zareagovať a prednou časťou zrazil 2 lane a 1 jeleňa. Všetky tri zvieratá po náraze nakoniec uhynuli. Vodič, ktorý si sám privolal policajnú hliadku, najskôr tvrdil, že naposledy si upil alkoholu večer, potom ale nafúkal 1,54 promile.

Policajti ho na mieste obmedzili na osobnej slobode a eskortovali do policajnej cely. Poverený policajt ho obvinil z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. O jeho vine a treste bude rozhodovať sudca v rámci tzv. superrýchleho konania.

Upozorňujeme vodičov, aby si nesadali za volant v prípade, ak by sa v ich organizme mohol ešte nachádzať alkohol. Aj tzv. zbytkový alkohol dokáže ovplyvniť schopnosť rýchlej a správnej reakcie vodiča. Takáto jazda môže mať fatálne následky.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Pan redaktor.
    1. Ako tato reportaz suvisi s mestom Sered?
    2. K comu tato reportaz povedie? Prvotne emocie: zrazim jelena, radsej nevolam policajtov ale utekam prec, nech ma nezavru do cpz a nech nenafukam.
    Ad.1: Kuty, Gbely, to je fakt blizko predrogovanej Serede.
    Milujem aktualne informacie zo Serede.
    PS. Prianie k novemu roku na SOL. Ak chcete zelat stastny novy rok 2022, tak sa to pise s malym „n“ v slove novy rok. Ak zelate stastie len na 1 den, a to 1.1.2022, tak velke „N“ v Novy rok.
    Pan redaktor, prosim vas o verejne vyjadrenie ku gramatike slovenskeho jazyka aj k informaciam zo Serede.
    V Galante sa tiez deju velke veci. Preco neinformujete viac z GA (mesta Sered a Galanta)? Informacie z DS alebo z SI ci SE su zaujimave, ale rovnako ako informacie z vychodnej hranice z Humenneho ci Medzilaboriec.
    Ste novinar, verim, ze sa k tomu postavite celom.
    S pozdravom.
    „Za lepsiu Sered“

  2. pre autora 29. decembra 2021, 16:19 – je to správa PZ SR. A keď už tak spomínaš, tak prečo sa nespytas aj nášho hovorcu, že prečo dáva články ktoré sa Seredi vôbec netýkajú? Tam už ti to nevadí?

  3. Pre autora 16.19,behom pár desiatok minút,možno nejakých pár hodín ta BIG BOSS MAJKO zežere zaživa aj z vánočným stromčekom😁😁😁

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img