ISSN 1337-8481

sobota, 27. apríla, 2024

Župa bude očkovať aj medzi sviatkami

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

TT SK |MM| Trnavská župa bude očkovať proti ochoreniu Covid-19 aj 28. a 29. decembra 2021. Možnosť nechať sa zaočkovať môžu obyvatelia využiť vo veľkokapacitných očkovacích centrách v Dunajskej Strede, Skalici a v Trnave. Očkujeme registrovaných aj neregistrovaných záujemcov, prvou, druhou a treťou dávkou vakcíny Pfizer.

V záujme zabezpečenia plynulého chodu očkovacích centier, prosíme záujemcov o vakcínu, aby využili možnosť registrácie na https://vakcinacia.nczisk.sk, vďaka čomu dostanú pozvánku na presný dátum a čas očkovania. Registrovaní záujemcovia budú mať prednosť pred neregistrovanými.

HARMONOGRAM OČKOVANIA:

Utorok 28. decembra 2021

VKOC Dunajská Streda, SOŠ rozvoja vidieka, Námestie sv. Štefana 1533/3, 929 01 Dunajská Streda

Čas očkovania: 8:00 – 18:00, registrovaní aj neregistrovaní

Vakcína: Pfizer/BioNTech (od 12 rokov vrátane)

 

VKOC Trnava, SOŠ elektrotechnická, Sibírska 5945/1, 917 01 Trnava

Čas očkovania: 8:00 – 18:00, registrovaní aj neregistrovaní

Vakcína: Pfizer/BioNTech (od 12 rokov vrátane)

 

VKOC Skalica, Stredná zdravotnícka škola, Lichardova 141/1, 909 01 Skalica

Čas očkovania: 8:00 -18:00, registrovaní aj neregistrovaní

Vakcína: Pfizer/BioNTech (od 12 rokov vrátane)

 

Streda 29. decembra 2021

VKOC Trnava, SOŠ elektrotechnická, Sibírska 5945/1, 917 01 Trnava

Čas očkovania: 8:00 – 18:00, registrovaní aj neregistrovaní

Vakcína: Pfizer/BioNTech (od 12 rokov vrátane)

 

  • Záujemcovia, ktorí idú na tretiu dávky vakcíny si musia priniesť potvrdenie o očkovaní druhou dávkou.
  • Je potrebné priniesť si so sebou platný doklad totožnosti, preukaz poistenca a vyplnené dotazníky, ktoré sú dostupné na webe: https://bit.ly/3srX6Jm
  • Neplnoletí záujemcovia musia prísť v sprievode svojho zákonného zástupcu, a to aj pri podaní druhej alebo tretej dávky vakcíny.
  • Informácie o očkovaní, ako aj mapy očkovacích centier trnavskej župy sú dostupné na https://zdravazupa.sk/novinky/

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Mohli by sme v dobe ked na kovid zomieraju ludia riesit debilitu antivaxerov, vdaka ktorym zomieraju pacienti aj na liecitelne choroby, lebo sa nedostanu do nemocnic.

  2. Ale neprehanaj. Neockuju sa kazdy rok. Ja som sa raz zaockoval proti chripke asi 20rokov dozadu. Hned nato som skutocne na tu chripku ochorel. Odvtedy som sa viac neockoval a chripku som viac nemal.

  3. A potom piatu,šiestu… a ďalšie termíny sa budú skracovať na mesiac a potom na týždeň. Je to presne ako vo filme Equilibrium z roku 2002.
    Len by ma zaujímalo kedy sa stihlo vyrobiť toľko sklenených ampuliek na tú gebuzinu. Veď už ich je vyrobených aspom 20.miliárd. To by nestihli ani všetci sklári sveta. Niečo okolo toho strašne smrdí. A zapredanci to chcú len nasilu a nasilu. To ma ešte viac odrádza. A ešte k tomu to očividne nepomáha. Toto neskončí už nikdy a to preto,lebo ľudia si to nechajú…

  4. Ty joo. Takze teraz sklari.
    Ty dilino, uz ti viaceri pisali, ze slovo aspom je blbost. A tym je blbost cela veta, a tym aj vsetko co pises. A tym si blb aj ty.

  5. Pacientka skončila tak ako chcela. Odmietnuť v takej situácii umelú pľúcnu ventiláciu? Lebo jedni hovoria tak, druhí inak… Komu niet rady, tomu niet pomoci.

  6. Tu islo o odmietnutie vakciny, UPV – to je uz konecna. Umely spanok, intubacia a velka sanca konca. Vacsina ich neprezije.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img