ISSN 1337-8481

streda, 24. apríla, 2024

My sme vynašli šťastie, pišťala po boku Fica Tigrica Trošková spolu s prvými miliardármi nešťastných socialistov, čo našli návod, ako nezostať chudobnými.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
My sme vynašli šťastie, reval Tiger mafiána Černáka nad znetvorenými telami obetí spolu s prvými milionármi „kapitalistami“ zo zoznamu Rážovho samca Mečiara.
My sme vynašli šťastie, pišťala po boku Fica Tigrica Trošková spolu s prvými miliardármi nešťastných socialistov, čo našli návod, ako nezostať chudobnými.
My sme vynašli šťastie, slastne vzdychal Kocúrik „politiky“ Zadku čo na hony smrdela, no prinášala krabice so šampanským a operety bez hudby. Dnes Hlasne znejúca u vyšetrovateľov.
Mne vynašli šťastie, hovorí generálny prokurátor zločincom a žiadna z mocí nemá právo mi ukladať, ako mám postupovať. Lebo ja som štát.
My sme vynašli šťastie, hovoria aj poslední ľudia s dvanásť rokov privretými očami, čo ani nechudobneli ani nebohatli.
Kto by ešte vládol ?
Kto by poslúchal ?
Peter Pellegríni nie je politik, ale je v kategórií televízna osobnosť. Taká podobná s Kim Kardeshian a jej obrovitou riťou, kde nikto nevie, prečo je taká populárna.
Ani u nás , suchozemcov, vraj nevieme, prečo je televízna Rekvizita Pellegríni vyrobená Ficom tak „populárna“.
„Necítim taký optimizmus ohľadom Petra Pellegriniho, ktorý tu vládne v niektorých kruhoch,” dodáva Zoltán Szálay, komentátor.
Nikto z triezvo uvažujúci tiež nie, taktiež prehliadol manipulačné tendencie prieskumných agentúr a poniektorých médií na čele peletónu s Markízou Pavla Ruska.
Lebo je veľa tých, čo nemajú čo robiť a tak čumia na tých, čo nevedia nič robiť.
„Majú sedieť doma na zadku“, vyzýva Peter Pellegríni v marci 2020 ľudí, ktorým bol ukradnutý vynález – „My sme vynašli šťastie“ – pri prvom infikovanom pacientovi.
Iba Václah Hřích z AKO s „televíziou“ Kmotríka si hudú svoje. Prieskumom, kde výsledkom je volanie 24 percent voličov, aby to bola televízna rekvizita Pellegríni.
Tá čo nevie nič robiť.
Čo sa deje hore musí zákonite zostúpiť dole, velí tradícia padnutých. Po Hlave aj na Zadok.
Kim Kardeshian urobila super úspešnú kariéru praktický ničím.
Petrovi Pellegrínimu urobili kariéru agentúry a média, tvrdia že úspešnú, aby zamaskovali ro nič, čo sa za ním tiahne.
My sme vynašli šťastie, hovorí dnes v debate Rekvizita Pellegríni nepolitikovi Borisovi a pridáva patentovú listinu :
Dôkaz, kedy „politika“ Zadku si rozumie s „politikou“ Predku.
Dôkaz, kedy mŕtve Tigre Mečiara spolu s Tigricou treba nechať beztrestne minulosti a do budúcnosti preniesť Kocúrika a jeho „politiku“ Zadku.
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Niekto nám tu prináša neskutočnú TEMNOTU.Ludia,idú Vianoce,zachovajte si svoju ľudskosť,svoju spolupatričnosť a nedajte sa zmiasť,takýmto chorým mozgom.Lebo to je ozaj zlý sen.

  2. Takáto hovadina pozliepaná nejakým chorým človekom môže vyjsť skutočne iba v Majkovom SOL-e.Gratulujem tvorcom a spolutvorcom tohoto pamfletu určite bohabojných ľudí tešiacich sa na veľké kresťanské sviatky plné pokoja,porozumenia a radosti v kruhoch svojich rodín.

  3. Bolo tam viacej ako 6 ľudí,to je fakt,a z akeho dovodu, to je úplne fuk.A to,že ostatní boli novinári?,aký to má dopad na dôvod takého nariadenia? Vírus si povie,aha to sú novinári,tam nepôjdem?Smiešne.

  4. Diagnóza osoby menom Pavol Varga „Nezrelá, egocentrická, disharmonicky štrukturovaná osobnosť s výraznými narcistickými rysmi, čiastočne aj histriónskými. V rámci zníženej sebareflexie má tendenciu externalizovať problémové situácie s presunom zodpovednosti a viny na iných. Bohužiaľ ide o trvalé povahové rysy a z nich vyplývajúce trvalé vzorce správania, ktoré nie sú ovplyvniteľné psychofarmakmi. Takýto je a bude aj v budúcnosti.“

  5. Pán Majko, problém nie je v pochopení obsahu článku, ten pochopí aj priemerný radový občan a za seba poviem, že s obsahom súhlasím. Možno ste si len nevšimol, že kritika smeruje na atypický štýl písaného textu, lebo ten si fakt vyžaduje, veľmi jemne povedané, zvláštne schopnosti.

  6. Vynálezca 363 je nespokojný, nepáči sa mu byť špeci prokurátor. Žilinku treba odstránit, nerozumie lipšicovmu paragrafu. Špinavá politika tejto vlády nemá čo zasahovať do súdnictva.

  7. Anonym 12:34 prečítal si diagnózu, tá patrí aj tebe a tebe podobným čo ste sa nakazili psychopatmi a osvietencami súčasnej vlády. No čo už, nielen covid na SVK šarapatí,

  8. Anonym 22. decembra 2021, 12:20 – ale on pise stylom pre nie jednoducheho citatela. To je Palo.

    Znovu pozorujem, s akou lahkostou tu ludia anonymne urazaju a osocuju konkretne osoby – uz len cakam kedy nejaky „osvietenec“ napise, aka je to SOL stoka a bude to ten, kto sa do diskusii chodi odbavit a zasvinovat ich svojimi primitivnymi vyplodmi niekolkokrat denne – ako inak – anonymne.

    Kto bude mat zaujem s Palom Vargom hovorit osobne, bude znovu u nas v studiu hned, ako to opatrenia dovolia.

    Inak, chcel by som mat ja osobne jeho skusenosti a prehlad v politike…

  9. Pán Majko,môžte mi prosím objasniť,čo znamená slovné spojenie“ jednoduchý čitateľ“,pretože ja som prečítal veľa kníh,aj mám celkom slušne vzdelanie( neviem teda,či je vysokolske vzdelanie postačujúce a kvalifikuje pre tak náročné čítanie) Ja si myslím,že pes je zakopaný niekde inde.A začína byť u Vás skoro už zvykom,že sa sám seba stávate do pozície veľkého ucenca.Je možné,že ste,ale veľmi učenci boli a sú väčšinou skromní a pokorní ľudia,ktorí akceptujú človeka ako takého.Od toho ste obaja veľmi daleko.

  10. Poznal som raz jedného človeka ktorý sa v triede celý čas dostal v nose a potom to s obľubou dával do pusy. Takto ten človek fungoval celé roky.
    A nikdy som nepočul nikoho povedať že ten človek čo žerie svoje šušne je mysliteľ a človek musí byť inteligent aby chápal čo tým myslí. A už dupľom nie že niekto by chcel byť tak zdatný v požieraní šušníkov ako on.
    No až dnes vidím že predsa sú ľudia ktorým podobné veci imponujú.

  11. Miloš,máš pravdu,pri jeho statusoch je potrebné myslieť,čo nedokáže každý,a preto sa taký priamy,ba priam revolučný štýl v jeho statusoch páči najmä tým najjednoduchším ľuďom a preto aj najväčšiemu rétorovi terajšej doby dali vo voľbách 25% hlasov.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
Predchádzajúci článok
Ďalší článok
spot_img