ISSN 1337-8481

sobota, 20. apríla, 2024

Chvíľka pochybnej slávy vyšla mladíka draho. Za volantom sa takto nehazarduje – VIDEO

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM|  Policajtom z diaľničného oddelenia v Trnave sa podarilo stotožniť 21 ročného nezodpovedného vodiča, z okresu Hlohovec. Za neuveriteľný hazard, ktorý predviedol za volantom auta BMW, dostal mastnú pokutu a rok a pol si nesmie sadnúť za volant.

ZA VOLANTOM PREDVIEDOL TROJITÉ KOMBO

Koncom augusta stihol mladý vodič za pár minút, počas ktorých prešiel po diaľnici D1 medzi Bratislavou a Trnavou:

– prekročiť povolenú rýchlosť o 90 km/h

– predbiehať vozidlá sprava

– obsluhovať mobilný telefón

 

DIAĽNIČIARI MLADÍKA VYPÁTRALI

Policajti boli na začiatku septembra postavení pred neľahkú úlohu. Na základe videa zverejneného na sociálnej sieti museli zistiť nielen meno samotného vodiča, ale aj to, kedy a kde šialenú jazdu predvádzal. Stotožniť hazardéra bolo síce „na dlhé lakte“, ale nakoniec sa kolegom podarilo mladíka vypátrať. Priznanie a oľutovanie jeho nebezpečnej jazdy v žiadnom prípade takéto konanie neospravedlňuje. Neohrozil totiž len seba, ale celú posádku, za ktorú niesol zodpovednosť a samozrejme aj ostatných, nevinných účastníkov premávky.

Polícia o vodičovi rozhodovala v správnom konaní. Namiesto obdivu od kamarátov odišiel s pokutou 700 eur a 18 mesačným zákazom šoférovania.

Apelujeme najmä na mladých vodičov, aby zbytočne za volantom nehazardovali a pre pár „lajkov“ neriskovali životy a zdravie všetkých naokolo. Myslite na to, že takáto jazda máva často fatálne následky. Potom už nikoho množstvo „followerov“ zaujímať nebude.

Video zdroj: TikTok

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. A sranda bude, ked budu môcť byť takýto a ešte mladší chlapci policajtom,to bude eštelen rošambo 🙂 Debilizácia národa už bude úplne dokonaná

  2. Šedivý pánko z Čepenskej .“Polícia o vodičovi rozhodovala v správnom konaní. Namiesto obdivu od kamarátov odišiel s pokutou 700 eur a 18 mesačným zákazom šoférovania.“podla članku mu môžu 18 mesiacov fukať práškovy cukor do …..😂😂😂😂😂

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img