ISSN 1337-8481

piatok, 19. apríla, 2024

Župa za tri dni zaočkovala ďalších viac ako 14-tisíc ľudí

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

TT SK |MM| Trnavský samosprávny kraj počas troch dní od 18. do 20. decembra 2021 zaočkoval spolu 14.406 záujemcov. Župa v sobotu očkovala vo svojich troch veľkokapacitných očkovacích centrách, a to v Dunajskej Strede, Skalici a v Trnave. V nedeľu pokračovala v Dunajskej Strede a Trnave, pričom v pondelok mimoriadne očkovala v Trnave.

„V predvianočnom období sme zaznamenali zvýšený záujem o očkovanie treťou dávkou, zrejme aj vďaka kampani Darujme si Vianoce a motivačnému finančnému príspevku. Preto sme rozšírili možnosti očkovania a v Trnave sme očkovali aj v pondelok. Po prvú, druhú alebo tretiu dávku vakcín si počas troch dní prišlo viac ako 14-tisíc ľudí. Ďakujem našim kolegom z úradu, lekárom a sestrám a všetkým dobrým ľuďom, ktorí nám s očkovaním pomáhajú už od februára. S očkovaním budeme pokračovať aj medzi sviatkami, detaily zverejníme čoskoro na našom webe a profiloch sociálnych sietí,“ uviedol trnavský župan Jozef Viskupič.

 

Sobota 18. decembra 2021

  • VKOC Dunajská Streda – 501 dávok vakcíny Pfizer (1. dávka – 44 ľudí, 2. dávka 297 ľudí, 3. dávka – 2.160 ľudí)
  • VKOC Skalica – 069 dávok vakcíny Pfizer (1. dávka –58 ľudí, 2. dávka – 4 ľudia, 3. dávka – 1.007 ľudí).
  • VKOC Trnava – 273 dávok vakcíny Pfizer (1. dávka – 104 ľudí, 2. dávka – 74 ľudí, 3. dávka – 3.095 ľudí).

 

Nedeľa 19. decembra 2021

  • VKOC Dunajská Streda – 005 dávok vakcíny Pfizer (1. dávka – 12 ľudí, 2. dávka 16 ľudí, 3. dávka – 977 ľudí) a 875 dávok vakcíny Moderna (1.dávka – 25 ľudí, 2.dávka – 1 človek, 3.dávka – 849 ľudí), spolu 1.880 dávok vakcín

 

  • VKOC Trnava – 593 dávok vakcíny Moderna (1. dávka – 38 ľudí, 2. dávka – 288 ľudí, 3. dávka – 2.267 ľudí)

 

Pondelok 20. decembra 2021

  • VKOC Trnava – 090 dávok vakcíny Pfizer (1. dávka – 73 ľudí, 2. dávka – 298 ľudí, 3. dávka – 2.719 ľudí).

 

Jozef Viskupič, trnavský župan

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Dôkazy: treba pouzit svoj vlastny zdravy rozum, treba sa zamysliet proti comu sa ockovalo zasebou 3-4 krat v tak kratkom case? Proti ziadnej chorobe… vakcina absolutne nefunguje skôr kvoli tomu clovek ochorie a je zarátany ako pozitivny. Uz by ste sa mohli zobudit zectu nejde o zdravie ale o prachy 🙂 a Omikron mutacia je novym strašiakom.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img