ISSN 1337-8481

piatok, 19. apríla, 2024

Najprv si užíval v Seredi a v Sládkovičove, potom sa vlámal do baru v Galante, v ďalšej prevádzke ho už s pokladňou v rukách chytil SBS-kár

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM|  Galantskí policajti riešia prípad Hriňovčana, ktorý si po práci vyrazil do okresu Galanta. Po vášnivých chvíľach skončil nakoniec s takmer dvomi promile zadržaný, a obvinený z krádeže a všetko to navyše stihol počas nočného zákazu vychádzania.

28 ročný muž je obvinený z pokračovacieho prečinu krádeže.
Z nedele na pondelok minul v Seredi a v Sládkovičove skoro všetky peniaze a za posledné eurá sa presunul taxíkom na železničnú stanicu do Galanty. Stanica bola uzavretá a navyše už nemal ani cent. Doposiaľ nikdy netrestaný muž sa rozhodol pre vlámanie do neďalekého baru. Zobral tehlu, rozbil okno a celý priestor prehľadal. Peniaze nenašiel, tak si zobral z chladničky aspoň plechovku piva, tú tam vypil, v kľude si ešte zapálil a potom sa presunul do ďalšej prevádzky. Opäť použil tehlu a cez rozbitú sklenú výplň na dverách sa dostal dnu. Tam nakoniec našiel pokladňu, v ktorej bolo viac ako 160 eur v hotovosti. Pri krádeži ešte poškodil alarm, ktorý sa spustil pri jeho príchode a celý ho znefunkčnil.

Domov sa však už nedostal.
Ako vychádzal z dverí aj s odcudzenou pokladňou, pri krádeži ho chytil krátko po 04.00 h ráno pracovník SBS. Policajti mu po krádeži namerali v dychu 0,92 mg/l, čo sú takmer 2 promile.

Obvinený muž zostáva do rozhodnutia súdu v cele policajného zaistenia. Poverený policajt predloží spis v tzv. super rýchlom konaní na jeho rozhodnutie o vine a treste. Teraz mu môže hroziť strata slobody až na 2 roky. Policajti ho navyše riešia aj za porušenie pandemických opatrení.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img