ISSN 1337-8481

štvrtok, 18. apríla, 2024

ŠKF Sereď: Na záver jesene prehra s Trnavou

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

9. kolo Fortuna ligy 2021/2022:

 

ŠKF ORION TIP Sereď – FC Spartak Trnava 0:1 (0:1)

Gól: 8. Hučko (vlastný gól)

ŽK: Popovič, Haša, Dani Iglesias – Bamidele, Savvidis, Mikovič

ČK: 45. Roberto Dias (ŠKF ORION TIP Sereď)

Rozhodovali: Glova – Ádám, Kmec

Hralo sa bez divákov

 

ŠKF ORION TIP Sereď: Chudý – Popovič, Roberto Dias, Hučko, Jureškin – Dani Iglesias, Mićin (84. Ridwan Sanusi) – Morong, Haša, Yann Yao (84. Kříž) – Radič (60. Potoma). Tréner: Juraj Jarábek

 

FC Spartak Trnava: Takáč – Procházka, Škrtel, Twardzik, Mikovič (74. Koštrna) – Cabral (74. Iván), Savvidis, Grič, Bamidele (90. Kóša) – Ristovski – Boateng (69. Ramadan). Tréner: Michal Gašparík

 

KOMENTÁR ZÁPASU:

 

Už v 3. minúte sa do hlavičkového zakončenia po rohu Procházku dostal Bamidele a jeho pokus išiel tesne vedľa bránky. Skóre sa nezmenilo ani v 6. minúte, keď Ristovski v šestnástke priťukol Cabralovi, jeho strela však Chudého neprekvapila. V 8. minúte to Spartaku už vyšlo, po kontre Griča, Bamideleho a Boatenga prihral posledný menovaný pred bránku a Hučko si v sklze strelil vlastný gól. Ristovski mohol pridať druhý gól Spartaka, ale po prihrávke od Cabrala nedokázal v 33. minúte namieriť presne. Gól visel na vlásku aj o tri minúty neskôr po centri Mikoviča, Boateng trafil hlavičkou iba žrď. Krátko pred záverom polčasu sa do konfliktu medzi Savvidisom a Popovičom aktívne zapojil Roberto Dias a hlavný arbiter ho po konzultácii so štvrtým rozhodcom vylúčil.

 

druhom polčase sa Sereď zväčša bránila, tempo duelu výrazne opadlo a Spartak čakal na chybu súpera. Najbližšie ku gólu bol v 80. minúte Twardzik, jeho strela po rohu išla tesne mimo. Strelu na Chudého si v závere pripísal aj Grič, brankár domácich bol však pozorný. Záverečný vabank Seredi nevyšiel, hoci sa v útoku ocitol aj brankár Chudý.

 

HLASY PO ZÁPASE:

 

Juraj Jarábek – tréner ŠKF ORION TIP Sereď:

“Gratulujem Michalovi k dokončeniu UEFA Pro licencie. Má pred sebou veľkú kariéru ako tréner, v Trnave odvádza dobrú robotu. Pripravovali sme hráčov, že Trnava má výborné vstupy do zápasov. Opak bol pravdou, v 8. minúte sme si po peknej akcii dali vlastný gól. To sa stáva. Trnava bola vo vstupe lepšia, my sme mali len náznaky. Červená karta zápas veľmi ovplyvnila, čo je škoda, lebo zápas mal náboj, emóciu. Trnava bola paradoxne slabá, nedokázala sa presadiť, nám nezostávalo iné, len brániť a čakať na brejkovú situáciu, čo tiež neprichádzalo a futbal už bol nezáživný. Chlapcom musím poďakovať za druhý polčas, nemám im čo vyčítať. Chýbalo nám sedem hráčov zo základného kádra, keby som chcel urobiť niečo s výsledkom, nebola tam už taká kvalita na zmenu. Sme smutní, že sme nezískali bod, ktorý by nám pomohol, ale treba uznať kvalitu Trnavy. Dala gól, čo potrebovala, vyhrala. Červená karta pre Diasa bola na pokyn štvrtého rozhodcu, niečo tam asi prebehlo, ale takých vecí vo futbale je veľa, za to sa červená karta nedáva. Zápas sa tým pokazil.”

 

Michal Gašparík – tréner FC Spartak Trnava:

“Mali sme opäť výborný vstup do zápasu, boli sme aktívni, dali sme prvý gól, mali sme šance. Do 30. minúty sme mohli viesť o tri góly. Paradoxne nás zabrzdilo vylúčenie. Po zmene strán bola cítiť obava o výsledok, boli sme strašne statickí, nevytvárali sme si príležitosti, zápas sme našťastie doviedli do výsledku 1:0. Sereď sme už nepustili vôbec do ničoho. Podľa mňa bol druhý polčas o tom, že hráči mali v hlavách to, že ak zvíťazíme, dotlačíme sa na Slovan. Vytvorili sme si na seba tlak, ktorý nám zväzoval nohy. Samozrejme, pýtalo si to inú hru, ale sme radi za víťazstvo.”

 

 

zdroj: skfseredfutbal.sk

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img