ISSN 1337-8481

sobota, 20. apríla, 2024

Konečne platí zákon pre každého rovnako

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Znovu hlavne na sociálnych sieťach vidieť otvorený konflikt medzi odporcami spôsobu vládnutia za minulej vlády reprezentovanej hlavne Róbertom Ficom a jej fanúšikmi. Napriek zjavnému porušeniu pravidiel pri zvolávaní verejného zhromaždenia – protestu počas lockdownu  a teda zákazu zhromažďovania sa vo väčšom počte ľudí, je dostatok diskutujúcich kritizujúcich zákrok polície.

Nielen predvedenie Róberta Fica, ale odsudzujú aj predvedenie záchranárov argumentujúc, že nám nevadí keď nám pomáhajú.

Áno, je to pravda, záchranárov, ale rovnako iných zdravotníkov, hasičov, železničiarov, predavačky či podnikateľov potrebujeme. Spoločnosť sa skladá zo všetkých profesií a všetky potrebujeme či si to pripustíme, alebo nie. No nejakú tú dobu už máme problém so čírením nákazy, s tým spojené opatrenia a tie musia platiť pre každého rovnako.

Iba nedávno sme verejne kritizovali množstvo výnimiek a nedodržiavanie opatrení niektorými politikmi a ľuďmi a dnes sa nám nepáči uplatňovanie rovnakého metra pre všetkých?

Je pravdou,že Fico ako obyčajne svoju aroganciu a snahu o zákonnosť zo strany polície, využije vo svoj prospech. Nie je sám a nie je to nič nové. Súčasná opozícia totiž po dvanástich rokoch svojvôle pri vládnutí úplne stratila pud sebazáchovy a Fico s kamošmi si evidentne ani len nevie predstaviť, že polícia kontroluje a sankcionuje každého porušovateľa zákona. Bez rozdielu.

Dobre to napísal Šaňo Kaduc:

Alexander Kaduc

Predvedenie bolo správne nielen z hľadiska rovnosti pred zákonom, ale aj z takticko-politického hľadiska. Au. To zabolelo, keď sa s Všemocným Papalášom zaobchádza rovnako ako s každým iným občanom. Tvrdé jadro zaslepených bude síce kvičať, ale na názoroch týchto fanatikov už vôbec nezáleží. Tí by tlieskali Ficovi, aj keby ich invalidnú babku zhodil zo schodov. Zároveň je to partia, ktorá uznáva len silu, slabosti tlieskať nebude. A z tábora Rozmýšľajúcich nezíska ani jediného voliča tým, že sa bude stavať do pozície martýra.

Zdroj: FB

Nekričme, keď polícia chce presadzovať zákonnosť v krajine. Keď zápasí s korupciou, klientelizmom a ľuďmi, ktorí nám ukradli štát. Opačne – podporujme ju. A upozorňujme a vzoprime sa každému, kto stojí ako bariéra pri jeho vracaní občanom.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Vy dokážete tak presne trafiť aktuálnu tému aj s tými memečkáma z internetu.Fico je v propagande najlepší a s ľuďmi to vie.Vedel to aj Mečiar a obidvaja sú taký šoumeni že z toho ešte vyťažia.

  2. Ale nekričte ani potom,keď sa po zmene vlády bude uplatňovať a presadzovať zákonnosť v krajine.Treba si vryť do pamäti,ako táto vláda využíva a zneužíva svoju moc,a že sa dočkajú revanšu za zatýkanie opozície,ja viac ako isté.Veď bezbrehé rozhadzovanie štátnych peňazí a zadlžovanie našich detí a vnukov sa javí ako zneužívanie právomocí verejnými činiteľmi.

  3. Mlčiaca väčšina 20. decembra 2021, 8:21 – budte konkretny – kde tato vlada zneuziva moc a bezbreho rozhadzuje statne peniaze?

    R. Fico slubuje pomstu. Pomstu za odhalenie sposobu fungovania imperia, ktore vybudoval, dostal k moci a ktoremu zabezpecil podmienky na ukradnutie statu, profitovanie v nom a vlastne odovzdanie moci okogarchom, ktori su dnes v base.

    Rovnaky osud hrozi jemu – teoria „vyhraj volby mozes vsetko“ premenena do praxe dotiahnuta do neskutocnych detailov pripravila spolocnost o moralku, etiku, ludi naucila tolerovat korupciu a svojim ludom dala moc, ktoru zneuzivali fatalnym sposobom.

    Vidime to od obci, cez mesta az po vedenie statu, ktore sa dodnes nepodarilo vycistit od skodej stale cakajucej na navrat starych casov.

    Dnes nie je skutocnym problemom zvlastny Matovic – on je len stale nedosledny – problemom su ludia na poziciach, ktori sa velmi rychlo prisposobia a robia to, co im vyhovovalo viac ako dekadu. A nevahaju diskreditovat tych, ktori zmeny skutocne chcu, lebo vedia, ze ak nenastanu, tak pre ich deti niet miesta v tomto state.

    Sucasna vlada ma zasadnu chybu – NEprinasa SLUBENE ZMENY dostatocne rychlo a dostatocne intenzivne. A to sa vypomsti nielen im, ale hlavne slusnym ludom.

  4. Miloš.Ty vieš vždy pobaviť 🤣🤣🤣🤣🤣😁😁😁 na pondelok fajn👍 Mlčiaca väčšina 20. decembra 2021, 8:21 – budte konkretny – kde tato vlada zneuziva moc a bezbreho rozhadzuje statne peniaze?

  5. Miloš teraz si šľahol ohromnú dávku smiechu do placu ! Stretol si čínskeho boha srandy ?
    Ktovie koľko ti šašo z TT zaplatil za propagáciu covid teroru a vecí s tým súvisiacich…

  6. Len si tých súčasných idealizujte aj ďalej, zaplačeme všetci za ich sprostosť a servilnosť. Dúfam, že pôjdu do lochu, za všetky vedomé hňupoviny a vlastizradu, ktorú chystajú…… Už nestačia výhovorky tipu “ lebo Fico“ – za podvody , zadlžovanie, sprosté verejné klamstvá, predávanie a vzdávanie sa štátnej suverenity by mali tvrdo zaplatiť.

  7. Kto je zodpovedný za odstránenie busty Kubača v parku na ul.D.Štúra,okrem toho že odstránili pomník,dokopy nespravili nič ./chodníky,pár stromov,Nový je len v strede parku hákový kríž Je to návrh architekta ,alebo svojvôľa tmavých robotníkov?Rád by som sa dozvedel čo to dielo stálo.

  8. Bohuš 20. decembra 2021, 9:34
    Daniel 20. decembra 2021, 10:05
    heňo 20. decembra 2021, 11:44

    – no vidite, tri prispevky vseobecne s posmeskami a – NIC konkretne !!

    Nie, neobhajujem nikoho kroky, nie som v politike, takze si mozem dovolit volnost v nazoroch a pisani. V tom druhom preto, lebo nad sebou nemam sefa. 😉

    No mam aj zodpovednost a tu si uvedomujem uz viac ako 30 rokov. Skuste vsetci traja napisat a faktami podlozit to, co tu vypisujete vseobecne. Mate moznost, vyuzite ju.

  9. Mali sme lepšie a horšie vlády, ale nepamätám si vládu, ktorú by spoločnosť považovala za vládu bláznov. Nepamätám si ministerku, ktorú by spoločnosť otvorene považovala za hlúpu. Žiadalo by sa povedať, že to možno nie je ich chyba, možno sú v mnohom podobní predchádzajúcim vládam, rovnako len vymenili ľudí, podvádzajú, oháňajú sa zákonmi a nesiahajú na úrady a regulácie, akurát majú smolu menom covid, ale nie je to pravda. Predchádzajúce vlády takisto museli riešiť niekoľko vážnych, globálnych kríz a žiadna si nezarobila na takéto hanlivé tituly.

    Táto vláda spôsobuje obrovské škody na životoch a majetku. Jej hlavná agenda – nenávisť a pomsta politickým súperom – nedáva zmysel, lebo zákonnosť konania majú posudzovať súdy a nie politici. A ministerka spravodlivosti nemá v tejto vláde silné slovo, aby mohla zlepšiť systémové fungovanie spravodlivosti.

    Vraj máme počkať do roku 2024 a pretrpieť túto vládu, lebo tak je to v súlade s legislatívou. Lenže život si ide vlastnou cestou, darmo sa oháňame zákonmi. A realitou je, že dnes sa rozhoduje, ako vyjde Slovensko z tejto krízy – či ako slabý ostrov chudoby a populizmu, alebo dôveryhodný a tvrdo pracujúci partner. Vysoké dlhy bude treba zaplatiť, zruinované odvetvia oživiť na nových základoch, vysoké ceny kompenzovať chudobným a mladým dať nádej, že na Slovensko sa môžu spoľahnúť. A to nedokážu blázni plní nenávisti, extrémisti ponúkajúci ľahké riešenia, ani insitní pravičiari.

  10. Miloš, teda konkrétne :
    – plošné testovanie 2020/2021 , koľko stálo v skutočnosti ? a výsledok, nech hodnotí čitateľ
    očkovacia lotéria – náklad vs. prínos
    odmena za očkovanie 2021 – myslíš , že má prínos ,
    – údajné odovzdanie vojenských letísk USA do správy ? hoax alebo de facto vlastizrada ?
    – údajné podmienky zmluvy s USA na letiská ? – hoax alebo fakt? že americká voj. polícia bude oprávnená zasahovať na našom území aj mimo základne ? to si nedovolil ani Brežnev ! –
    – že pri spáchaní trestného činu američanom na Slovensku, nebude môcť byť previnilec vydaný na trestné stíhanie slovenským súdom – hoax ? alebo o chvíľu fakt ?
    – zadĺženosť Slovenkej republiky za dva roky vlády obnovy – nebodaj klesla ? alebo vzrástla – a o koľko asi ? aj to je nekonkrétny hoax ?

  11. Miloš baví celú Sered?Nazov novej relacie na SOL😁😁😁😁😁.Už X razi ti to tu napísali iný a takisto aj ja .nebudem Ti to písať znova.ži si v tej svojej bubline.Je to tvoj život.ale nečuduj sa ked sa sem ludia chodia zasmiať.Aj to je potreba v tejto dobe.Hlavne pokračuj a nedaj sa znechutiť.Sranda musí byť🤣😂

  12. Bohuš 20. decembra 2021, 16:28 – ak sa niekto zasmeje, tak na prispevkoch, ake davas Ty. Bez priciny sa smeje len idiot – tak nam hovorili uz na zakladke…

    Ja sa pytam v diskusii na fakty tych, ktori zosmiesnuju, kritizuju, no nedokazu dat na stol fakty.

    Len a len kopiruju nejake zapamatane utrzky, kktore pochadzaju od ludi tlaciacich sa do politiky, alebo tych, ktori z politiky, ktori nechcu za svoje ciny skoncit v base.

    Bohus, vecna diskusia nas posunie dalej. Teda Teba a Tebe podobnych. Ak chces pokracovat v takychto nezmysloch, to si nechaj do krcmy, snad onedlho budu otvorene.

    Ale kludne skus konkretne – ako som uz napisal, nie som v politike, kludne poukaz na preslapy verejne, ale konkretne. Ak je nieco skutocne nezakonne a preukazatelne, pod do trestneho oznamenia. Stojim za potrestanim kazdeho, kto nezakonne tuneluje verejne zdroje – padni komu padni. Tak ako v minulosti, ani dnes nie je pre mna prijatelne rozlisovanie na inych a nasich ludi.

  13. Miloš Ja sa nesmejem bez príčiny. Ale na tvojich reakciách napr. kde tato vlada zneuziva moc a bezbreho rozhadzuje statne peniaze?Fico kradol 12 rokov jak sa dalo.Prečo stále nie je aspoň obvinený?A tei príklady aj sčislamy tu už davali iný aj ja.Tvoja odpoved.riešim len veci na ktoré mam dosah a viem ich zmeniť.

  14. Matelko bezbreho rozhadzuje štátne peniaze!!! Čo sputnik ??? Čo očkovacia lotéria??? Čo celoplošné testovanie?? Toto zaprieť, chce silný žalúdok!!

  15. Anonym 20. decembra 2021, 17:42 – stale nechapete. Ked niekto NEzakonne pouzije verejne financie, nech stvrdne v base. Je mi jedno, ci to je Fico, Kocner, Matovic alebo ktokolvek iny – primator mesta, nejaky starosta ci obycajny posledny uradnicek z ministerstva ci OU.

    Sputnik nebol vitaztvom po politickej stranke, no mam zopar znamych, ktori sa nim nechali ockovat a viem, ze inou vakcinou by to nedali…

    Cudujem sa ale rusofilom a tym akoze HejSlovakom, ktori sa nim pichnut nedali. To ste kurva Slovania? To neverite Volodovi? 😉

    K loterii som sa vyjadril v samostatnom clanku – bola to rozumna vec s nestastnym nastavenim. Viac fakt v clanku – ale to je len moj nazor.

    Celoplosne testovanie netusime, co prinieslo, lebo nemame vysledky, ktore by boli pri inej ceste. Ak tam bolo nieco NEzakonne, treba nasadit puta tym, ktori sa nezakonnosti dopustili.

    A k tomu bezbrehemu rozhadzovaniu – netusim kde a kedy – ide o silne tvrdenie a bez faktov? To ako keby o Vas niekto napisal, ze ste pedofil, alebo v noci vykopavate hroby a realizujete sa na mrtvolach…

    Problem je podla mna prave v tychto pologramotnych vykrikoch, ktore su sice nejasne a nekonkretne, no su hlasne a je ich vela.

    Ludia maju problemy. A to je len zaciatok. Bude horsie, zial…

    A co ja povazujem za problematicke? Tie miliony, ktore tie akoze 4 uradnicky niekde odtafarili. To vsetko, co sposobuju politici v strachu o svoju buducnost.

    A serie ma, ze v NR SR mame strany, ktore NIK NIKDY NEVOLIL. Viem, este to nikomu nic nehovori, no dojde cas, kedy sa nad touto anomaliou zacnu zamyslat aj ini ludia. Lebo takyto stav uplne meni strukturu moci. A to je pre demokraciu viac, ako nebezpecne…

  16. “ Ak tam bolo nieco NEzakonne, treba nasadit puta tym, ktori sa nezakonnosti dopustili.“ Tak preto ešte Fico nesedí. Lebo neurobil nič nezákonné!?Ale všetci vieme že áno. Robia to prechcane. na hrane zákona.úplnou náhodou testy dodávala firma z TT.

  17. Bohus, pokial si presvedceny ze doslo k poruseniu zakona, podaj TO. A ked sa bojis, ze by stihali teba za ohovaranie podaj ho vo veci.

  18. Jozef.🤣🤣🤣🤣.ešte raz! oni nie su blbý! robia to krásne na hrane zákona.A ked niekoho potrestajú, tak len maléé rybičky.

  19. Jozef.prečo ešte nesedí Kalinak, Fico,Pelegriny…?bud nič nenakradli alebo malé rybičky nespievajú. Buď zo strachu alebo za nejake fšimné.

  20. a je spravne. Strach je velka motivacia. A aj ked nesedia na velitelskom poste, este stale maju moc. Podaktori sa zo strachu o svojich radsej zavesia.

  21. Bohuš 21. decembra 2021, 7:56 – na vcerajsej tlacovke sa prezident PZ Hamran, ze policia preveruje aj tuto akciu a ze ano, nebol prekroceny pocet ludi – ucastnikov 6.

    V tejto suvislosti pripomenul princip „padni komu padni“ s tym, ze vyhodnocuju videozaznamy z kazdej akcie. Neskutocne sa mi takyto pristup policajneho prezidenta paci. KONECNE !! nie je vo vedeni PZ saso so svojimi pomocnikmi, ktori viditelne sluzia len vybranym, tzv. nasim ludom.

  22. Opäť som sa presvedčil,že je úplne zbytočné reagovať na Milošove myšlienkové pochody a jeho pravde tak veľmi sa líšiacej od dennodenej reality.

  23. Miloš .a pre inteligenta čo nevie vyplniť poličko MENO.ja som narátal 7-8 len čo vidím na videu + novinári.Miloš ty si tiež nemal lepšie známky čo si pamätám

  24. Bohuš,je to skutočne zbytočne tu písať o realite.Ja som už skutočne zažil všeličo,ale tu by ti z 50,rokov bledli závisťou.Co k tomu dodať? Máme sa fantasticky.Uz to asi od dobroty nevydrzime,akurát nám to tu kazia “ lebo Fico“, ale aj tých všetkých dostaneme do basy a potom budeme všetci šťastní.

  25. čo Miloš ešte stále rátaš?bol si nejako nedočkavý.niektorý musia aj pracovať.Minuta 9:30 som napočítal 16 ludí a žiadne rozostupi

  26. Bohuš 21. decembra 2021, 15:33 – z matematiky som ledva presiel, no to neznamena ze nenaratam do 6.

    Priamo ucastnikov tam vidim 5 a vsetkych poznam osobne – Peter Vacok, Igor Matovic, Anka Remiasova, Jan Budaj, Luba Lesna.

    Novinari su v praci rovnako, ako keby tam boli policajti, zachranari a pod.

    Policia to mala teda zratane dobre. A rozostupy sa pise s Y.

  27. Bohus ty si naozaj sisina? Nalepis sem video, ktore jasne ukaze pocet zucastnenych a toto ta usvedcuje a aj tak sa hadas. Mal som o tebe lepsiu mienku. Uz nemam.

  28. KONEČNE PLATÍ ZÁKON PREKAŽDÉHO ROVNAKO ,,,,,,,🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣💀💀💀💀💀💀💀💀💀🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣💀💀💀💀💀💀🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Veľké ,,HO V NO !!!!!

  29. Anonym 25. decembra 2021, 12:30 – urcite nie su idioti, len ja sa pod svoje prispevky podpisujem a tak skutocne rozmyslam, co napisem.

    Ked sa pod nieco podpisem, tak som si z informacii znamych v danom momente isty, ze co pisem je pravda.

    A snazim sa dianie analyzovat a vychadzat z overenych faktov. Zhruba tolko.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img