ISSN 1337-8481

sobota, 20. apríla, 2024

Vláda schválila nové opatrenia platné od 17. decembra

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

MZ SR |MM|  Od piatka 17.decembra platí zákaz nočného vychádzania od 20:00 do 5:00.

Prehľad nových opatrení:

– zákaz vychádzania v čase od 20:00 do 5:00
– na jednom stretnutí môžu byť iba 6 ľudia (výnimka pre ľudí z jednej domácnosti)
– V IC vlakoch, rýchlikoch a diaľkových autobusoch režim OTP
– Testovanie na letiskách (zabezpečenie má na starosť ministerstvo dopravy a výstavby)

Výnimky zo zákazu vychádzania v nočných hodinách:
– cesta do a zo zamestnania
– cesta do esenciálnych obchodov
– cesta do zdravotníckeho zariadenia a k lekárovi
– cesta za príbuzným alebo blízkou osobou, ktorá je odkázaná na starostlivosť
– venčenie psa alebo mačky do vzdialenosti 500 metrov od bydliska
– starostlivosť o hospodárske zvieratá
– veterinárna starostlivosť
– cesta do a zo zahraničia
– cesta osôb do zariadení sociálnych služieb a poskytujúce terénne sociálne služby
– bohoslužby alebo náboženský úkon v režime OP
– na cestu do prírody pre poľovníkov s platným poľovníckym lístkom za účelom plnenia opatrení proti šíreniu afrického moru ošípaných a späť.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Anonym 15.decembra 2021,13.00. h.🤣🤣🤣Zabudni,že ja sa dám zaočkovať! Mám okolo seba dosť ľudí,ktorí majú po očkovaní problémy!A ty sa očkuj hoci aj každé 3 mesiace.

  2. Nepoznám nikoho, kto má po očkovaní problémy, poznal som veľa ľudí, ktorí na covid zomreli a poznám veľa ľudí, ktorý po prekonaní covidu majú viac či menej závažné zdravotné problémy. Dajte sa zaočkovať!!!

  3. Mňa by zaujimalo,kedy začnú obvodní lekári normálne ordinovať.K lekárke som sa nemohla dovolať a keď tam už idem osobne, lekárka aj so sestričkou boli zalezené v ambulancii a nemali tam jediného pacienta!

  4. Bohuš 15. decembra 2021, 16:12 – mozes mi posunut kontakt na niekoho ockovaneho, kto ma po ockovani preukazatelne problemy?
    Dlho, velmi dlho hladam niekoho a nedari sa mi najst. Moze mi ta osoba poskytnut informacie a nebude stotoznena, bude to de facto anonymne – len potrebujem osobny kontakt, aby neboli informacie sprostredkovane alebo manipulovane.

    Dakujem.

  5. Milos, kontakt na mna mas.
    Som opichany a uz trikrat. A mam problem.
    Neskutocne, ale neskutocne ma seru dezolati, antivaxeri a ini ivermektinovia.
    Je toto preukazatelny problem?
    kto ma odskodni?

  6. Jozef 16. decembra 2021, 11:45 – Jozo, Ty opichanec, nemiesaj sa do debaty dospelakom !! 😉

    Ja fakt chcem konecne hovorit s niekym, komu urobila problemy vakcina.

    Tych, ktori maju post covidovy syndrom a nasledky po prekonani covidu poznam desiatky.

    Poznal som desiatky ludi, ktori su uz prestahovani na cintorin.

    Len o tych s problemami po vakcine som doteraz len pocul.

  7. Mám veľkú rodinu, veľa kolegov v práci, takmer všetci sú očkovaní. Nepočul som ani len o jednom, ktorý by mal vážne komplikácie či už po Astre, Pfizeri či Moderne. Ak nerátam jeden deň bolesť ramena. Zato mám jedno úmrtie v blízkej rodine cez druhú vlnu na COVID a minimálne troch blízkych známych, čo boli mesiac mimo na prístrojoch, takmer už na druhej strane….bolo to v decembri a februári, ešte pre hromadnou vakcináciou.

  8. Anonym 16. decembra 2021, 18:37 – s p. Kurbelom som hovoril niekolkokrat a aj dnes. Nebolo by korektne preberat skusenosti jeho rodiny so samotnym Covidom, ani jeho predpoklad, ze problem moze suvisiet s vakcinou.

    Nespochybnujem to jedinym slovom, no ani pan Kurbel nevie preukazat priamu suvislost, no predpoklada to. Zatial sa s problemom na kompetentne organy neobratil. Verim, ze tak urobi v zaujme objektivneho potvrdenia, alebo naopak vyvratenia tohto podozrenia.

    Myslim si, ze je v zaujme vsetkych stran poznat PRAVDU na zaklade predlozenych faktov a zariadit sa podla toho.

    Problem je odstup casu od ockovania – samozrejme ze dobre by bolo co najskor, uplne najlepsie by bolo byvalo ihned.

  9. Ja mam pocit ze sa tu umelo vyraba pozitivita. Poznam hned dva pripady zdravi nezaockovani ludia si dali spravit kloktaci test v momke a ze pozitne vysleky. Aj pocas karanteny boli totalne zdravi ludia. Ked to takto naskakuje po celom sk tak je ich tisice v štatistike.

  10. Mutace Omikron je úplně nový virus z laboratoře, který obsahuje všechny nepoškozené varianty mutací jako ve výkladní skříni! Ruský akademik přišel s výbušným objevem krátce poté, co se ukázalo, že mutace Omikron vznikla v těle imunosupresované osoby trpící syndromem selhání imunity stejně jako u pacientů s virem HIV, uvedla agentura RIA Novosti

  11. Ked ma pozitivne vysledky testu tak to neznamena ze musi mat aj klinicky obraz. Dva roky sa o tom hovori vsade den co den a aj tak sa najde jedinec co to nikdy nepochopi.

  12. No ja mam pocit ze ty ako jedinec nechapes co som napisal. A robis tu zo seba mudreho ale pritom si niemand. Takze v skratke preteba to napisem jednoduchšie pre pochopenie aj niemanda ako si ty. Čiže to znamena ze tie denne statistiky v tisickach o pozitivite testov su len informacny ojeb cize ucelove klamstvo. A este pridam bonus.
    https://

  13. A este dodam ze tento informacny ojeb a klamstvo testu si obyvatel sk poctivo zaplati. Kloktaci sumou cca 55eur. A na druhej strane ked bol zdravy clovek takto testom donuteny, ojebany a oklamany tak dostane aspon potvrdenie o prekonaní a ma polroka pokoj. Toto cele je len ojeb a podvod a teror tohoto skurveneho systemu

  14. ŠÚKL eviduje 9587 HLÁSENÝCH podozrení na nežiaduce účinky vakcín,z toho 1269 závažných a z toho 7 úmrtí. Zdroj:aktuality.sk,TASR….
    A potom že zaočkujte sa…..OSRAT VÁS..

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img