ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

Štát na seba preberá zodpovednosť za vedľajšie účinky vakcín

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

MZ SR |MM|   Vakcíny, ktorými sa očkuje proti Covidu, sú preukázateľne bezpečné a závažné vedľajšie účinky sú pri nich raritné. Pri viac ako 2,7 milióna zaočkovaných ľudí proti Covidu sa podľa Štátneho ústavu pre kontrolu liečiv objavili podozrenia o závažných vedľajších účinkoch len v 0,04% prípadoch (1221 hlásení).

Od januára budúceho roka preberie na seba štát zodpovednosť za akékoľvek prípady nežiadúcich účinkov. Nový zákon bude retroaktívny. Znamená to, že o kompenzácie po nežiadúcich účinkoch môžu žiadať všetci, ktorí sa zaočkovali po 26. decembri minulého roka.
Ambulantní lekári, ktorí očkujú proti Covidu, sa tak nemusia obávať akejkoľvek zodpovednosti za vedľajšie účinky.

Za nežiaduce účinky ochorenia Covid-19 si nesie zodpovednosť každý sám za seba.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Ďakujem aj tak si neprosím 😉 🙂 strčte si to do riti. vela ludi poznám ktory su zaockovany a teraz su doma v karanténe s covidom a maju zdravotné problémy

  2. Je veľmi zaujímavé sledovať, že najprv bolo treba vakcíny uchovávať v mínusových teplotách a očkovať sa mohlo len za prísnych podmienok. Teraz? Idete si kúpiť 10 rožkov a pomaly vám drbnú vakcínu. Buy one, get one. A keďže štát zbavil farma firmy starostí, to sa bude ryžovať. Joj, čistý biznis. Škoda, že nie som spolumajiteľ 🙂 Každého min. zdravotníctva by som ukecal, že treba sa očkovať každý mesiac. Však mutácie, nie :-p

  3. aky stat?kto konkretne je stat? ti zasraty zufalci vo vlade,ti zmiznu za dva roky a potom,bude zase druhy stat? dalsi hoax,nikto ziadnu zodpovednost nebude preberat,nebudte naivny,tu vyse 30rokov nikto z politikov neprebral ziadnu zodpovednost.

  4. Ako Vy sudruhovia. Roky ste budovali socializmus ale Vase vysledky stoja stoja stoja stoja za hovno. Keby ste boli uz ropa prehnal by som vas vyfukom svojho auta.

  5. No čo, ďalší argument antivaxerov v riti? Ale tu fňukáte všetci, fňuk, fňuk. Farmabiznis sú lieky na covid, do ktorých vrážame kvôli vám milióny, nie vakcíny. Jedna ampulka stovky až tisíce eur. A nezabudnite si prestať umývať zuby, lebo aj zubné pasty sú farmabiznis.

  6. Toto sa nedalo urobiť skôr? Alebo im v tom niečo bránilo? Inak tí čo tu píšete o zaočkovaných, ktorí majú po vakcíne zdravotné problémy… Podľa vás je lepšie hniť v zemi?

  7. Ahoj. Prosim ťa chcem ísť študovať právo. Vieš mi prosím povedať ako je reálne právne vymožiteľné v tomto štáte, keby čisto teoreticky máš nejaké následky po aplikovaní?
    Ďakujem

  8. Ahoj. Prosim ťa chcem ísť študovať právo. Vieš mi prosím povedať ako je reálne právne vymožiteľné v tomto štáte, keby čisto teoreticky máš nejaké následky po aplikovaní?
    Ďakujem

  9. cdc.gov…od 1.decembra do 8.decembra 2021…22 štátov USA nahlásilo aspon 1 prípad Covid-19…Omikron..celkovo to bolo 43 prípadov..medzi nimi jedna hospitaliáacia,žiadne umrtie..najdete tam aj tabuľku,kde je uvedene..8 nezaočkovaných..20 zaočkovaných,17 zaočkovaných posilnujucou dávkou,1 prípad neznámy..

  10. Klameš! Je to článok..Morbidity and Mortality Weekly Report…SARS-COV-2 B.1.1 529(Omicron) Variant-United States,December 1-8, 2021…na konci článku je tabuľka,akurát som sa pomýlil,nie je tam 17 zaočkovaných posiľnujucou dávkou,ale je ich 14,tá tabuľka ukazuje aj vekovú skupinu a pod.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img