ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

Antivaxeri plánovali vraždu premiéra

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Kde končí neopodstatnená tolerancia bezbrehej antivaxerskej propagandy, dnes už vedia v Nemecku. V jednej z krajín plánovali antivaxeri a extrémisti vraždu premiéra. Zadržali ich policajné zložky.

Sloboda prejavu by mala byt svätou v každej demokratickej krajine. Demokracia ale nie je anarchia a každý jedinej si musí sústavne uvedomovať základný princíp demokracie – „moja demokracia končí tam, kde začína demokracia iného“. A v spoločnosti máme aj tzv. verejný záujem, ktorý musí byť rešpektovaný rovnako.

Extrémizmus narastá a najlepšími dôkazmi sú nám sociálne siete a diskusie, v ktorých si stále veľa ľudí dovolí čokoľvek. Žiadna pravidlá,  žiaden rešpekt a ignorovanie povinností s vyzdvihovaním výlučne práv, ktoré si neváhajú vydobíjať nielen od iných, ale dokonca aj na cudzie náklady.

Podceňovanie agresívnych prejavov vo verbálnej a písanej forme šírených verejne je nebezpečné, nakoľko pri takomto šírení svojich názorov títo jedinci a dobre organizované skupiny nekončia. Ak sa sú tolerovaní alebo ignorovaní, dovtedy nemysliteľné konanie na sociálnych sieťach či v bežnom živote sa stane štandardom a oni postupujú ďalej. Fyzické roztržky, ataky a dokonca úplný extrém – vražda.

Takže už tu máme dôkaz, ako nebezpečné podceňovanie extrémizmu je. Čo s tým urobíme?

Aj toto sú schopní šíriť jedinci na sociálnych sieťach:

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. ked do obchodu s obleceným pustia ockovaneho a prekonaneho, ktorý sa nemusia testovat a nepustia neckovaneho ktory je 2x do tyzdna testovaný, nejde do diskriminaciu?

  2. Anonym 15. decembra 2021, 15:10 Si trafil 😂 dzej ef kej 15. decembra 2021, 15:15 ked chceli odje…ť Igora,tak dostal len pancierovú limuzínu.a nikto nikde o tom nepísal 👮‍♂️🤷‍♂️

  3. pre anonym 15,10 to ti je na smiech toto???????Však toto je na plač.Dobr že sem Majko vyberá takéto pitchoviny lebo aspoň vidíme aký sme sprostý národ.To sa nedá čítať čo blázni napíšu

  4. Mam taky pocit, ze tu ludia nechapu dovody uverejnovanie tychto do neba volajucich nezmyslov. Alebo to hraju, aby nemuseli priznat, ako dlho upozornujeme na zhorsovanie stavu v spolocnosti, ignorovanie oznameni policii a podcenovanie stavu prokuraturou.

    Dokedy budete zosmiesnovat ludi pozerajucich sa dopredu? Si fakt myslite, ze vsetky informacie tu cucam z palca?

    Z mojej strany ide o precitanie miliona diskusnych prispevkov, dokumentovanie stoviek nezmyslov, komunikaciu s ich autormi a siritelmi a nasledne z casu na cas nieco uverejnime.

    Po dlhe roky upozornujeme PZ ne NEkonanie v zavaznych veciach, policajti sa naucili na 15 stran zdovodnovat, ako sa vec neda az sa dnes cuduju, ako je neskutocne tazke co i len obmedzit polodebilov a motivovanych trollov pri sireni hoaxov.

    Dokedy budu vsetci cakat, az nam nejaky prepnuty kkt vystriela deti v materskej alebo zakladnej skole?

    Fakt si ludia ako obyvatel, Bohus a dalsi neuvedomujete, ze radikalizacia je systematicka, cielena a snad 95 % tychto pablbov pisucich a zdielajucich nezmysly su „len“ uzitocnymi idiotmi?

    Ucinna PREVENCIA je jedina cesta. Ak sa zanedba, dopadne to presne tak, ako to vidime dnes.

  5. Milos hraju to,ale nie pre to ako Ty hovoris.
    Ked im to takto vylozis na tabulu a oni vidia akym kokotinam veria, tak sa predsa nemozu verejne priznat k otvorenym mysliam.
    Ale zas ako si hovoril – cim viac antivaxerov, tym menej antivaxerov.

  6. Jozef. Ešte že nemám a nepoužívam žiadne soc. siete. Ale niekedy je mi s toho smutno ,že nemôžem zdieľať ako som sa dobre vysr…l 😂🤷‍♂️

  7. Súhlasím, že čo je veľa, to je veľa. A tak ako je kopa bláznov peovaxerov, tak je žiaľ aj antivaxerov.
    Na prvých dvoch obrázkoch ale skutočne nevidím nič zlé. Prvý je pravidivý a druhý je nanajvýš opodstatnený. Ak tie dva príspevky niekto dokáže označiť za hoax, mal by sa ísť dať liečiť aj spolu so všetkými extrémistami z oboch táborov, pretože už tiež, žiaľ, nedokáže triezvo uvažovať.

    Prajem všetkým veľa zdravia, a kto sa chce očkovať, nech ide a kto nie, nech nejde, napokon každý z nás ponesie zodpovednosť za svoje rozhodnutie. Dbajme na hygienu, posilňujme si imunitu prirodzene, pobytom na čerstvom vzduchu, zdravou stravou a dostatkom čistej vody, pohybom, prípadne vitamínmi a inými doplnkami ideálne prírodnými. Kontakt s okolitými vírusmi a baktériami je žiaľ nevyhnutný, inak sa ocitneme v „sterilnom“ prostredí a položí nás aj to, čo by sme si bežne nevšimli. Toto je podľa mňa cesta. Ale nech každý koná ako uzná za vhodné…
    Pekný večer.

  8. Sonmi 15. decembra 2021, 18:09 – moj pohlad:

    Napisali ste: “ napokon každý z nás ponesie zodpovednosť za svoje rozhodnutie.“

    Keby to bolo tak, nemal by som s tym problem. No je to o inom. Napr. o tom, ze dnes potrebovat lekara je trestom. Na neockovanych doplacaju nemocnice, lekari, zdravotnici a ockovani.

    A problem je, ze antivaxeri ktori skoncia v nemocnici ZIAL su spoluzodpovedni za problemy, ktore musia hasit ini a ini aj na to doplacaju. Niektori zdravim, ini mozno zivotom…

  9. Tak si tu niekto odporuje…
    Minister za Olano NAĎ nazve ľudí opicami a potom sa čuduje niekto že sa tu radikalizujú ľudia. Pretože nazvať ľudskú bytosť opicou je už priam …
    Možno tam na tom proteste boli občania čiernej pleti a Nad to myslel na nich ? To už nikto nezistí ale pravdou zostáva že ten človek je platený aj z daní tých jeho „opíc“
    Táto vláda je to najhoršie čo nás mohlo postihnúť a dokazujú to počty úmrtí a prvé priečky na svete v nezvládnutí pandémie. Jednoducho horšie to už nemohlo byť.
    Denne na SVK zomrie skoro 90 ľudí a poslanci OLANO sa na tlačovke zabávajú a smejú sa do kamier ako včera ten TT „bezdomovec“.

  10. Sonmi, žiaľ pán Majko má pravdu. Problém sú plné nemocnice neočkovaných covid pacientov a tým blokované ostatné diagnózy. A presne na vás môžem použiť prakticky každodenný príklad z posledných dní. Vy, neočkovaná, nesmrteľná a odolná voči covidu, lebo si chodíte zabehať na čerstvý vzduch a pijete čistú vodu, pri návrate z lesa sa zveziete domov výťahom, kde sa nakazíte (alebo v potravinách, u zubára atď). Za tri dni zistíte, že vám nie je dobre a zistíte, že ste pozitívna. Nasadíte ivermectin a podobné placebá a za ďalšie 3 dni vám príbuzní volajú záchranku, keď už bez kyslíka neviete žiť. V nemocnici okolo vás behajú vysilení a vyhorení zdravotníci, v amoku si stŕhate masku, stále neveríte a nechápete, čo sa deje. S hrôzou v očiach aj zomierate. Posledná vaša veta je, prosím vás, ja chcem žiť, zachráňte ma. Potom nasleduje peklo vašich príbuzných voči zdravotníkom, vyhrážanie sa, že zdravotníci sú vrahovia… Áno, toto je každodenná realita, tie stovky mŕtvych v posledných dňoch má väčšinou takýto scenár. Verte mi, iba očkovanie je cestou z tohoto pekla a popri tom si samozrejme aj behajte a pite pitnú vodu, to je iba plus. Ďakujem.

  11. Kolega Jaro tu robí nezastupiteľnú prácu.Presviedča ľudí o očkovaní a snaží sa tým nahradiť štát.A to,čo robí pán Majko dúfam že niekedy bude odmenené,lebo takých čo sa nevzdávajú napriek verejným útokom je už málo.Jaro píše pravdu.Sme frustrovaní a demotivovaní.Denne vidíme zomierať ľudí zbytočne.Možno by ste sa mali pozrieť ako vyzerá dusenie človeka.A to by vás možno presvedčilo.

  12. Nova doba. Lekári anonymne komunikuju na SOL. Vsetci by sme si mali robit svoju robotu podla svojho najlepsieho vedomia a svedomia. A je jedno ci je to lekar alebo čistič kanalizacie. Ale odhajovat, vnucovať ci dokonca povinne nútiť na „vakcinu“ genovu terapiu, ktora je experimentalna a opradena tajomstvom zmluv, klamstiev a podvodov, je čin ktorý bude mat svoje dôsledky. A snad sa dozijeme nie len zodpovednosti hodenej na štat. Ale zodpovednosti kazdeho propagatora a vykonávatela tejto experimentalnej genovej terapie. Doporucujem vypočuť a pozriet pozorne a to preistotu dvakrat. Aby ste uz konecne pochopili ze nie vsetko co tu pisete je tak ako to tu prezentujete.

    https://odysee.com/@tadesco.org:d/Sraz-le%CC%81kar%CC%8Cu%CC%8A-pr%CC%8Ced-le%CC%81kar%CC%8Cskou-komorou-04-12-2021—Son%CC%8Ca-Pekova%CC%81:4f

  13. Zajtra zavolám zopar kamosov dáme si biele plaste, niečo natarame a polka národa nám bude automaticky veriť lebo si nedokáže ani overiť informácie.
    Odkiaľ mame vedieť či sú to lekári? Aký majú odbor? Je urológ odborník na vakcíny? Asi ťažko. Aj keď ma základne lekárske vzdelanie tak je špecializovaný na konkrétnu oblasť a nemá podrobne vedomosti zo všetkých oblasti. Srdce asi nezoperuje.
    Tým cchem povedať že aj medzi doktormi sa nájdu takí co môžu mat iný názor ale je ich len hŕstka takze vydávať ich názor ako všeobecne správny je blbost.

  14. Tomuto narodu podla diskusii pomoze len premorit, neockovani “vypadnu” a zijeme dalej. Ja by som otvoril komplet vsetko, neockovanych by zbierali do ciernych vriec priamo z ulic ako v Cine na zaciatku 1.vlny, otvorit nemocnice pre bielu medicinu, stanovit len urcity pocet covidovych lozok a zbytok ma smolu. Vsak ako oni tvrdia, im staci ivermektin a vodka. A keby to naraz videli, ze co sa deje na uliciach tak by sa vsetci od strachu hrnuli na ockovanie a bolo by po pandemii. Pomoze len 100% ockovanost, lebo sa toho covidu nikdy nezbavime.

  15. takže podla teba ked bude 100% zaočkovanost,tak sa zbavíme covidu..

    🤪🤪🤪🤪😝ty si teda dobre padnutý na hlavu😁😁😁

  16. Takze odmietaci sa chcu pripojit k takejto bande a byt prachsprosti kriminalnici? Chapem, ze niekto nemoze, nechce byt ockovany. Je to v poriadku, ale vnucovat druhym svoje „rozumy“, pricom intelekt jedincov podaktorych je tak vysoky, ze sa divim, ze si vedia snurky uviazat, to uz je na hlavu postavene. Ja som zaockovany a nikomu nic nevnucujem. Tak nech to nerobia aj opacne. A co sa tyka nemocnic, osetrenia neockovanych, mali by byt samozrejme osetreni v takej vyske, ako si platia odvody…. To je vsetko…

  17. Sa mi páči ako pár tu tak bojaschopno presviedča o zázračných účinkoch vakcíny. Keď som pred pár dňami čítal o tom ako im vakcína pomohla s vráskami či šedivé vlasy im zmizli som len neveriacky krútil hlavou.
    Dnes už to zas zdvihli na novú úroveň keď idú presviedčať nezaockovanych ľudí že oni sú na tom po očkovaní ešte aj fyzicky lepšie.
    Celý život to má nadváhu, nezabehne ani kilometer aby nefunel potom sa odvezie na aute na očkovanie a zrazu je on ten hrdina a človek čo má celý život kvalitnú životosprávu a športuje ale nemá záujem o očkovanie je už záťáž pre zdravotníkov 😀

  18. Teraz som si prečítal príspevky antivaxerov z noci a vôbec nie som prekvapený. Jeden ma nazval srackometom, že vraj šírim hoaxy, že v nemocniciach sú iba neočkovaní. To som nikdy netvrdil. Ja hovorím iba o JIS a pľúcnych ventiláciách a o stave u nás. Iba neočkovaní. Príď sa presvedčiť. A pre toho nad ním, že prečo lekári anonymne diskutujú. No hádaj asi prečo. Príklad zo včera: zaklopali nám na dvere 2 policajti, že vraj dostali oznámenie o mučení pacienta sestričkami, chcú ho vypočuť a tlačili sa dnu. Sestrička ich zastavila, že dobre, ale musíte sa obliecť do skafandra a navyše nič vám nepovie, lebo má masku s hadičkami a je “mimo”. Policajti: a tu sú aj pacienti s covidom? Sestra: iba s covidom, tie najťažšie stavy. Policajti pochopili o čo ide, ospravedlnili sa a odišli. Takže už nie iba vyhrážanie sa od pacientov a rodiny, niekedy aj smrťou, ale už aj rovno políciu na nás posielajú. A ja sa ti mám predstaviť a zverejniť svoje meno? Ale neboj sa, keď ťa k nám privezú a povieš, že ty si ten anonym zo SOL, čo tu vypisoval o génovej terapii, tak sa ti predstavím, a môžeš prísť aj rovno po štedrej večeri v noci, vtedy tam budem tiež bojovať o životy takých ako ty, neočkovaných.

  19. Jaro takze pacient mimo s maskou a na hadickach oznamil policii teror na jeho osobu? Alebo to oznamila rodina ktora ho ani nema moznost vidieť, ci komunikovat ním lebo je mimo? Nejako to nesedi

  20. anonym 16. decembra 2021, 22:47 – Dr. Pekova bola prva, ktora vyjadrila svoj nazor na ciastocny umely povod Covid-19, resp. manipulaciu s virusom v laboratornych podmienkach.

    Vsetko okolo nej som sledoval az do momentu, pokym Dr. Pekova oznamila kandidaturu za politicku stranu.

    Dnes sa na jej vyjadreniach prizivuje kazdy, kto chce byt nejako zaujimavy nehladiac na jej sucanu motivaciu – byt zaujimavou a v kurze. Myslim si, ze to je skoda, vedec by mal zostat vedcom.

    Lebo ambicie v politike…

  21. Myslim ze v minulosti si ani nevedel Miloš ze nejaka Pekova existuje az pokial ta na nu neupozornil obyvatel. Ale to je jedno. Ratafak ano ta Pekova to povedala ale povedala este nieco podstatne okrem ineho podstatneho. Ze treba toho co tie virusy vyraba resp. vypúšťa chytiť a zavriet. A skoda ze to sa nedeje. A namiesto toho sa deje teror a zavadza diktatura po celom svete. A Pekova povedala jasne ze tu stranu podporila preto lebo v nej vidi v sucasnom marazme rozumny smer pre obyvatelstvo. A to tu nevadi za z Cekana, „vedca“ sa stal hlavny coronabiznismen? Ajeho arogantne spravanie a tupe clanky sa tu kludne propavuju?

  22. áno to je pravda, vytlačila ho alfa niekedy na začiatku jari 2021…medzitým mali v ČR ešte 2 vlny s povodnou variantou…Peková vyhlasovala že covid skončil v júni 2020, dalšia vlna s povodnou variantou vrcholila na prelome oktober/november 2020, pred vianocami bolo uvolnenie opatrení a dalšia vlna kulminovala na začiatku januára 2021….tá dalšia – jarná vlna už bola alfa…každopádne ani ten povodny variant neskončil pred letom 2020…

  23. Ak si spomínate úplne na začiatku, Peková došla s tým, že vírus nesie známky umelo vytvoreného v laboratóriu. Keďže vtedy sa takýto názor tvrdo kritizoval, bola za to zosmiešňovaná. A dnes? Už aj zopár tých, čo vtedy poslúžili ako užitoční idioti, to pripustilo a WHO doteraz nemala odvahu laboratórny pôvod vylúčiť. To len v rámci objektívnosti…

  24. anonym 17. decembra 2021, 11:23…súhlasím, pokial niekto úmyselne alebo aj neumyselne vypustil vírus tak musí niesť následky….ale teda kto to je?…niekto v Číne, odkial sa šíril povodný variant, niekto z Británie odkial je alfa, alebo niekto z Indie odkial je Delta, či najnovšie z JAR?….naozaj si myslíš že ak zavrieme nejakých ludí (nikto asi ani nevie ktorých) tak ten vírus zmizne?

  25. Milos tvoja nevedomost je problem. Ti ostatni len hovoria svoj nazor, svoju prax, svoje skusenosti a poznatky a hlavne sa nestali sucastou tohoto klamstva a propagandy ako ty. Ale asi vies dôvod a zaco tak konaš. Je to tvoja vec a myslim ze citatelia a prispievatelia SOL si spravia svoj nazor a zariadia sa.

  26. Chlapci skuste si to skopirovat cele az dokonca, cize aj tie bodky a d😋. :d sol ma asi defekt lebo to tam nepreslo cele na dvakrat. A som rad ze vas to zaujalo to otvorit. Ale verte ze sa to oplati si to pozriet az dokonca a dufam ze vam to pomoze sa zamysliet nad sebou.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img