ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Pani Zuzana má svoj vek a nerobí zo seba hlupaňu… ;-)

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Šírenie nezmyslov na sociálnych sieťach sa nielen u nás stalo bežným javom. Denne sme atakovaní stovkami obrázkov, hoaxov či nezmyselných a ničím nepodložených výrokov.

Horšie ako zdieľanie nezmyslov, ale je ich vytváranie. Je zaujímavé tvorcu hoaxov a nepodložených informácií vyspovedať, odkiaľ šírené informácie má, ako ich preveril a čo ich šírením sleduje.

Boli sme upozornení na nezmysel šírený Zuzanou na sociálnej sieti. Správu sme zaregistrovali pred tromi dňami. Mala 1800 zdielaní.

Na druhý deň mala správa už 2400 zdielaní.

Na tretí deň bol len od autorky správa zdielaná 2600 X.

Už v prvý deň sme autorku správy oslovili cez správy. Pani Zuzana má verejný profil, správu zverejnila dobrovoľne a tak komunikácia napovie viac:

Dobry vecer, snazim sa najst este nejake informacie ohladom tych umrti a okrem Vasho statusu nenachadzam nic. Mate blizsie info?
dik

12. december o 20:46   Ne 20:46

Zuzana Pavlovicova
Všetko do chvíle vymazávajú.
Neukladám si nič.
Radi ma blokujú 😊
Keď niečo nájdem, zverejním.
Teraz si môžete navzájom volať a vidieť informácie, ako je Aktívny stav a údaj o tom, kedy ste si prečítali správy.

Kde sa daju preverit tie informacie? Lebo to, co ste zverejnila, vidim.
to Vas ako niekto blokuje?

Zuzana Pavlovicova
Neviem už kde som to našla, pozerám aj zahraničné stránky…
Posledné bliknutie bolo od najdrahšej modelky Slovenska Zuzy😀

To len napisete do statusu na svoj profil to, co zbadate inde?

Zuzana Pavlovicova
Čítam články, známy zo sveta mi posielajú správy… hádam sa nejdem spovedať 🤣🤣🤣
Pá.

Ja Vas nechcem spovedat, len chcem vediet, ci to su pravdive informacie.
Viete ze dnes sa siria vselijake info.

Zuzana Pavlovicova
Mám vek a nerobím zo seba hlupaňu.

Jeeeeezis Mariaaaaaa, to som netvrdil

Zuzana Pavlovicova
Pá Miloš

ved pisete, ze tie info o umrtiach v Holandsku mate asi od modelky Zuzy…
to je predsa overeny zdroj informacii, nie?
Zuzana, halooooo, Vy ste sa popalila?
nepotrebujete privolat zachranku?
No nic Zuzana, posluzili ste mi ako vyborny studijny material. Este ze mate svoj vek… Drzte sa ! 😉

Včera o 7:16 Po 07:16

https://twitter.com/Broncos/status/1469203233478524930?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1469203233478524930%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fsportky.zoznam.sk%2Fc%2F282211%2Famericky-futbal-je-zdrveny-zomrel-vitaz-super-bowlu-mal-iba-33-rokov

Zuzana Pavlovicova
Ďalší .

Včera o 7:47
Po 07:47

??
Poslali ste
Zaujimaju ma fakty. Na to, aby niekto VEREJNE TVRDIL tak vazne veci, musi mat podklady, z ktorych vychadza.
Poslali ste
Podlozene studie a statistiky.

Dnes o 20:07  20:07

No nic teda, idem spracovat material… 

– – –

Ťažko zmysluplne komentovať vyššie uvedenú komunikáciu. Nech poslúži ako poučenie pre všetkých, ktorí „len“ neoverené správy – nezmysly zdieľajú. Ak majú pôvod ako správa pani Zuzany, tak jej šíriteľ plní len úlohu tzv. „užitočného idiota“.

Doteraz teda tento ničím nepodložený nezmysel zazdielalo len od pani Zuzany takmer 3000 ľudí. Ak následne od každého nezmysel zazdielala ďalšia stovka a následne ďalšia, tak hovoríme o stovkách tisíc ľudí, ktorých cez sociálnu sieť oslovila pani Zuzana a to vymyslenou a nepodloženou informáciou, ktorú ani len nemá záujem vysvetliť.

A bude horšie…

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Majko co je horsie pre spolocnost? Propaganda a cielene klamstvo politikov? Ty to ako zaockovany nevidis a nechces vidiet. Tu mas dokaz ktory ty zmazes ale je to ciste klamstvo politikov a deje sa to v kazdom state.

  2. anonym 15. decembra 2021, 7:17 – nie, je to znovu MANIPULACIA aj Tebou samotnym uz len tym, ze taketo kraviny stale zdielas a siris !!

    Video je sice zlozene z vyrokov, no nie su odatumovane a boli aktualne v danom momente. (tym nepopieram, ze su a politici, ktori su populistami a povedia hocico)

    Je zrejme, ze nove mutacie mozu „zamiesat karty“ a nie je mozne odhadnut, ako bude virus mutovat. A ano, vakciny (rovnako ako pri chripke) je a bude potrebne prisposobovat.

    Si za hranicou, kedy OTVARAS SVOJU MYSEL nekriticky a veris uz len tomu, comu verit chces a tomu prisposobujes prostriedky a aj cestu po ktorej ides a to stale nemas uzatvorene stare resty.

  3. Nigeria 200 milionov obyvateľov,zaočkovanosť okolo 4 percent…odhaduje sa,že okolo 1 milion dávok vakcin nebolo použitých v dôsledku ukončenia exspiracie,Afrika má zaočkovanosť okolo7,5 percent..zdroj..Reuters.com..

  4. Ono je na tom zaujímavé aj to že ak by paní zdielala ľahko dohladateľné fakty a teda že v populačne dvojnásobne vačšom Portugalsku umiera denne 4-5 krát menej ľudí ako u nás tak by toľko likov a zdielaní nemala….takto je vo svojej komunite, kde sa podobné výroky neoverujú za hviezdu a každý like a kladný komentár pohladí ego, takže v tom bude pokračovať…proste sociálne siete…

  5. Miloš ked nejaka teta dáva pič…y na fejsbuk,(o ktorej ludia ani netušia )tak to je škandál! ale ked premier Matovič klame ludom do „huby“ tak to je OK !? Miloš ako hlboko ešte chceš aj SOL klesnúť?

  6. Bohuš 15. decembra 2021, 9:07 – je mi uplne jedno, co pises o sebe, ako sa vyjadrujes a ako co hodnotim.

    Ale tvrdo si vyprosujem, aby si sa vyjadroval v suvislosti somnou alebo so SOL takto – citujem:

    „ale ked premier Matovič klame ludom do “huby” tak to je OK !? Miloš ako hlboko ešte chceš aj SOL klesnúť?“

    Nezodpovedam za vyroky ziadneho politika, len za svoje vlastne !! Tak to bolo, je a zostane.

  7. nejde mi do hlavy ako moze 2400 tupcov zdielat takuto debilinu..To fakt uroven tohto naroda ide do sraciek. Kopa ludi je tu neockovana lebo su proste sprosti od prirody, jednoduchi ludia bez vzdelania. Tak ako veria politikom a potrebuju k niecomu vzhliadat tak uveria bar jakej blbosti na FB. Kazdy ich chce len vyhubit a ukoncit ich ubohe zivoty..To je ciel elit..V mojom okoli kde sa pohybujem medzi vzdelanymi ludmi, ktori v zivote nieco dokazali je 99% zaockovanych. Ano najdu sa aj vynimky, ktore maju svoje dovody ale aspon ich nesiria na internete a nesnazia sa kazdeho v okoli presvedcit o svojej facebookvej pravde.

  8. Miloš Vyprosuj si čo chceš!!! Dáš sem článok o nejakej nepodstatnej tetke. Akože afera,Ale článok o tejto neschopnej bande klamarov a zlodejov ???Fica nazývaš „zmrdom ,zlodejom..“Ok pravda!!!! ale venuj sa už zmrdom a zlodejom ktorý sú tam teraz. prečo sem nedaš článok o včerajšom zásahu“Z G“ proti zachranarom.?

  9. Je smutne ze algorytmy Facebooku su tak prepracovane ze dokazu hacknut mozgy. Pani za to nemoze ale Facebook je pre mozog to iste ako toluen a tu je vudiet uz nasledky. Ludom chyba kriticke myslenie.

  10. Presne tak pán Bohuš…horšie sračky sa tu robia, ale to je zrejme v poriadku, o tom písať netreba…ale riešiť takú kravinu, ako je zdieľanie hoaxu na Facebooku, to je pod úroveň…

  11. Bohuš 15. decembra 2021, 11:34 – ak mas zaujem aby niekto pracoval na Tvoju objednavku, musis si najst niekoho, komu za to zaplatis.

    Mna neplatis a neplati ma nik a pisat a pracovat na objednavku som odmietol doteraz a urobim tak vzdy.

  12. Bohuš 15. decembra 2021, 12:47 – mal by si sa. Uz nechcete len pisat nezmysly, ale chcete od inych, aby pisali to, co chcete citat. Dalsi a vyssi level zblbnutia.

    Brano 15. decembra 2021, 11:58 – to napisal vyborne.

    Ja pisem o tom, k comu mam dostatok podkladov. Nemozem si dovolit podpisat sa pod to, co Zuzana, alebo pisat bez podpisu to, pod co sa nepodpises ani Ty.

  13. Miloš.kto je ta Pani Zuzana?nejaka významná osoba?SOL upadá na úroveň plátkov čo píšu o ľuďoch čo na 100% videli ufonov alebo Yetiho.

  14. Anonym 15. decembra 2021, 13:30.A včera bol najsmutnejší. Zadržanie záchranarov je vrchol debility a arogancie.Aký minister taká policia.To prekonali aj blokadu slovenska na velkú noc 2020 👮‍♂️😷😷

  15. Bohuš 15. decembra 2021, 13:15 – myslim si, ze si tu dost dlho na to aby si vedel, ze pani Zuzana podstatna nie je. Podstatny je ten vymysleny status co do jeho obsahu, ktory zdielalo len od nej do 3000 ludi a od nich nasledne dalej statisticky dalsie desiatky tisic.

    Pani Zuzana je fakt uplne bezvyznamna, len ma v rukach nastroj, ktorym pred 15 rokmi nedisponovali ani bezne tlacove agentury statov. A tie museli kazdu informaciu pred uverejnenim verifikovat.

  16. Keby to včerajšie zadržanie zdravotníckých záchranárov bolo za ficiaka,to by tu bol riadny dlhý článok,ale to sa teraz nerieši

  17. Miloš.Takže venovať sa nejakej“zuzane“ ktorej ked zajtra bloknú FB tak vznikne dalších 10000 „zuzán“ má väčší zmysel ako sa venovať reálnym ludom a problémom? Aj ked su to „naši ludia“. Tychto FB článkov je tu až privela a zbytočne

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img