ISSN 1337-8481

streda, 24. apríla, 2024

Župa počas víkendu zaočkovala vyše 8-tisíc ľudí, kampaň podporili aj ministri a herci

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

TT SK |MM|  Trnavský samosprávny kraj cez víkend 11. až 12. decembra 2021 zaočkoval vo veľkokapacitných očkovacích centrách v Dunajskej Strede, Skalici a v Trnave spolu 8.282 ľudí. Ide o najvyšší počet zaočkovaných spomedzi všetkých samosprávnych krajov za uplynulý víkend. V rámci kampane ministerstva zdravotníctva a žúp „Darujme si Vianoce“ osobne navštívili veľkokapacitné očkovacie centrum na Sibírskej v Trnave ministerka spravodlivosti Mária Kolíková, minister zahraničných vecí a európskych záležitostí Ivan Korčok a herci župného Divadla Jána Palárika v Trnave Vladimír Jedľovský, Tatiana Kulíšková, Branislav Mosný a Tomáš Vravník.

 

„Za dva dni sme zaočkovali takmer 8.300 ľudí, čo je v rámci prvého víkendu kampane Darujme si Vianoce najviac spomedzi všetkých samosprávnych krajov. Ďakujem za to zdravotníkom a župnému personálu, ktorý koordinoval očkovanie v našich centrách. Najvyšší záujem bol o tretiu dávku, a to najmä medzi staršími ročníkmi. V očkovaní budeme pokračovať aj na budúci víkend. Všetkých preto pozývam, aby ochránili zdravie seba a svojich blízkych,“ uviedol trnavský župan Jozef Viskupič.

 

Sobota 11. decembra 2021

  • VKOC Dunajská Streda – 1.842 dávok vakcíny Pfizer (1. dávka – 76 ľudí, 2. dávka 129 ľudí, 3. dávka – 1.637 ľudí) a 202 dávok vakcíny Moderna (1. dávka – 23 ľudí, 2. dávka – traja ľudia, 3. dávka – 176 ľudí), tzn. spolu 2.044 dávok vakcín.
  • VKOC Skalica – 1.552 dávok vakcíny Pfizer (1. dávka – 86 ľudí, 2. dávka – 15 ľudí, 3. dávka 1.451 ľudí).
  • VKOC Trnava – 2.547 dávok vakcíny Pfizer (1. dávka – 146 ľudí, 2. dávka – 233 ľudí, 3. dávka – 2.168 ľudí).

 

Nedeľa 12. decembra 2021

  • VKOC Trnava – 1.201 dávok vakcíny Pfizer (1. dávka – 96 ľudí, 2. dávka – 19 ľudí, 3. dávka – 1.086 ľudí) a 938 dávok vakcíny Moderna (1. dávka – 26 ľudí, 2. dávka – 7 ľudí, 3. dávka – 905 ľudí), tzn. spolu 2.139 dávok vakcín.

 

Jozef Viskupič, trnavský župan

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. pagrc : veľmi výstižné, presne aj pes je na tom lepšie po zdravotnej starostlivosti ako ľudia ktorí idú ako na porážku, nedôstojné, ale keď všetci majú pôžičky a celý ich život sa točí okolo dlhov, ľudia už vôbec nepremýšľajú, sú horšie na tom ako tie zvieratá, ktoré majú veľmi dobrý vyvinutý pud sebazáchovy, ľudia nie, sú ozaj ako ovce, hlava dole a poslušne trpia, je to hrozné.

  2. To je v pohode. Tak to byva v kazdej dobe. Tak napriklad v prvej polovici 40. rokov minuleho storocia stali na jednej strane taki ako napr. Moravec, Tuka, na druhej strane napr. Kubis, Gabcik a medzi tym boli beee beee alias slusni ovcania.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img