ISSN 1337-8481

piatok, 19. apríla, 2024

Činnosti amatérskeho futbalového klubu AFK Vodra Sereď za rok 2021

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

AKF Vodra /    Správu o činnosti futbalového klubu AFK Vodra Sereď, ktorý je aj občianskym združením, za rok 2021 začíname posledným dňom predchádzajúceho roka, kedy už skoro 40 rokov organizujeme tradičný Silvestrovský futbalový zápas, ktorý hráme vždy na Silvestra o 1200a neodmysliteľne k nemu patrí aj tradičné občerstvenie – chleba s masťou a cibuľou. Tento zápas je tak obľúbený, že sa ho zúčastňujú aj hráči, ktorí počas roku hrajú v iných mužstvách, alebo nehrávajú vôbec.

Na prelome januára a februára pravidelne organizujeme výročnú členskú schôdzu, ktorá následne pokračuje ako Valentínsky ples AFK Vodra pre členov a priateľov nášho futbalového klubu. Tento rok sme kvôli pandemickej situácii museli ples zrušiť a výročnú členskú schôdzu odložiť.

Tak ako minulý aj tento rok z dôvodu prepuknutia pandémie Covid-19 boli naše športové aktivity z časti obmedzené. Naše pravidelné sobotňajšie futbalové zápasy sa po uvoľnení znovu sľubne rozbehli, čo nám však   vydržalo iba do letného obdobia, kedy sme kvôli dovolenkám a zdravotným problémom viacerých hráčov neodohrali väčšie množstvo zápasov.

Niektorí z nás popri klasickom futbale hrajú už takmer 15 rokov aj halový futbal v mestskej športovej hale RELAX. A práve preto, že sme sa ako členovia Združenia zúčastňovali oboch aktivít, ale aj preto, že viacerí z hráčov halového futbalu prejavili záujem stať sa členmi AFK Vodra, pridali sme halový futbal ako ďalšiu našu aktivitu. Toto bol zároveň aj krok na ozdravenie Združenia, nakoľko sme prijali nových členov a ukončili členstvo tým, ktorí si neplnili svoje povinnosti vyplývajúce z členstva v Združení, ako je účasť na aktivitách Združenia a plnenie finančných záväzkov.

Okrem našich futbalových aktivít sme sa aktívne aj organizačne zúčastnili Bušákovho Cyklo maratónu, ktorý na počesť nášho kamaráta Milana Bucha organizoval ORF Cosmos Camping Sereď. Spolu s klubom Cosmos sme sa zúčastňujeme aj brigád na pomoc mestu. Tento rok to bola brigáda pri úprave priestoru v okolí štadióna v Hornom Čepeni.

V septembri sme sa po minuloročnej prestávke znovu zúčastnili Memoriálu Štefana Ivana o pohár Veliteľa Pozemných síl OSSR, kde sme obsadili 3. miesto.

V tomto roku traja z našich dlhoročných členov oslávili životné jubileum 50 rokov. Oslavu tohto jubilea sme využili na to, aby sme sa im poďakovali za dlhoročné aktívne členstvo a zároveň bola táto oslava možnosťou na spoločné stretnutie a zabavenie sa členov, kamarátov a rodinných príslušníkov.

V októbri sme stihli aj pravidelnú súťaž vo varení gulášu – Guláš cup 2021. Obsadili sme síce 12. miesto z 15 súťažných družstiev, ale to nezmenilo nič na tom, že nám mimoriadne chutil a celá táto akcia bola ďalším dôvodom na stretnutie v kruhu  dobrej partie. Súťaž vo varení kapustnice sa žiaľ kvôli lockdownu nekonala.

Snažíme sa do našich radov nových a mladých hráčov, nakoľko máme viacero zranených, ktorí sú na určitý čas, alebo na trvalo vyradený z aktívnej účasti. Aj preto je dobrou víziou do budúcnosti rozšírenie našich aktivít o halový futbal, nakoľko niektorí hráči z haly majú záujem zúčastňovať sa aj našich sobotňajších zápasov  na štadióne.

​Naše športové a aj spoločenské aktivity sa nám darí rozvíjať aj s podporou mesta Sereď. A o tomto, ale aj ďalších plánoch klubu pravidelne informujeme aj na našej internetovej stránke www.vodrasered.com

 

 

zdroj: seredskenovinky.sk

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img