ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

František Dora bol ešte nedávno v dozornej rade sereďského futbalu a jeho firma futbal sponzorovala. Zajtra mu na súde za objednávky vrážd hrozí doživotie – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

František Dora bol ešte minulý rok v dozornej rade ŠKF Sereď. Tento pravdepodobne zločinec, ktorého  firma sponzorovala súkromný futbal po desaťročia štedro dotovaný verejnými finančnými zdrojmi  Mesta Sereď, si už zajtra má vypočuť rozsudok za objednávky vrážd tzv. „bielych koní“. Prokurátor mu navrhuje udeliť doživotný trest odňatia slobody.

Jeho synovi prokurátor vzhľadom na spolupracovanie s políciou navrhuje trest odňatia slobody vo výške  22 rokov.

Sponzoring od mafiánov a tým jasné, zrozumiteľné a nespochybniteľné prepojenie sereďského futbalu na týchto mimoriadne nebezpečných ľudí z kriminálneho prostredia, verejne a dlhodobo kritizujeme aj v našich médiách.

Upozorňujeme tiež na nemysliteľný stav, kedy Mesto Sereď štedro z peňazí občanov dotuje súkromnú akciovú spoločnosť kontrolujúcu sereďský futbal. V tejto súvislosti je potrebné pripomenúť a zdôrazniť aj fakt, že dvaja akcionári tejto akciovej spoločnosti sú zároveň aj poslancami MsZ de facto podieľajúcimi sa na schvaľovaní dotácií pre svoj klub nielen v komisii pri MsZ, ale aj v zastupiteľstve.

Napriek dlhodobému  verejnému upozorňovaniu na túto anomáliu a možný (zrejmý) konflikt záujmov, nekonajú ostatní poslanci, vedenie mesta, hlavná kontrolórka a ani kompetentné orgány.

Na jednom z rokovaní MsZ občan verejne poslancov a vedenie mesta upozornil na skutočnosť, že cca 10 rokov mali byť drogy v hodnote miliónov Eur dnes už políciou zadržanými zločineckými skupinami  „riešené“ aj na mestskom štadióne.

Kauzám sme sa venovali aj tu:

http://archiv.seredonline.sk/clanky/mesto-sered-bude-vdaka-hlasovaniu-poslancov-msz-financovat-sportovy-klub-milionom-eur-poslancov-ani-primatora-mozne-prepojenie-klubu-na-kriminalne-podsvetie-nezaujimalo/index.html

 

Ešte vo februári bol v dozornej rade seredského futbalu. Dnes je súdený za vraždu.

Prečo som sa na včerajšom zastupiteľstve dostal do sporu s primátorom Tomčányim

 

 

– – –

AKTUALIZOVANÉ 13.12.2021 – Exstarosta Dora odsúdený

Dnes bol exstarosta obce Dolný Chotár a významný sponzor a člen dozornej rady seredského futbalu František Dora odsúdený na 25 rokov odňatia slobody, za mimoriadne závažnú trestnú činnosť.

 

 

 

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Starecek a Bucha su poslancami len kvoli tomu, aby si nadelili kazdorocne statisice eur do svojej vlastnej firmy na svoju zabavku z dani nas vsetkych.

    Starecek na zastupitelstvach cely rok len sedi a cusi, absolutne k nicomu sa nevyjadruje a len stlaca tlacitka na hlasovacom zariadeni jak taka cvicena opicka.

    Mudr. Bucha ten ma v pitchi cele zastupitelstva, vobec sa ich nezucastnuje.

    Teraz na poslednom prisiel, ani sa len nevyzliekol, posedel si tak 20 minut, len aby mal ucast, potom odisiel a uz sa cely den neukazal.
    Norinko mu po skonceni zastupitelstva pobalil notebook a bolo vystarane.

    A este jedna zaujimava vec. Vsetci v sale dodrziavaju opatrenia, maju respiratory, len tento „DOKTOR“ tam arogantne dosiel bez nahubku, cely cas ho nemal – zaujimave, ze ho nikto neupozornil.

    Skuste vy obcania prist na MsU bez respiratora, za 5 minut su tam policajti. A tento arogantny hajzel si tam dojde len tak. Jeho kamarat Norinko tiez nevie ako sa nosi rospirator, cely den ho mal len na brade (ani hubu ani nos neprekryty).

    Treba nadalej volit tychto futbalovych poslancov…

  2. DOKTOR , ten je uz davno za vodou ma v pichi celu Sered , Ficino mu prilial par stotisic euri , ale sikovny je chaln zase dole klobuk pred nim
    Len treba dockat casu ho obere o to vsetko jeho milaa prostilubenka byvaleho
    BOSSA Romana .P . Po panovi sa nezavreli mreze a uz behala ta srnecka ruju mala z Mirkom aj …..

  3. a jeho otec bol 8 x zvolený za starostu. 30 ROKOV,
    Dôverovali mu v celej dedine a okolí, ako my tupci pred poslednými voľbami sme dôverovali Matovičovi.

  4. ako mohol byt taky vrah v dozornej rade ved vsetci to tam mali vediet asi im z toho lupu tiez nieco kvaplo preto su za vodou ze Starecek a Bucha

  5. Tak teda stary aj mlady dostali po 25 rokov. Ak nebudu sediet v jednej base, uz sa asi v zivote osobne neuvidia. Stalo im to vsetko za to?

  6. Urcite je to ten isty Dora? Nesedi mi bydlisko…Dolny Chotar a Cierny Balog
    Inak 20 rokov a zhabany darovany rodicovsky dom za vyrobu masticky z marihuany a 25 za objednane (a mozno aj vykonane, ani srnka netusi ako to mali medzi sebou) vrazdy je sila. A otazne je kolko ludi este skantrili lebo zrejme to nie je konecne. Akoze nemam slov. Vitajme na Slovensku. Je toto pravny stat? Je to smutne…

  7. Anonyms 13. decembra 2021, 22:12 – v clanku su linky na video a popisana moja osobna komunikacia so Stareckom.
    Bol preberany VEREJNE na rokovani MsZ a aj na tlacovke. Aj z nej je video.

  8. Je super, ze je v Seredi prvoligovy futbal. To palec hore, ale … Druha strana mince je: Ako je mozne, ze mesto sponzoruje klub, ktory ani v Seredi nehrava? Mne to pride, ze mesto Sered moze kludne posielat peniaze napr. do Velkych Kapusian, ved napokon ani tie v Seredi nehraju. Mesto stale nema stadion, o ktorom vsetci hovoria, ale nik ho nevidel. Fakt je potrebne, aby 15000 mesto sponzoroval klub, ktory za cele posobenie v 1.lige ani raz nehralo na domacom stadione? Pan Primator by tuto komediu mal uťať a skoncit pchanie prachov do prazdnej diery, vzhladom na pocet Seredskych odchovancov v A-cku, je to uplne zbytocne. Sered nech hra aj 3tiu ligu, ale na vlastnom stadione, vo svojom meste. Toto mi nedava stale zmysel….

  9. Miloš Majko 13. decembra 2021, 23:34
    V registri moze byt chyba, zaujimave, ma tam byt asi Cierny Brod.
    Cize suma sumarum, nikto sa k tomu nevyjadril da sa povedat, okrem Starecka s narazkou na Al Caponeho, zahrali mrtveho chrobaka.
    Uvidime ako sa zachovaju odvolacie sudy v pripade starostu a syna kedze odsudeni ho asi budu podavat.
    A otazne je teraz, ci sa k tomu kompetentni aj verejne vyjadria. Patrilo by sa.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img