ISSN 1337-8481

sobota, 20. apríla, 2024

Po „sexe na rozlúčku som musela ísť aj s klientmi“. Hovorí maloletá pod ochranou štátu.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
Gratulujem  predsedovi parlamentu, Borisovi Kollárovi pri záchrane sexuchtivej povesti funkcionára Smer-SD, komunistu Jána Richtera i škandálov Viery Tomanovej tiež od Fica. A samozrejme seba.
Po „sexe na rozlúčku som musela ísť aj s klientmi“. Hovorí maloletá pod ochranou štátu.
Polícia vedená Kaliňákom, prvé trestné oznámenie pozametala. Až po otvorenom tlaku na súdruha Richtera generálnym prokurátorom Jaroslavom Čižnárom začali ohavnosti vychádzať na svetlo.
Drogy, sex na rozlúčku, chlípne flirtovanie s politikom, obvinenie zo znásilnenia, pištoľ na benzínovej pumpe aj zneužívanie detí cez médiá.
„V nádeji, že bude môcť nič netušiacu Lolitu v tichosti zneužiť, použije Humbert prášky na spanie“.
Úryvok zo slávneho románu Vladimíra Nabokova, Lolita.
„Zástupca riaditeľa Čistý deň vraj nakúpil alkohol a na svoju izbu si pozval tri vybrané dievčatá. Do alkoholu im kvapkal tramal a potom ich brutálne znásilnil“.
„Vyšukáme sa, pomilujem ťa,“ , napísal Boris Kollár 15 ročnej tínedžerke“.
Úryvok z dennej tlače s dátumom 23. August 2017.
„Grenouillova vášeň sa však zmení na posadnutosť a túžba vytvoriť dokonalú vôňu z kože mladého dievčaťa ho doženie až k vražde“.
Úryvok z románu Patrika Süskinda s názvom Parfém, vydaný o tridsať rokov po Nabokovovej Lolite a vydávaný za román fantasy.
Vražda Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej, bola dvojnásobnou vraždou, ktorá sa stala 21. februára 2018.
Úryvok z tlače s dátumom február 2018.
Spoločnosť, u mnohých nemravná, čelí informáciám. O návrhu na ošukanie sa druhým najvyšším činiteľom Borisom s maloletou, o sexe politikov , o zneužívaní maloletých, o drogách.
No hlavne o skazenosti politikov.
Dnes už aj o znásilňovaní práva a zneužívaní spravodlivosti. V záujme tých, ktorým zákon hovorí prosto.
Zločinci.
Pre, aj napísané, nebola vybraná kandidátka do funkcie ochrankyne práv detí. Preto, aby kvalitný kandidát neotvoril minulosť a začali by padať naozaj veľké hlavy politiky,
Po ochote generálneho prokurátora postaviť sa na stranu zločincov ekonomických trestných činov, korupcie prichádza čas, aby Slovensko zvolilo správnu ombudsmanku.
S charakterom Pellegríniho. Nevidiaci, nepočujúci a nepamätajúci si nič.
Naozaj musí byť spoločenstvo ľudí nemo prizerať aj po rokoch na ohyzdné a obscénne gesto súdruha Richtera, funkcionára Smer-SD ?
Gesto, ktorému čelili poslanci parlamentu po neúspešnom pokuse odvolať ho z funkcie ministra.
A po rokoch roniť slzy nad jeho „utrpením“ po havárií vládneho bavoráku v blízkosti Čistého dňa, kde bol „nakupovať darčeky pre Ňučku.
S Viagrou a piatimi tisíckami eur.
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Z diskusie pod statusom Pala Vargu:

    Helena Blažeková
    Teraz je na mieste citát Ježiša Krista: „každý kto by pohoršil jedného z týchto maličkých by bolo lepšie, keby mu zavesili mlynský kameň na krk a hodili ho do vody.“ Myslím, je to každému aj pánovi Žilinkovi, Kollárovi a hlavne Richterovi úplne jasné. Neviem či tomu ale rozumie pani s plechovým ksichtom Tomanová.

  2. Anonym 11. decembra 2021, 12:48 – to je fakt, o Lipsicovi nepisal. Akosi v tom clanku k zneuzivani deti a mladistvych „zabudol“ spomenut aj prezidentku, Putina, Bidena, vojnu v Syrii, utecencov v Bielorusku, migracnu vlnu, Covid a hlupost ludi nechapajucich ani len temu clanku…

  3. Anonym 11. decembra 2021, 13:26 – napisal ste: „Pokiaľ viem tak Lipšic sa v afére angažoval ako obhajca. Hlavne mu išlo o politiku.“

    Nebudem komentovat samotny obsah textu, len sa pytam: – zneuzival tie malolete a mladistve dievcata ?

    Ked viete o co obhajcovi ide, urcite budete vediet aj toto.

  4. Kde sa stala ťa nehoda ? Autor nám povedal že v blízkosti Čistého dňa. Čistý deň – Galanta. Nehoda pri Päte.
    Autor píše presne to čo mu vyhovuje a snaží sa o manipuláciu čitateľa. Keby hneď napísal miesto nehody tak by už nemohol napísať to čo mu práve vyhovuje.
    Ono je veľmi dobre že presne takýto ľudia dostávajú priestor v médiách pretože ľudia majú svoj rozum.
    Keď najväčší sex škandál kde konkrétne deti svedčia o jednom poslancovi z Olano že ich zneužil a autor článku o bez hanby nespomenie jasne dokazuje kto za koho hrabe.

  5. Osobne som bol na mieste nehody uz o niekolko minut. Niektori policajti sa spravali, akoby havaroval niekto nedotknutelny. Novinari sa k nehode brodili blatom a niektori policajti im v pristupe branili vlastnymi telami. A pritom havarovalo len len jedno arogantne a skazene prasa, ktore sa ani len k pravde a zodpovednosti nevedelo postavit ako chlap.

  6. Ak má odvahu pan Varga nech piše otvorene, komunisti zdochli. Kto má priemerne IQ len ten pochopí co napísal. Koho chcete dehonestovat pán Majko. To co ste napísal o IQ, zrejme ste múdrejší možná mate modrú krv. Sprosté pisanie že deti arizatorov, estebakov to kto napísal, predsa Majko.

  7. Keď mal haváriu Borisko, tam nikto nikomu v ničom nebránil, normálne bol deň otvorených dverí na vládnej limuzíne.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img