ISSN 1337-8481

streda, 24. apríla, 2024

Smutná a zbytočná tragédia. Ranná nepozornosť stála vodičku život

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM|   Na križovatke ciest II. a III. triedy, neďaleko obce Baka v okrese Dunajská Streda, sa dnes nadránom zrazili dve osobné autá. Policajti sú stále na mieste a zisťujú presnú príčinu nehody.

Podľa prvotných informácií, mala ísť 45 ročná vodička na aute Škoda Octavia po ceste III. triedy, smerom od obce Baka. Pri prejazde križovatkou nedala prednosť autu Peugeot, ktoré išlo po hlavnej ceste. Jeho 38 ročný vodič už nedokázal zareagovať a došlo k bočnému nárazu. Škoda po zrážke zastavila až niekoľko desiatok metrov, v poli. Vodička utrpela pri nehode zranenia nezlučiteľné so životom. Vodiča druhého auta previezli so zraneniami do nemocnice. Prítomnosť alkoholu u vodiča policajti nepotvrdili. U ženy budú túto skutočnosť zisťovať z jej krvi.

Polícia na zistení okolností a presnej príčiny nehody intenzívne pracuje.

Apelujeme na vodičov, aby sa v nočných a skorých ranných hodinách nespoliehali na slabú premávku, ale aby sa pri prejazde križovatkami vždy riadne presvedčili, či je to bezpečné. Vedeniu vozidla venujte plnú pozornosť. Ak ste unavení a vaša pozornosť je znížená, radšej zastavte na bezpečnom mieste a nadýchajte sa čerstvého vzduchu.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Tak tomuto nerozumiem…úplne banálna nehoda, žiadne saltá ani silný náraz…s ľútosťou sa pýtam, čo ju usmrtilo? Úprimnú sústrasť

  2. Dostať to z boku v 90-ke urobí riadnu šupu.
    Ak nemáš bočné, či hlavové airbagy, poprípade si dosť tupý, aby si nebol pripútaný.., tak si pohrebné služby ruky mydlia..

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img