ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

Koalícia sa dohodla na nových opatreniach

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Včera sa koalícia spoločne dohodla na nových opatreniach, ktoré budú platné od piatku 10. decembra 2021 do 9. januára 2022.

Od piatku 10. decembra
– sa otvoria kostoly a obchody v režime OP (očkovaní, prekonaní) podľa m2
– MHD a vlaky budú v režime OTP (očkovaní, testovaní, prekonaní)

Od soboty 11. decembra
– lyžiarske vleky v režime OP (očkovaní, prekonaní)

Od pondelka 13. decembra
– prejde II. stupeň ZŠ a SŠ na dištančné vyučovanie

Od 25. decembra
– hotely a hotelové reštaurácie pre hotelových hostí budú v režime OP (očkovaní, prekonaní) + test.

Ďalej sa koalícia dohodla, že:
– ľudia nad 60 rokov dostanú za očkovanie peniaze v hotovosti, maximálne 300 eur za tri dávky
– testy pre deti do 12 rokov sa rušia (budú mať status rodiča).

Zákaz vychádzania rovnako ako núdzový stav platia naďalej.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Sorry že sa pýtam, nesledujem to až tak, tých 300 € za tri dávky pre 60+ platí aj tých, ktorí už majú tie dávky v sebe, čiže spätne?

  2. Aká vláda,také opatrenia 🙈.OTP vo vlaku a MHD?Osrať Vás už.A čudujú sa,že im neverí cez 80% ľudí,aj ich voliči mimochodom.A to neverím ani Ficovým rozprávkam.UŽ STAČILO!!!

  3. V obchode nemajú právo kontrolovať ma.Je tu nariadenie, ktoré má prednosť pred zákonmi SR a to je nariadenie RE,zákon 460/1992,čl.7,ods.5.

  4. 13:32
    Minister zdravotníctva má s ministerkou spravodlivosti do 10. januára vypracovať a predložiť analýzu možností zavedenia povinného očkovania proti covidu-19 a možnosti obmedzenia úhrady z verejného poistenia za starostlivosť, ktorú dostane človek, čo sa dobrovoľne nezaočkoval a dostal covid.

  5. Pre „Aktuálna info“.No skúsiť to môžu,ale toľko zdravotníkov,čo im zas odíde,nechcem to vidieť.A kľudne si priplatím,keď mi zdravotná poisťovňa vráti všetky odvody,ktoré neboli vynaložené na moju liečbu.

  6. Jasné že ste u mna od pátku šeci v Jasnej vítaní. nízkotatrankýČaj za 4,000 €/2dcl, um za 6,50 €/cl, …. Dojdu aj dalšé vládne opice. Šak Sme rodzina aj s Rajeckým.

  7. Pre Anonym 8. decembra 2021, 13:54

    Kľudne tým nariadením argumentuj. Ani majiteľ obchodu nemá povinnosť ťa tam vpustiť. Ak uspeješ, daj vedieť. Držím palce.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img