ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

„Nemali ste tak okato kradnúť“, ako replika na des všemocného Košičana – „Všetkých nás pozatvárajú !“

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
Ľudkovia zlatí, držte klobúk vlastníkovi Pellegríniho, obvinenému Petrovi Žigovi , aby jeho liebesbrif okúzlil krásou paragraf 363 u Maroša Žilinku rovnako, akou slastne vzdychajú vyťaté stromy Slovenska pri pohľade na katov topor v rukách jeho svokry. Či šušťanie desaťtisícov Feničana z Košíc do chamtivej tretej ruky bohyne spravodlivosti.
Generálny Hlásnik smajlíkov taktne mlčí a Pytliaci od Bodora tŕpnu ako horčica Trnku od Kočnera.
„Budeme vás chodiť budiť pred váš palác, aby ste sa konečne začali správať ako hlava suverénneho štátu SR a nie ako hovorkyňa Matoviča a cudzích záujmov,“ povedal šéf Smeru-SD.
Vartáš Fico hlási príchod „vyššej politickej kultúry“ naplnenej krutosťou socialistov, čo začala slovami adresovanými Pavlovi Paškovi :
„Nemali ste tak okato kradnúť“, ako replika na des všemocného Košičana – „Všetkých nás pozatvárajú ! – vyslovené po prehraných voľbách.
Krutosť, ktorá vzniká iba pri pohľade na vlastné utrpenie oligarchov, mafiánov, kriminálnikov a členov strany Smer jedna a Smer dva.
Krutosť vytrhnutého kríža i horiacich hraníc s telami odporcov, proletariát s túžbou po „krvavých revolúciách“ s mŕtvou slobodou a demokraciou i osud Tristana s Izoldou s túžbou po „znovuvpíjaní“ sa do chutí moci. Mafiánskej, takmer s obrazom baru v Dunajskej Strede.
Vartáš zabudol, čo priniesli hodiny odpočítavajúce čas prezidentovi Kováčovi, čas, kedy digitálne tikali strachom, či Mečiarova „Vivát Slovákia“ vstane „zmŕtvych“ štvrtýkrát a vzorom vyšetrovateľov z Bystrice opantá aj voliča, aby Ivan Lexa nezostal v cele dlhšie a nezačal spievať.
Vartáš zabudol na Zombie našej des vyvolávajúcej histórie, kde po prezidentskom paláci pochodovali Gardisti s nemeckým hákovým krížom, aby nahradili v rukách kňaza kríž svätý. V záujme mamonu.
Kde sivé uniformy „krvavých pästí“ odetých v sivých uniformách Ľudových milícií učili deti – pionierov, „ako zakrútiť krk odporcom“.
Vartáš Fico zabudol, ako pochoduje za odkaz Dubčeka v dojímavej atmosfére nového spojenca, fašistov Kotlebu a Mazureka, aby pokračovali vo svojich tradíciách.
Siatí smrtí, v záujme ich „vyššej kultúry“, kde oni znecitliveli voči utrpeniu iných.
Svet socialistov a fašistov poháňaný svojou vlastnou krutosťou nasmerovanou voči nám ostatným.
Vartáš Fico zabudol, že Hlásnik bol vyberaný , aby chránil životy a majetok ľudí. Že bol nielen Vartášom, ale aj hlásnikom, obecným sluhom a bubeníkom, strážnikom , zvonárom i hrobárom.
Vartáš Fico nemá odvahu pozrieť sa za svojou minulosťou „Veľkej Kirke“ a jej nápojov jedu, nápojov krutosti voči občanom krajiny.
Krajiny, ktorá vytrvalo žiada spravodlivosť, aby ukončila aj poslednú obecnú funkciu.
Hrobára.
Zdroj:FB

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Akademická otázka, čo chcel autor povedať? Ak vie, ako Slovensko dostat zo sračiek, môže to zverejniť. Treba otvorené napísať kto Slovensko riadi dnes.

  2. Chlape,pošli z pezinskej Cajly ešte jeden moták o nemovitostiach Matelkových poskupovaných od zločinca Marhuľu a o jeho super nápadoch pre ľudí z tej prázdnej zdedenej špajzy a víziu,že v ktorom desaťročí nejaká vláda dá dokopy štátne financie po najlepšej vláde zapísanej v Guinessovej knihe slovenských rekordov.

  3. Už zavádzajúca je fotografia Fica a v zrkadle je gorila.Vynaraju sa dve otázky.Alebo nie je pán Varga dobre informovany o kauze gorila,alebo je a potom neviem,čo teda si vybral takúto fotku.V oboch prípadoch to zavania s nehoraznym zavádzaním.Lebo mu musí byť jasné,že za gorilu sú zodpovední iní!

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img