ISSN 1337-8481

streda, 24. apríla, 2024

Prišiel Mikuláš

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Dnes panovala v Pate ako po minulé roky v tomto adventnom čase predvianočná, lepšie povedané mikulášska nálada. Tentoraz však deti nešli za Mikulášom, ale on sa vybral za nimi. Od ranných hodín do tmy brázdil na koči ulice Paty, aby so svojimi pomocníkmi rozdal viac ako 600 balíčkov sladkostí (zabezpečil Obecný úrad v Pate) všetkým deťom vo veku do 15 rokov. V miestnom rozhlase zneli celý deň vianočné piesne a informácie, v ktorých uliciach sa Mikuláš nachádza. Za všetky deti  v rozhlase spievali vianočné piesne, recitovali básne a koledy,  žiaci základnej školy.

I keď podávanie rúk a blízke fotenie s Mikulášom nebolo zo známych dôvodov dovolené, predsa mali deti z dnešnej soboty veľký zážitok.

V závere dňa o 17.00 hod. rozsvietil Mikuláš so svojimi pomocníkmi vianočný stromček postavený pred kostolom Narodenia Panny Márie.

Organizátor Obecný úrad ďakuje Bagetérii Včielka Pata za občerstvenie pre Mikuláša a jeho sprievod.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. S Anonymom plne súhlasím, lebo v Seredi ako by čakali, že ich príde Mikuláš prebudiť z hlbokého spánku. Toto sa opakuje rok čo rok. Možno, že keď to takto bude pokračovať, stromčeky sa u nás rozsvietia po Vianociach. Všade ich rozsvietia pred prvou adventnou nedeľou, aby si to ľudia užili, lebo Vianoce sú krátke sviatky. Aj výzdoba u nás je úbohá. Šetria na pouličnom osvetlení a ako vidieť aj na výzdobe.

  2. V seredi bude jazdiť kamión s dyskohudbou ale zo známich douvodov nebude účasť možná jedine s plynovou maskou a filtrom triedy 7

  3. Práveže Obec Pata to zorganizovala veľmi dobre, všetky epidemiológicke Opatrenia boli dodrzane, práve preto chodil Mikuláš po každej ulici a deti mali vyjsť pred svoj dom a prevziať si balíček, ti ktorí boli v karantene kyvali Mikulasovi cez okno a balíček im pekne zavesili pomocníci na bránu. 🙂 veľmi pekná akcia, len skoda, ze ten sneh nápad až dnes, malo by to ešte o to väčšie čaro, ale vďaka aj, za to. ĎAKUJEME obec Pata, ze myslíte na svoje deti:) vážime si to.

  4. Myslím , že odkedy , je táto situácia , každý na všetky akcie s prepáčením prdí. Ved na čo aspoň sa je na čo vyhovárať. Keď sa chce , tak sa dá. A hlavne sa zabúda na deti.

  5. Už sprostejšieho ťažko nájsť ako je Anonym 17:03. Čo má s tým farár? Je to vecou mesta, alebo obci- blbček.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img