ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

Vodička zmietla cyklistu z chodníka a skončila vo dvore materskej škôlky. Starý pán zraneniam podľahol

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM| Tragicky sa skončila dnes dopravná nehoda v obci Dolné Saliby, v okrese Galanta.

K nehode došlo krátko po 8:00 h ráno. Pri prejazde ľavotočivej zákruty, prešla 43 ročná vodička Škody Fabia z doposiaľ neznámych príčin do protismeru. Autom preletela cez chodník, prerazila oplotenie a skončila na dvore materskej školy. Po chodníku v tom momente prechádzal 73 ročný cyklista, ktorý sa už autu nedokázal uhnúť. Pri zrážke muž utrpel rozsiahle zranenia, ktorým žiaľ na mieste podľahol. Vodičku policajti podrobili dychovej skúške, s negatívnym výsledkom. Okolnosti, za ktorých sa dostala mimo cestu, si žena za volantom nepamätá.

Policajti okolnosti a príčiny dnešnej nehody intenzívne vyšetrujú.

Šoférovaniu venujte, za každých okolností, svoju plnú pozornosť. Pokiaľ ste unavení, pociťujete nevoľnosť alebo máte iné zdravotné komplikácie, za žiadnych okolností nesadajte za volant.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Mikrospánok.., cestári.., stromy..
    Pričiň je až až. Treba si len niečo rýchlo vymyslieť, ako sa vyhovoriť miesto toho, aby si človek priznal chybu a to, že pokiaľ nemá auto pod kontrolou v zhoršených podmienkach, tak nemá čo robiť za volantom.
    O tom, že denne stretávam desiatky áut ešte na letných gumách, hoc ranná námraza je tu.., by sa dalo písať, že až.
    Úprimnú sústrasť pre pozostalých toho pána.

  2. Vodič. 4. decembra 2021, 5:33 – zial, mrtvemu panovi a jeho blizkym uz kazdy moze „fukat do zadku praskovy cukor…“

    PREVENCIA je to, co ma zmysel.

    Pod inym clankom tu niektore individua uplne bez hanby obhajuju arogantne a ozrate 20 rocne prasa, ktore si za volant vez stipky pudu sebazachovy sadlo a rozbilo 4 odparkovane auta normalnym ludom, nie rovnakym ozratym prasatam.

    To je presne ten problem spolocnosti, z ktorej sa postupne vytratila moralka a etika.

    A aj logika, lebo nestoji otazka, kde pri takomto mysleni skoncime, ale kedy a ake nasledky to este bude mat.

  3. Pan Majko.., v tomto je na Slovensku veľké pokrytectvo.
    Keď sa zasran odrbe o strom, je to chudáčik, treba obviniť cestárov, stromy atď.
    Keď to isté urobí v meste a rozbije niekomu auto, či nedajboh niekoho zrazí.., už to feťák, ožran a podobne.
    A teraz, v čom je rozdiel??
    A prevencia? Z GA do BA môžete stretnúť aj 3 radary, či 2 mýtne dodávky.
    No koľkokrát sa robí kontrola alkoholu??
    Prečo buzny nemerajú v obciach, ale sa postavia hneď za značku hranice obce a idú vás linčovať, že 20 metrov za značkou nejdete 50 ale 60?
    A prečo mikrospánok je tolerovaný ako výhovorka, hoc sa to „stalo“ o pol druhej po obede??

  4. K mikrospanku – mozno preto, ze mikrospanok nie je umyselne privodenie sa do stavu – ozraly jak hovado, resp. vysmazeny z chemie.
    A nechces snad tvrdit, ze na vine su cajti, lebo malo kontroluju?

  5. Jozef, nie nechcem to tvrdiť.
    Ja len vravím, že sa tu vedie hon na čarodejnice, napríklad vodiči nad 3,5 t a zatiaľ dementi lietajú ožratí 150 cez mesto..
    No najpodstatnejšie je, že sa plnia cesty polovodičmi, ktorí nie sú schopní ani zaparkovať no k životu potrebujú aspoň 200 kW auto..
    A teraz mi Jozef vysvetli, ako môže poloretart a úplný arogantný dement s IQ pod 50 prejsť na skúške cez policajta..

  6. To sa aj ja pytam. Mam na to podobny nazor. Reagoval som na ten mikrospanok. Len to, ze to nie je umysel.
    Inak takyto skurvysyn aj mne rozmlatil auto. Skoda cca 4000 ecek a dva mesiace starosti. Takze moj nazor na nich- rozkopat slezinu do sracky a zahodit.

  7. Kde si zobral, že mikrospánok je tolerovaný ako výhovorka? Vodič nesmie viesť vozidlo, ak jeho schopnosť je znížená najmä úrazom, chorobou, nevoľnosťou alebo únavou. Takže výhovorka to je, ale nie je tolerovaná, skôr naopak ide o priťažujúcu okolnosť. Veď je to porušenie zákona.

  8. Anonym, presne ako uvádzaš, zákon túto výhovorku netoleruje..
    Napriek tomu je to často využívané ako výhovorka, poznám asi 3 prípady, kedy samotný policajt to bral ako poľahčujúcu okolnosť.
    Nehovoriac o médiách, ktoré idú s podobných prípadov robiť mučeníkov a obete „náhody“.
    A podobných výhovoriek, čo prešli aj u súdu je neúrekom.
    Máme aj jeden často medializovaný prípad, keď kkt šiel 160, s mobilom v ruke vyletel zo zákruty, zoťal otca s dieťaťom, dieťa zabil a argument, ktorý mu polavil z testu bolo, že trpel bolesťou chrbta..!

  9. Ak to policajt bral ako poľahčujúcu okolnosť, tak je tupý. A ak to sudca zhltol Rasťovi, ktorý okrem iného predstieral aj chvíľkové bezvedomie, tak môžeme len hádať aký mal na to dôvod. Ale to už sme odbočili od mikrospánku.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img