ISSN 1337-8481

piatok, 19. apríla, 2024

U nás tolerujeme „VEĽKÉ ODHALENIA“ a v Nemecku a Rakúsku idú radšej zaviesť povinnú vakcináciu

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Tak sme sa konečne dočkali, je tu VEĽKÉ ODHALENIE !! Dezolát nám jasne a zrozumiteľne vysvetlil, prečo nám to myslí a aké špeciálne vlastnosti po Covid-19 máme. Teda, keby sme si to nepos*ali blbým očkovaním…

Čítajúc nečakané veľké odhalenie tohto indivídua som si istý, že by závisťou zbledla aj exkandidátka na prezidentku  Helena Mezenská. Aj keď každopádne s tou teleportáciou bola hodne popredu. No, ktovie, možno tu bol Covid už dávno.

A teraz vážne.

Keď som si pred niekoľkými týždňami dovolil napísať, že nestojí otázka či bude vakcinácia proti Covid-19 povinná, čelil som desiatkam oplzlých a primitívnych útokov ako v diskusii na SOL, tak na sociálnej sieti.

Dnes už vieme, že v Rakúsku a Nemecku k zavedeniu povinnej vakcinácie postupne prichádza a onedlho bude realitou. Nateraz naszupuje stav, kedy sa neočkovaní ľudia nielenže nenajedia v reštaurácii, nedajú si kávu v kaviarni, nezašportujú si na verejnosti, ale dokonca ani len nevojdú do bežného obchodu. Pochopiteľne. To, čo našim politikom ešte nedochádza, resp, na čoho spochybňovaní ešte nejakú tú dobu budú získavať bezcitné politické body takpovediac „na chrapúňa“, v civilizovaných krajinách idú posunúť do praxe.

Nie preto, lebo sa im to páči či chcú mať z celej populácie ovce, ale z dôvodu zodpovednosti. A nevyhnutnosti, ak nechcú ekonomiku úplne zruinovať. Poučíme sa aj my, alebo túto agóniu budeme predlžovať aj budúci rok?

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Miloš ty si tým covidom a „vakcínami“ doslova posadnutý ! Fuj !!! A čím viac to tu budeš pretláčať,tým väčší odpor mám voči tomu. Už neverím že to robíš z vlastnej vôle… to mi na teba nesedí. Niekto ti asi dal príkaz alebo obálku.

  2. „vakcinácia nebude nikdy povinná“. správy s pred roka. povinne očkovanie bol hoax 🤷‍♂️ teraz neviem ktore dalšie HOAXY sa naplnia.Len dufam že nie tie ako chodia policajti a lekari a nasilu vakcinujú.

  3. Jednoznacne treba ist cestou povinneho ockovania v ramci celej EU. Nemozeme zit takto dalej, neustale lockdowny, ktore nic neriesia. Proti covidu existuje len jedna cesta – povinne ockovanie. A potom zacneme opat normalne zit. Kvoli nezodpovednej mensine trpi vacsina. 58% dospelej populacie v SR uz je zaockovana. Ak to doteraz nepochopili, tak im to treba dat povinne.

  4. P. Majko, myslím to vážne, či by nebolo naozaj dobré, aby ste vymazávali tieto primitívne komentáre, plné vulgarizmov, lebo vyzerá to tak, že táto stránka im dáva na to priestor? Určite, že niektoré veci nás vytáčajú do krajnosti, ale nie je v poriadku, aby sa niekto takto vyjadroval. Keď to čítate, stále tí istí a tí samí sa takto prejavujú.

  5. Pre pre M.Majka,kde tu vidíte vulgarizmy?Jeden si myslí,že povinné očkovanie,nás vyvedie z pandémie,a iný zase hovorí že povinné očkovanie nebude,tak aké vulgarizmy vy vidíte?

  6. Je to ako zo smrtou. Tiez nie je povinna ale niektori robia vsetko preto aby cim skor odisli z tohto sveta. Ked musia tak musia.

  7. Jozef 👮‍♂️ Krčméry: Vakcína voči COVIDu nebude povinná, sám aj s rodinou sa ale zaočkujem. Igor Matovič už teraz predpokladá, že mnohí sa proti koronavírusu zaočkovať nedajú. Napriek tomu vláda neuvažuje nad tým, že by bola vakcína povinná.dalej sa mi nechce hladať .taketo reči išli aj z EU.Jozef ale môžeš sa slovičkariť že tam chýba „nikdy“

  8. Bohus, ale prave na slovickach stavaju media, aby ……..citanost a nasratost naroda.
    To co hovoril Krcmery nie je smerodajne pre povinnost, alebo dobrovolnost.
    A ked sledujes vyjadrenia politikov, pretoze ti rozhodnu o povinnosti, resp dobrovolnosti, tak vidis, ze nie je tzv. politicka vola nieco nariadovat.

    A nakoniec, je to na nas ci sa nechame pichnut, ci budeme riskovat tazky priebeh pripadne trubku do krku.

  9. Tam v tom príspevku z FB je vľavo dole žltým vyznačené akési HAHA. Neviem, čo to znamena,lebo nemam soc.siete. Ale evokuje to vo mne pocit, že autor zverejnil ten príspevok ako iróniu. Možno sa mýlim. Je možné, že redakcia sa sekla a v záchvate boja za pravdu ukrižovala nevinného?

  10. Kto sa môže dať zaočkovať (zdravotný stavu mu to umožňuje) a neurobí tak, v prípade ochorenia na COVID nech sa lieči doma a nezaťažuje zdravotný systém a poisťovňu. Bodka.

  11. ked povinne ockovanie, tak nech vlada ruci za vedlajsie priznaky po ockovani. Preco toto neschvalia, nech odskodnia ludi, ktory budu mat vedlajsie ucinky.

  12. Myslím si že aj keď bude vakcína povinná tak určite to nebude sloboda…. skúste sa pozrieť na iné štáty kde je omnoho viac zaočkovaných – pomohlo to? Sú slobodný?

  13. Ano su, pozri sa na Portugalsko. Zavadzaju nudzovy stav, preventivne pri stupnuti o par mrtvych. Ale OaP maju volny vstup do podnikov a kultury.

  14. Pán Majko, keby to nebola Testovacia varianta ludia by si to aj dali….. Nech už sa niekto zaručí za to, a bude sa očkovať…. Ved už sa 2roky testuje na ľuďoch tak prečo sa za to nezaručia konečne… prečo sa stále testuje…..

  15. Hmmm 4. decembra 2021, 0:16 – to len Vy spolu s inymi v dobe pribrzdenymi ludmi stale tvrdite to iste. Vyvoj okolo Vas pokrocil a to ako v testovani, tak vo vakcinacii. O rok bude zase inde, o dalsi zase.

    Je to obdobne, ako vo vsetkom okolo nas. Vzdy ale zostanu uricti ludia strateni na urcitu dobu, nejake malo natrvalo (ti zpravidla koncia v ustavoch), ini – zpravidla ten standard sa vo vyvoji hybe zpravidla standardne. Ide o model, ktory by tu bol aj teraz, keby nebola moznost tak efektivne sirit nezmysly a keby na sireni nezmyslov neprofitovali niektori populisticki politici.

    Zial, teraz je to len na mysleni ludi – kazdy individualne. A teraz to je aj na naslednom precitnuti ro reality, ako napr. Miro – najskor okupoval prevadzky LIDLu a vyskakoval do „zaockovanych oviec“ a policajtov a nasledne sa dusil na ARO v nemocnici v Bojniciach. Az to nedal…
    Jasne, nie kazdy skonci tak dramaticky – su dalsi, ktori skoncia „len“ s 30% funkcnostou pluc a pod.

    Tak, ako pri prechadzani peso cez dva pruhy dialnice – vyjdy, vyjde len tak tak, vyjde, NEvyjde… a dalsiemu zase vyjde…

    Jeden by povedal, ze v 21. storoci to tak uz byt nemuselo.

  16. Miloš takže aj ja som podľa teba pribrzdený… už sa k tebe nehlásim lebo si jednostranne zameraný,úplne zmanipulovaný covid nadšenec a vyznavač „vakcinačných“ gebuzín.
    Si rovnaká opichaná ovca ktorej to z tých „vakcín“ začína načisto preskakovať ! Ak budeš v najhoršom vôbec mi ťa nebude ľúto… vybral si si…

  17. Dano, nie, ty nie si pribrzdeny – ty si uplne prij*bany jednobunkovy retard. Myslim, ze „najhorsi“ stav nehrozi Milosovi, ktory je zaockovany, ale skor tebe. A ver, ze ked tak dopadnes (nie je otazka ci ale kedy) a budes skapinat v nemocnici, nikomu tu chybat nebudes a ani pes po tebe nestekne. Potom sa uz konecne uvedomis, ale uz bude neskoro, tak ako v pripade toho dalsieho jednobunkovca z piestanskeho lidla.

  18. Pre Nemethyho 4. decembra 2021, 9:45 – mylis sa, mne Dano chybat bude. On vo svojej podstate je fajn chclap s neskutocnym talentom. Len v urcitych veciach naozaj musi asi narazit sam na to, aby pochopil…

  19. je zaujimave ,ze dano nejak nepouziva vulgarizmi,len ma iny nazor na vakcinu a napriek tomu je tu lavina na jeho adresu sialene silna,verim tomu,ze aj dano aj ostatni by sa zaockovat dali ak by vakcina fungovala ako ine vakciny na tuberu,tetanus atd.jednoducho si ju das a neriesis,danu chororobu uz nedostanes.
    lenze tato neznama latka narychlo vykvasena,nielenze nechrani pred danym virusom,ale ma dost neziaducich ucinkou,mnohokrat az smrtelnych.

  20. Dalsi odbornik na vakcinaciu.
    Od 2012 sa proti tubere uz povinne neockuje.
    A ked si porovnas vedlajsie ucinky vakciny proti tubere s kovidovymi asi sa prikaknes.
    Popripade si este porovnaj ucinnost.

    Očkovanie sa vykonáva vpravením očkovacej látky prísne intradermálne, teda do kože. U slabších jedincov môže očkovanie byť spojené so zdurením uzlín, najmä v podpazuší ale i inde na tele, so sklonom k perforácii. Niekedy sa očkovanie komplikuje kožnými prejavmi, keloidnými jazvami, zápalom kostnej drene, dráždením mozgových blán, postihnutím očí.

  21. pagrc 4. decembra 2021, 13:29 – nedavno som z pera ineho odbornika cital, ze keby tie vakciny fungovali, tak uz davno by boli vakciny proti rakovine.

    Ja pridam, ze pre urcitu cast (problematiky uplne neznalej no dostatocne v pisani a prezentovani tych vlastnych zarucenych pravd) populacie by sa hodili aj vakciny proti blbosti.

    Len to nie je take jednoduche, ako osetrenie ranky na porezanom prste pri krajani cibulky do nedelneho obeda.

    Preto je potrebne nechat vyvoj vakcin a ich uvadzanie do praxe na odbornikoch, ktori na rozdiel od nas, sa problematike venuju desatrocia, robia vyskumy (nie na FB profiloch u antivaxerov, na to su ini odbornici) a vysledky tychto vyskumov publikuju v odbornej literature, v ktorej laik realne nerozumie ani obsahu, nieto este publikovanym vyskumom.

    No a najhorsie je verit politikom, ktori hodne nahlas kricia co, kedy a ako robit, len nenesu ziadnu zodpovednost a u nas zial ani zodpovednost za to, co siria.

    Je zla situacia, vedia to vedci, lekari a avidi to kazdy. No ked to nevyriesia prave vedci a odbornici, tak pride k vyraznemu preriedeniu populacie a to si uz dnes ani Slovensko a a ni civilizovany svet velmi dovolit nemoze.

  22. Toto je scenar smutnej reality. Celosvetovo cez pfarma firmy tunelovat statne rozpocty statov celeho sveta. A vidim ze ludom nestaci klamstvo hned od zaciatku. Prva vakcina bude sloboda. Druha bude sloboda. Tretia uz musi byt lebo prepadne platnost covid pasu a takto ide podvod za podvodom. A dokaz tohoto podvodu? Šef pfizeru uz dal vyhlasenie ze očkovat sa bude musiet stale a casto.
    Tak co zaockovane ovce, uz vam konecne doslo akeho podvodu ste sucastou? Darmo nam da unia miliony ked si ich hned cez svoje pfarma firmy zoberie nasobne spet a to este aj podstatne viac, ludsku dostojnost, slobodu a zivoty.

  23. Ešte že vy nezaočkovaní nezaťažujete rozpočet… Načo si dať vakcínu za 20€, keď následná liečba spojená s pobytom v nemocnici stojí x-násobne viac. Ale nedám tej farmafirme ani Bohovi, nech to stojí čo to stojí.

  24. Preco by mal navrhovat riesenie. Jemu staci tliapat pixoviny. Krista, kedy bude povoleny odstrel takych hujov. Snad ked farmafirmy budu predavat naboje .
    Nastastie ich zatial kosi vo vacsom hnusoba.

  25. Bohuš 4. decembra 2021, 17:15 – prepac, pouzi Google a najdi si VSEOBECNE ZNAME A TISIC KRAT PUBLIKOVANE ODPOVEDE.

    Ja sam som uz vela krat napisal, ze vobec nie je dolezity pocet infikovanych, ale tych, ktori potrebuju lekarsku starostlivost.

    Potrebu lekarskej starostlivosti nateraz vyznamne znizuje vakcinacia.

    Takze cesta je ockovanie celej populacie. Tak, ako pri inych srackach, ktore v milionoch kosili ludi v minulosti.

    To, ze pred viac ako 100 rokmi boli ludia neznali, alebo hlupi, sa nedivim. Ale dnes…

  26. Miloš. Keď myslíš že vakcína je riešenie? nikto Ti to neberie. Ale veľa štátov už zistilo že asi nie. Miloš a veriť vedcom!?Ty sa priklonia na stranu ktorá lepšie zaplatí.napr študie o škodlivosti DDT,cukru atď

  27. Bohuš 4. decembra 2021, 17:22 – pre Pana Boha Bohus…

    Ked sme mali v skole vsi, mamy nam davali na vlasy DDT – tak to odporucali. Vyvoj pokrocil. Zislo sa, ze je skodlivy aj azbest. Dovtedy sme sedavali v skolach, kde ho bolo mnosztvo, o ktorom sme netusili.

    Na trh prichadzaju sampony, kremy a pod. so srackami, ktore su skodlive. Tak su stiahnute.

    Ine je, ked nejaky zmrdi UMYSELNE aby zarobili predavaju Metanol a ludia slepnu, ako v Cechach. Alebo do masa daju posypovu sol ako v Polsku. Odtat ruky takymto zmrdom je malo…

    Nerozumiem dostatocne problematike, no myslim si, ze prave len to, ze mRna vakciny su v podstate programovatelne, nas pri dalsich mutaciach zachrani. Keby sme mali cakat na vakcinu desatrocia, tak by ju asi nemal sni kto dokoncit…

  28. Miloš nepíš elaboráty .Napíš deti sa majú očkovať lebo………..!!!!stručne a jasne.90% umrtí na covid je nad 60rokov

  29. Skusim, urcite percento populacie sa ma ockovat, aby sa vytvorila kolektivna imunita. Vylucit z toho kolektivu ciernych pasazierov a tym vyhubit virus. Tak ako pri kiahniah, obrne, zaskrte…
    Kym ma na kom mutovat tak sa bude sirit nadalej.
    Asi preto aj deti. Lebo aj ked to znasaju lahko, tak prenasaju.

  30. Jozef.deti na 99% nemajú žiadne príznaky ani následky.po zaočkovaní ktoré im nezmierni priebeh ,lebo žiadny nemajú sú naďalej prenášačmi virusu. Aký benefit z toho má diéta a spoločnosť..Ako chcú zastaviť šírenie virusu ked aj očkovaný je prenášač Na tie deti doplatia v celej EU

  31. Dal by si “povinne” zaočkovať svoje 5ročné dieťa? Prečo sa pacienti neliečia ale vakcinácia sa propaguje ako tovar ktorý je vo výpredaji v eshope? Prečo je to nasilu? Prečo zopár športovcov je už tam? Prečo ak mi nič nie je a môžem mať dobrú imunitu sa mám dať popichať niečim čomu neverím? Prečo vakcína mení DNA? Prečo odsudzujete neočkovaných keď vírus roznášajú zaočkovaný? Prečo nezaočkovaný platia rovnaké dane ako očkovaný keď ich všade prenasledujute? Prečo prečo prečo…. miloš si najmúdrejší ako vždy, budeš spokojný keď bude povinné očkovať sa každých 6m???

  32. Zvláštne otázky… A táto má dorazila „Prečo nezaočkovaný platia rovnaké dane ako očkovaný keď ich všade prenasledujute?“

  33. Bohuš 4. decembra 2021, 17:39 – uz som Ti napisal – to staci. Patris medzi ludi, ktori nechcu diskusiu zalozenu na faktoch.

    Moje nazory poznas. Ked ich zmenim, urcite o tom napisem clanok.

  34. Pre anonyma o 2 schody hore ty si kámo náš vyvolený len tvoje názory sú to pravé a preto ich budeme vždy rešpektovať a ctiť

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img