ISSN 1337-8481

utorok, 23. apríla, 2024

Polícia obvinila dve osoby, ktoré na čierno kšeftovali s Ivermektínom, ktorý je určený proti svrabu a parazitom

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Polícia SR |MM|   Prešovská krajská kriminálka včera v Humennom realizovala vlastnú policajnú akciu voči osobám podozrivým zo spáchania zločinu neoprávneného zaobchádzania s liekmi, liečivami a zdravotníckymi pomôckami.

V súvislosti s nelegálnym obchodovaním s liekom Ivermectin boli počas policajnej akcie zadržané dve osoby.
Policajti vykonali domovú prehliadku a viaceré prehliadky iných priestorov a pozemkov.
Krajský vyšetrovateľ za uvedený skutok dnes vzniesol obvinenie dvom osobám. V prípade dokázania viny im hrozí trest odňatia slobody na tri roky až osem rokov.

Vzhľadom na skutočnosť, že vo veci sú doposiaľ vykonávané úkony trestného konania, nateraz nie je možné poskytnúť viac informácií.

IVERMEKTÍN NIE JE URČENÝ NA LIEČBU COVIDU, ALE SVRABU

Liek Ivermectin Exeltis bol na Slovensku schválený na terapiu 3 ochorení, a to:

1) Črevné infekcie (intestinálna strongyloidóza) spôsobené červom (háďatko črevné)
2) Infekcie krvi nazývanej mikrofilarémia, ktorú spôsobuje červ (vlasovec miazgový)
3) Ak vám lekár diagnostikoval svrab (kožný roztoč pod kožou)
Zdroj: https://www.facebook.com/ocamifarmacie/posts/408432560874846

IVERMEKTÍN NIE JE (BOHUŽIAĽ) ZÁZRAČNÝ LIEK

Všetky vedecké štúdie, ktoré poukazujú na účinnosť lieku Ivermektín proti covidu, obsahujú vážne chyby alebo vykazujú známky manipulácie s dátami.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Vsetky ? a vy ste citali vsetky? https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34145166/
    Po zvazeni rizika zaujmov z 24 studii bola spravena meta analyza 15-tich
    ich zaver bol ze do istej miery je mozne ze riziko umrtia sa znizuje a zaroven prechod ochorenia do zavazneho stavu sa tiez znizuje takze ako lacna prevencia (patent vyprsal) moze fungovat. Co moze pomoct zdravotnikom aj starsim ludom, ale treba presetrit preco vsetci tlacia vakcinu a media im robia (zadarmo?) marketing, je toto objektivne spravodajstvo?

  2. Päť z 26 štúdií podľa nezávislých výskumníkov vykazovalo známky falšovaných dát, napríklad v nich boli uvedené u pacientov v podstate nemožné údaje, alebo v nich boli niektorí pacienti uvádzaní opakovane. Ďalších päť štúdií obsahovalo faktické chyby, napríklad v nich boli zle spočítané čísla. O iných potom nič nevedeli miestne zdravotné úrady alebo u nich panovalo podozrenie, že rozdelenie pacientov do skupiny nebolo celkom náhodné.

    Vedci dospeli k poznatku, že štúdie, ktoré najviac naznačovali účinnosť ivermektínu proti covidu-19, zároveň budili najväčšie podozrenie z manipulácie s dátami či nesprávneho postupu autorov.

    Najväčšiu a najkvalitnejšiu štúdiu ohľadom ivermektínu vykonala McMasterova univerzita v Kanade, ktorá však dospela k záveru, že užívanie lieku pacientom s covidom neprinieslo žiadny prospech. Spoločnosť Merck, ktorá je jednou z firiem, ktorá liečivo vyrába, vo februári vyhlásila, že nie sú žiadne vedecké dôkazy o jeho účinnosti pre liečbu pacientov s koronavírusom.

  3. takze na svrab je ivermectin,ved tu mudr-ci kricali,ze je to pre zvierata a to zrazu pre ludi,este pockajme,mozno bude aj proti covidu.

  4. To preto lebo v mediach si nejdete pre noviny ale pre nazory, milliony davok bolo podanych este predtym ako vobec covid zacal, ale niekto v tom vidi problem a ma potrebu napisat ze to je pre zvierata, pointa je aby sa nasli aj ine pristupy k liecbe a nie to iste dokola obmedzenia a vakcina.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img