ISSN 1337-8481

utorok, 23. apríla, 2024

TO INAK ANI NEMOHLO SKONČIŤ!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
TO INAK ANI NEMOHLO SKONČIŤ!
Je jasné, že obvinený a väzobne stíhaný Kočner hrubým spôsobom porušil podmienky (kolúznej) väzby. Stalo sa tak za účinného spolupáchateľstva viacerých osôb. Teda je viac než jasné, že Kočnera odsúdiť nemohli. Lebo ak by ho odsúdili za marenie spravodlivosti, aj keď v štádiu pokusu, museli by odsúdiť aj advokátov a adresátov, ktorí prejavili snahu konať.
To sa v mafiánskom štáte, kde organizovaný zločin, justičná mafia a vlastníci politikov idú ruka v ruke, nikdy nemôže stať. Veď aj advokáti z Chalupárov namiesto toho, aby od hanby chodili po kanáloch, sa ešte vyhrážajú. Dôrazne žiadajú svoju komoru, aby sa ich verejne zastala proti občanom a zdravému rozumu. Dokonca aj podľa členky súdnej rady Kosovej je od občanov a OČTK absolútna nehoráznosť vôbec pochybovať o čistote justíce a sudcov.
Na Slovensku bežní občania a zbohatlíci, či členovia právnickej kasty, nemajú rovnaké práva. Ako keby žili v dvoch svetoch a platili pre nich dve rôzne ústavy a rôzne zákony. Mafiánsky štát sa nedá reformovať. Rovnako ako sa nedal reformovať socializmus. Treba ho odstrániť a nahradiť normálnym a odskúšaným systémom.
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Pavel Macko je čestný človek, dobrý vojak a obľúbený veliteľ. Svojim prístupom nezapasoval politickým špičkám, ale hlavne ich sponzorom a preto voči jeho rodine vykonštruovali falošné obvinenie. Inak sa ho zbaviť nevedeli. Verím, že jeho nové združenie ODS nájde dosť ľudí ako je on a prinesú novú politickú kultúru. On najlepšie vie, kde sú vši schované v kožuchu a ako sa ich zbaviť.

  2. Dobré koryto za socíku mu nevadilo? On má priniesť novú politickú kultúru, to snáď nie. Lováci nedrychmyte, zobuďte sa!

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img