ISSN 1337-8481

štvrtok, 18. apríla, 2024

„Sľubujem na svoju česť a svedomie vernosť Slovenskej republike. Budem zachovávať Ústavu a ostatné zákony a presadzovať a upevňovať zákonnosť“ – sľubuje prokurátor do rúk prezidenta republiky

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
Pobavili ste ma, pán Žilinka.
Do momentu, kým si neuvedomíte, že postavenie generálneho prokurátora je chrániť štát a jeho občanov pred zločincami a nie ochraňovať za hranou ústavy Zločincov, dovtedy aj ten predposledný Homlesák vás môže kritizovať a žiadať vyvodenie zodpovednosti voči vám.
Predposledný, lebo posledným homlesákom politiky je docent SBS, komunista, klamár i birmovanec a Pytliak Robert Fico.
Generálny prokurátor, Maroš Źilinka odkazuje, verejne, predsedovi súdnej rady, Jánovi Mazákovi, že nemá právomoci hodnotiť jeho prácu.
„Sľubujem na svoju česť a svedomie vernosť Slovenskej republike. Budem zachovávať Ústavu a ostatné zákony a presadzovať a upevňovať zákonnosť“.
To je sľub zložený do rúk prezidentke republiky.
To je prísaha adresovaná nositeľom moci, občanom.
„Ententiky, dva špalíky, čert vyletěl z elektriky“, bola riekanka určená pre deti.
Keď ju v programe Všechnopárty prepracovali páni Šíp a Uhlíř čakala na prvé zverejnenie do roku 1989.
Aby dostala podobu s charakterom „prispôsobovaniu sa moci.
„Ententiky dvě hmožínky, mladý člověk šel z metra, byl v čepici a obutý a nic se mu nestalo“.
A v hľadicku sa zabávali speváci a herci, kolaboranti svedomia a signatári Anticharty.
Aj dnes, po tridsiatich dvoch rokoch od Novembra neustávajú pokusy „umelcov politiky“ prepisovať občanom ich hity života.
Dnešné, optimistické a výchovné.
Ententiky, o sociálnodemokratických boháčoch, ktorým sa nepodarilo zostať chudobnými.
Dobrý námet konečne nakrútiť rozprávku pre homlesákoch, ktorí milujú zločincov i zločiny.
Rozprávku o láskavých boháčoch oligarchoch, o dobrých mafiánoch a kriminálnikoch a zlých chudákoch. Občanoch.
Tá vaša „rozprávka, pán generálny prokurátor so sprievodnou riekankou pre dospelých – „Ententiky dva špalíky zločinec vyletel z generálnej prokuratúry“ – je hanebná.
Zdroj: FB, foto: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Pane bože,keby ste mali len 5 percent charakteru zo Zilinku..To je tak všetko postavené na hlavu,.Povedal to jasne a zrozumiteľné.Neporusujte zákon a nebudem zasahovať.

  2. Fico je pytliak? Kto ho odsúdil? Prokurátor chráni spravodlivosť, neslúži politickým somárom a plagiatorom. Takáto politická a novinárska zgerba tu bola za komuša zbohom demokracia.

  3. Žilinku navrhol mafián, plagiator Boris.Preco asi?? Lebo si rozumejú?? Žilinská posiela Fickovi smajlíkov, prečo asi?? Myslíš si že je taký super generálny prokurátor??? Ja nie.

  4. Vážený p. Varga, je až smutné a zároveň tragikomické, akú nenávisť v tomto národe dokázal za pár rokov vyvolať jeden psychopat z TT v spolupráci s tvz. liberálnymi médiami. Z Vášho článku srší nenávisť voči Ficovi, nenávisť proti komukoľvek, kto má trochu iný názor. Skúste sa trocha odosobniť, naštudovať právo a ústavu SR , a potom s chladnou hlavou napísať niečo rozumné. Alebo radšej sa na to vykašlite.

  5. Kolaborant je osoba spolupracujúca s okupačnou mocou, prípadne s politickým uzurpátorom proti záujmom vlastnej krajiny. S kolaborantmi mali naši predkovia veľa skúseností začiatkom štyridsiatych a päťdesiatych rokov minulého storočia. Kolaboranti držali pri moci nedemokratické – či už boľševické alebo fašistické režimy. Kolaboranti využívali spriaznenosť s diktátorským režimom a mali často status osôb, stojacich mimo mantinelov zákona.
    Iba na pripomenutie – k vojnovým rokom sa vari vracať netreba a hviezdou ďalšieho desaťročia bol Karol Bacílek. V rokoch 1952 – 1953 bol ministrom národnej bezpečnosti, neskôr prvým tajomníkom ÚV KSS. Aktívne sa podieľal na nezákonnostiach a politických procesoch v päťdesiatych rokoch. Slúžil režimu prepitého stolára vo funkcii prezidenta – Klementa Gottwalda. Dnes máme jedného dobre situovaného advokáta vo vplyvnej prokurátorskej funkcii, formálne ide o „bývalého“ člena strany či hnutia či sústrania strán formálne iba bývalého premiéra s plagiovaným diplomom. Podobnosť čiste náhodná. Ak človek bez zábran ustanoví z pozície najvplyvnejšej funkcie v štáte do najvyššej funkcie v systéme spravodlivosti človeka bez zábran, vždy to dopadne rovnako, bez ohľadu na roky. Každý Gottwald má svojho Bacílka, dá sa povedať. A každý Bacílek sa svojmu Gottwaldovi odvďačuje nadprácou.

    Aj tu je Fico, aj tam je hier
    Bacílkovci mali okolo seba vždy svoje podržtažkovské nuly. Bez ohľadu na epochy dejín. Stačí dobre motivovať a nuly sa idú pretrhnúť od nadpráce. Od udavačstva. „Aj tu je hier“, ..aj tam je hier“ hovorí nadšene skvelý, ak nie geniálny herec Julo Vašek gestapáckemu dôstojníkovi, keď udával domy, v ktorých žili rodiny partizánov. Samozrejme, vo filme. Podobný film sa odohráva pred našimi očami aj v týchto časoch. „aj tu je Fico“, …aj tam je Fico“. Kto neudáva Fica, ide proti nám. „Kto stojí na chodníku, nemiluje republiku“. Aké budovateľské, aké priehľadne boľševické a aké, takmer fašistické.
    Budovateľské heslá, zopakujme si ich

    Igor Matovič a Daniel Lipšic – náš vzor. Protificovci všetkých krajín, spojte sa! S Igorom Matovičom a Danielom Lipšicom na večné časy a nikdy inak! Úlohy OĽaNO splníme! Udavačstvom k lepším zajtrajškom! Nech žije a prekvitá večné a nerozborné priateľstvo Igora Matoviča a Daniela Lipšica! NATO – nezdolná záštita pokojného budovania a strážkyne mieru. Všetky sily Strany a ľudu na splnenie programu OĽaNO! (A jeho vodcu.) To pre osvieženie pamäte. Budovateľské heslá diktátorských režimov je naozaj veľmi ľahké aktualizovať.

    Donedávna bolo ešte zábavné, dnes však už šialené sledovať, ako sa médiá samozvaného hlavného prúdu vydávajú na cestu prokurátorov sudcov a katov v jednej osobe, a to aj za cenu flagrantného porušovania zákonov, stále platných v Slovenskej republike. Ich tupo sa tváriace „tváre“ navonok budia dojem, že im nie je jasné, v čom porušujú zákon. Pritom každý vie, že to dobre vedia. A že porušujú právo v mene akýchsi strážcov práva. Nielen že si to nenechajú vysvetliť, oni odmietajú dať si to vysvetliť. Preto je na čase, aby im to vysvetlili tí, ktorí na zákonnosť v našom štáte majú dohliadať takpovediac už z popisu ich práce a medzi nich patrí aj gen. prokurátor.

  6. Milí ľudia na Slovensku,je Vám vlastne jasné,čo sa deje v republike,a čo naberá na obrátkach,aké zákony sa prijímajú.Ja budem ozaj šťastný,ak sa budú ešte konať niekedy voľby.

  7. Nie som ani za matelka, ani za ficka. Ale je evidentné, že zilinka nie je čistý, má za ušami. Nie nadarmo ho najviac pretlacal mafián!!!

  8. A evidentne ma medzery v zakone

    Časť zákona o ochrane verejného zdravia, ktorá oprávňuje Úrad verejného zdravotníctva SR vydávať vyhlášky ako všeobecne záväzné právne predpisy, je v súlade s Ústavou SR.

  9. Anonym 18.18,môže mi ty vysvetliť,že čo má Žilinka spoločného s komunistami,a Jozef,dobre ,že nejaký seredsky mudrlant poučí GP a celú prokuratúru o zákonoch.A teraz mi môžte niekto vysvetliť,čo ten GP nezákonného spravil.To už sa ozaj necítite? Haló budíček,však vy už neveríte ani sami sebe.Co povedal? Držte sa zákona,a o mne nebudete ani počuť.Dajte argument.A potom,nie mafiáni ho volili,ale 190 poslancov.Tu už sa nedá diskutovať,lebo večná logika a pravda zmizla.Len propaganda,honosné rečí,chvastanie a naša budúcnosť je v rukách takých expertov,čo ich hlavnou kvalifikáciou je “ Lebo Fico“A s tým sa národ nedá viesť do nekonečna.

  10. 18:37 – kde ho volili, v Česku? Ja len že 190 poslancov… Žilinka nemá s komunistami nič spoločné, ale na jeho obranu tu vyliezli komunisti.

  11. Anonym,19.06.To si vyprosim,aby take nič mňa nazývalo komunistom.Ked Ty si aj s Jozefom a Vám podobní stratili veskeru súdnosť ,sú ľudia,ktorí sa riadia pravdou.,a vaše hlúpe politikárčenie,a zaraďovanie ľudí do všelijakých táborov je im úplne cudzie.

  12. Je zaujímavé, ako sa ľudia žijúci z obchádzania zákona vedia dožadovať jeho dodržiavania, keď im začne tiecť do topánok. Hľadajú každé stebielko (písmenko, číslicu) o ktoré sa môžu zachytiť. A presne toto v ich prospech robí súčasný GP. Robil to aj ten predchádzajúci v dobe, kedy nerobil nič 😀

  13. Laci 2. decembra 2021, 9:15.Ono je to inak .Ked nejake dôkazy a svedectvá získaju PROTIZAKONNE,nieje možné ich použiť na súde.Napr.Gorila.A vtom mal aj Matovič pravdu.Všetci vieme kto sú zlodeji,ale odsúdiť ich môžeme len moralne.

  14. Anonym 2. decembra 2021, 12:58.už som to tu napísal že najlepší bojovník proti daňovým unikom je daňový podvodník. A toto Igorko zvláda ľavou zadnou

  15. vidím, že portfólio na funkciu generálneho prokurátora je veľmi široké .Škoda, že o tom nevedela NR pred voľbou , mali by sme možno experta GP zo Serede he he he…

  16. Bohuško vystihol si to ……
    stačí , ak budú nové voľby elektronické a túto vládu tu máme na ďaľšie 4 roky, niekto si to tak bude priať……

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img