ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Polícia naďalej rieši futbalových chuligánov a zisťuje ich totožnosť. Títo páni to na ihrisku riadne prehnali.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM| Trnavská polícia sa aj naďalej intenzívne zaoberá výtržnosťami fanúšikov, na futbalovom zápase medzi FC Spartak Trnava a ŠK Slovan Bratislava, ktorý sa odohral v polovici októbra.

Niekoľko minút po začatí zápasu začali postupne fanúšikovia oboch tímov vybiehať na hraciu plochu. Situácia sa vyostrila natoľko, že museli zasiahnuť policajní kukláči, ktorým sa dav podarilo zo štadióna vytlačiť. Krátko po služobnom zákroku polícia stotožnila a obvinila 11 fanúšikov Spartaka z prečinu výtržníctva spolupáchateľstvom.

Kriminalisti na základe kamerových záznamov vytipovali ďalšie osoby, ktoré sú podozrivé z výtržností počas zápasu. Podľa operatívnych informácií by malo ísť o prívržencov klubu Spartak Trnava.

Pokiaľ poznáte niektorého z mužov na fotkách, kontaktujte nás na bezplatnej linke 158 alebo nám napíšte súkromnú správu na náš FB Polícia SR – Trnavský kraj. Aj vy môžete pomôcť zabrániť ďalším podobným výtržnostiam a nešportovému správaniu sa na našich štadiónoch.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Keď raz nedajbože bude na tvojom majetku či na tvojom zdraví niekym druhým, či skupinou ľudí pachany trestný čin, tak prosím hneď ako budeš posratý vytáčať číslo polície, aby ti rýchlo prišli na pomoc, použi pri rozhovore s políciou heslo A.C.A.B., aby vedeli, s kým majú dočinenia, hrdina.

  2. je velka skoda,ze sa neuplatnuju zakony a zasahy z cias socializmu,samozrejme,ze nie vsetky,ak by tam boli iba traja policajti z ostrymi a nasupali im to do noh,kolien,tak ti smradi by pekne sedeli na sedadlach,len teraz by to bolo proti ludskym pravam,nuz tak sa budeme pozerat na boje ako v rimskej risi.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img