ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

Hneď ako zistil že má Covid-19 užival vysoké dávky ivermektínu, hydroxychlorochínu, zinku, aspirínu a antibiotiká.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
Pľúca pacienta ktorý preventívne užíval vysoké dávky vitaminu D. Hneď ako zistil že má Covid-19 užival vysoké dávky ivermektínu, hydroxychlorochínu, zinku, aspirínu a antibiotiká. Napriek tomu skončil so 70% postihnutím pľúc na vysokoprietokovom kyslíku.
To je len jeden prípad pre ilustráciu….takýchto pacientov máme kopu.
Vysvetlenie k RTG hrudníka…pľucne tkanivo by malo byť čierne pretože obsahuje vzduch, tu je biele pretože obsahuje vodu.
Záver….to že pacienti končia v nemocnoci lebo od skorumpovaných lekárov nedostanú včas vitaminy, ivermektín a antibiotiká je hoax, ktorý má efekt ako soľ do rán unaveným zdravotníkom ktorí ozaj robia čo je v ich silách.
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Ludia nevedia comu veriť… to co bol doteraz hoax tak sa vo velkej miere aj naplnilo… otázne je preco sa ockovanie uprednostnuje pred liecbou

  2. To co bolo hoax to ním aj navždy ostalo a nič také sa nenaplnilo. Liečba COVID19 neexistuje, iba symptomatická, čiže liečia sa iba príznaky.

  3. @Satanka 1. decembra 2021, 13:48
    Pretoze ockovanie stoji par euro a liecba na JISke viac dni s protilatkami niekolko tisic. Samozrejme slovacik tu cenu nevidi lebo ved zdravotna to zaplati (a on sam si vydavky neskontroluje na webe aj keby mohol). Ale problem nie je cena ale obmedzeny pocet lozok takze sa vsetci liecit naraz nemozu. Preto sa pretlaca ockovanie ako take lebo clovek zaockovany ma ovela mensiu sancu ze skonci na lozku v nemocnici. Tym padom nemocnice nepretekaju a nemusia sa reprofilizovat, nemusia sa odkladat operacie inych chorob, nemusia sa doktori rozhodovat koho odpojit a nechat skapat …

  4. Peter Sabaka toho natáral dosť a dosť. A všetky, podľa neho „hoaxy“ sa stávajú realitou. Prečo MZ a ÚVZ dodnes nevydali protokol pre obvodných lekárov ako majú liečiť diagnostikovaných covid pacientov a nezabezpečili pre nich ani po viac ako 16 mesiacoch potrebné lieky ? Ale ich posielajú po pozitívnom teste domov. Ak by odmeny, ktoré si nadelili pozri tu: https://www.youtube.com/watch?v=nIk_m9f6uNc
    posunuli tam, kam patria, teda na platy veľmi silne finančne poddimenzovaného zdravotníckeho personálu, neutieklo by z rezortu behom pár mesiacov 1300 zdravotníkov, prevažne sestier. Takže zariadenia na pľúcnu ventiláciu nemá kto dnes obsluhovať. Zo 742 zakúpených, je dnes v používaní len niečo cez 250 ks. Pred dvomi dňami o tom hovoril na TA3 aj predseda lekárskych odborov MUDr. P. Visolajský

  5. Počúvaj ty čo nežereš seno a aj Satanka, či čo si to. Ty si myslíš že existuje nejaký zázrak, čo sa nadiktuje obvodným lekárom a bude po covide? Vy ste sa teraz vrátili z Marsu alebo z kómy? Všetky potrebné lieky máme, a máme ich dosť. Ale neočkovanému, ktorý neverí na covid a lieči sa svojpomocne ivermectínom, do nemocnice príde už neskoro, tak takému už väčšinou nie je pomoci. A to všetko kvôli takým vymetencom ako ste vy. Prídite sa do tých nemocníc pozrieť a možno sa spamätáte. Táto delta je niekoľkonásobne agresívnejšia ako to, čo bolo minulú zimu. Kosí mladších, má to veľmi rýchly priebeh a sú to všetko nezaočkovaní samovrahovia. Spamätajte sa už konečne, netrepte bludy a keď sa nechcete očkovať, tak zalezte niekde do skrýše, s nikým sa nestretávajte a počkajte do jari. A hlavne nevtĺkajte vaše stredoveké názory vašim starším príbuzným a vašim starším voličom, lebo ich posielate na smrť ako nacisti do koncentrákov. A tí zdravotníci neutiekli, odišli do dôchodku, bola to časovaná bomba z minulosti, keď sa v zdravotníctve nakopilo veľmi veľa dôchodcov, ktorí nezvládli psychicky a fyzicky vojnový stav v nemocniciach. Viete, dobre ma vie nasrať takýto debilko s nikom čo nežere seno, ktorý spôsobil smrť niekoho blízkeho a potom nám nadáva a vyhráža sa, že nás zažaluje, lebo sme jeho príbuzného nevyliečili a že sme ho naschvál nechali zomrieť, pretože je nezaočkovaný. To sa nám stalo dnes, preto som na takéto príspevky vytočený. Iba očkovaním sa zbavíme pacientov a úmrtí, žiadny ivermectín, žiadne protokoly.

  6. Jaro 1. decembra 2021, 18:44 Možno sa mýlim, ale zdá sa že si lekár. Či si alebo nie si lekár nie je v tejto chvíli podstatné. Čo ale podstatné je, že si HLUPÁK bez ohraničenia, teda v nekonečne. Každé ďalšie utratené slovo je len strata času

  7. Jaro nie je hlupák. Plne s ním súhlasím. Jediný hlupák si tu ty – koment nadomnou.
    Darwin sa o blbcov postará, keď sa nedajú ockovat.

  8. pocuvaj ty Jaro, podla slovnika na MUDr. nevyzeras, ak ano, tak sorry, ale mal by si sa vyjadrovat na urovni hodnej svojmu honoru. Ak si lapiduch, tak to vyjadrovanie zodpoveda a je interesantne kolko casu si venoval napisaniu pomerne rozsiahleho prispevku. Clovek by predpokladal, ze si unaveny z takej narocnej prace a agitacia na lokalnych novinach, je to posledne co ta bude zaujimat.

  9. Máj sa dobre, ty si čo??? Jaro je inteligentný človek s empatiou. Pracuje v zdravotníctve, robí si prácu najlepšie ako vie, pomáha zodpovedným,aj takým debilom, ako si ty. Zaslúži si našu úctu a vďaku. Jaro, ďakujem.

  10. a ty Enonym, to sa nemusis bat. Nie Darwin, ale priroda sa postara a to o vsetkych. Kedze sebavedome si dovolujes ostatnych nazyvat blbcami, je predpoklad, ze sam disponujes enormne vysokou inteligenciou, co je ale v rozpore s tvojim vyjadrovanim, kedze ani polovicny inteligent si nedovoli urazat ostatnych. A kedze si taky fenomen, urcites mas pichnutu aj aktualnu tetanovku.

  11. Dobrý deň Jaro, podľa tvojho vyčerpávajúceho a siahodlhého komentu usudzujem že si asi zdravotník a to v prvej línii v boji proti cocotvidu. Jediné čo ma na tvojom comente šokuje je že odkiaľ z psej matere si zobral toľko času tu vypisovať a čítať tieto žvásty, keď všade informujú o tom že zdravotníci sú na pokraji colapsu a nemajú síl na ďalší boj s cocotvid pacientmi…

  12. To aj ja možem povedat,že som lekár,v anonymnej diskusii a v tejto bulvárnej žumpe. Jaro keby si lekár,tak tu nemáš čas vypisovat takéto bludy.

  13. Sa nečudujem, že je tu pandémia a kosí ľudí.Ked veríme ľuďom ako Igi,Ficko, Blaha, Harabin a utocime na čestných ľudí, nič iné si nezaslúžime!!!

  14. Jaro velmi dobre si im to napisal, dakujeme. Krici iba stredoveka zaostala mensina. Ja by som iba pridal, ze v nemocniciach skutocne koncia iba neockovany. To minimum ockovanych su chronicky tazko chory s oslabenou imunitou z inej liecby alebo ochorenia
    Diskusie cita aj vela inteligentnych ludi, casto mozno nepisu, ale citaju. Dezolatom by som este odkazal, ze na rozdiel od vas uplne vycerpany lekar dokaze napisat slusny prispevok, ked vy nedokazete vyprodukovat ani dva riadky. Mate len nervy, zistili ste, ze konske odcervenie nefunguje a takto si to ventilujete, stat na vas uz chysta legislativu. Jaro dakujeme a drzte sa!

  15. je vtipne ze tu ludia urazaju niekoho pred kym mozno budu zobrat o zachranu zivota.. ja sa ani necudujem ze coraz menej normalnych ludi prispieva do diskusii.. nad primitivom v argumentacii nezvitazis lebo ten je na koni ked si moze pomastit ako dobre zotrel niekoho na nete 🙂

  16. nie, nie je to vtipne. je to smutne.
    Ked hentake hovada ako je pagrc a jemu podobni nackovia neprestanu urazat ludi ako je Jaro, tito sa mozu rozhodnut, ze seru na pomahanie a nechaju pokapat vsetkych.

  17. Od kedy si som zaočkovaný tak mám superschopnosti. A hlavne sa mi začalo darit aj po finančnej stránke.
    Keď chces byť aj ty hrdina ktorý bude mať na účte a niekoľko miliónov tak sa daj zaockovat a nebud ovca !

  18. nemam ziadny problem sa ospravedlnit,ak jaro dokaze,ze je lekar,alebo osetrovatel.
    A TO HLAVNE AK DOKAZE ,ZE V NEMOCNICIACH LEZIA NA COVIDOVOM PODLA NEHO LEN NEOCKOVANY.
    A DUFAM,ZE BUDETE OD KAZDEHO POZADOVAT OSPRAVEDLNENIE KTO POUZIVA VULGARNE NADAVKY.

  19. p.majko,vy tu inokedy vykrikujete ako tu naschval nechavate vulgarne komentare,aby vsetci videli kam az spolocnost klesla,takze preco zrazu chcete mazat,blokovat?
    ale nech sa paci,je to vas platok.
    u mna je jaro obycajny anonym tak ako ja a jeho slovnik nezodpoveda tomu,ze by bol lekar.
    a pevne verim,ze sol sa ospravedlni romom za diskusie kde su pozite na ich adresu najhrubsie a najrasistickejsie urazky.
    na jednej strane tu propagujete muzeum holocaustu,na druhej tu fici diskusia kde slovo spinavy cigan,alebo bastard je aj po tyzdni este k dispozicii.

    AK SA TIETO VULGARNE DISKUSIE NEZMENIA BUDEM ICH SCREENOVAT A POSIELAT PRIAMO NA MINISTERSTVO SPRAVODLIVOSTI.

    PEVNE VERIM,ZE DISKUSIE NA SOL DOSTANE SLUSNEJSIE ROZMERY A MAJITEL NEBUDE POUZIVAT VSELIJAKE DETSKE VYHOVORKY.

  20. grcko, ty si bol taky blby od malicka, alebo to vsetko drobnou mravencou?
    takze sol sa ma ospravedlnit za to, ze sem pisu dementi ako ty a su sprosti?
    a este chces od Jara nejake dokazy o tom, ze kecas.

  21. Moc sa tu nenaparuj, tvoje urážky tiež nemajú obdoby a nikomu si sa neospravedlnil. Či si dám nick Lenka, peter alebo Pavol tak isto tu mozem byt judr mudr pudr alebo kozmonaut…
    Inak ďalši článok mestské povrchy č. 39 už nebude??? Ospravedlň sa Martinovi stále do neho ryješ🐽

  22. Pagrc nechápem prečo by som ja mal tebe dokazovať, že som lekár? Aby si mi prišiel bliakať so zelenými a červenými vlajkami pred dom? Nepotrebujem tvoje ospravedlnenie, lebo áno máš pravdu, je to anonymná diskusia a navyše ja takéto vulgarizmy ako si ma nazval počúvam v posledných týždňoch často. Akurát je čudné, že na môj “siahodlhý” príspevok (mimochodom napísaný za 30 sekúnd) si reagoval 3 slovami, že som malý cct. Asi nemáš žiaľ iný argument. A k ďalšej tvojej otázke – na covidových oddeleniach sú aj zaočkovaní pacienti, na tých reprofilizovaných, kde sú ľahké stavy. Iba samí nezaočkovaní sú na jiske a umelej pľúcnej ventilácii. A ich perspektíva je veľmi zlá, čo si budeme klamať. Čo myslíš odkiaľ je tých včerajších vyše 100 mŕtvych. Alebo nazvem ich radšej obetí, lebo tak si to žiadajú príbuzní, sú to tvoje obete a tebe podobných. Niektorí starkí sú fakt obete, ich vlastné rodiny s jedným fanatikom ich nedali alebo ešte horšie bránili im zaočkovať sa. A potom si vylievajú zlosť na zdravotníkoch, aby očistili svoje svedomie pred okolím. A áno, som príšerne unavený, chcel som napísať ako pes, ale lepšie je unavený ako slovenský zdravotník. Dám si teraz jedno pivko vo fotelke a ráno idem na to, a ver mi, že keď u nás skončíš a predstavíš sa ako pagrc, tak ti bude poskytnutá tá najlepšia možná starostlivosť, akú dokážeme dať, rovnaká ako všetkým ostatným, to mi ver.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img