ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

Očkovanie v Trnavskom kraji počas 3. – 5. decembra 2021

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

TT SK |MM|  Trnavská župa bude ponúkať očkovanie proti ochoreniu Covid-19 od najbližšieho piatka do nedele. Možnosť nechať sa zaočkovať majú obyvatelia v Dunajskej Strede, Trnave a v Skalici. Očkujeme registrovaných aj neregistrovaných záujemcov, prvou, druhou a treťou dávkou vakcín Moderna a Pfizer.

HARMONOGRAM OČKOVANIA:

Piatok 3. decembra 2021

Skalica, Základná umelecká škola, Kráľovská 16

Čas očkovania: 11:00 – 18:00

Vakcína: Pfizer/BioNTech (od 12 rokov vrátane)

Sobota 4. decembra 2021

VKOC Dunajská Streda, SOŠ rozvoja vidieka, Námestie sv. Štefana 1533/3, 929 01 Dunajská Streda

Čas očkovania: 8:00 – 16:00, registrovaní aj neregistrovaní

Vakcína: Moderna (od 8:00 do 12:00, od 18 rokov vrátane), Pfizer/BioNTech (od 12:00 do 16:00, od 12 rokov vrátane)

VKOC Trnava, SOŠ elektrotechnická, Sibírska 5945/1, 917 01 Trnava

Čas očkovania: 8:00 – 18:00, registrovaní aj neregistrovaní

Vakcína: Moderna (od 8:00 do 13:00, od 18 rokov vrátane), Pfizer/BioNTech (od 13:00 do 18:00, od 12 rokov vrátane)

Skalica, Základná umelecká škola, Kráľovská 16

Čas očkovania: 9:00 – 16:00

Vakcína: Pfizer/BioNTech (od 12 rokov vrátane)

Nedeľa 5. decembra 2021

VKOC Trnava, SOŠ elektrotechnická, Sibírska 5945/1, 917 01 Trnava

Čas očkovania: 8:00 – 15:00, registrovaní aj neregistrovaní

Vakcína: Pfizer/BioNTech (od 12 rokov vrátane)

 

·       Registrovaní záujemcovia budú mať prednosť pred neregistrovanými. Registrácia prebieha na https://vakcinacia.nczisk.sk.

·       Je potrebné priniesť si so sebou platný doklad totožnosti, preukaz poistenca a vyplnené dotazníky, ktoré sú dostupné na webe: https://bit.ly/3o9wZUI.

·       Neplnoletí záujemcovia musia prísť v sprievode svojho zákonného zástupcu, a to aj pri podaní druhej alebo tretej dávky vakcíny.

·       Informácie o očkovaní, ako aj mapy očkovacích centier trnavskej župy sú dostupné na https://www.trnava-vuc.sk/

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Ovečky tešte sa na nový vírus ktorý je za dverami ! Takže bude ďalšia „vakcína“ ! Ale otázka znie : Keď do lietadla môžu nastúpiť iba otestovaní a opichaní tak kto sem potom ten nový vírus dovliekol ? My normálni a zdraví predsa musíme čušať doma !

  2. BRATISLAVA. V čase, keď odporcovia očkovania umierajú na covidových oddeleniach a nemocnice riešia čoraz viac prípadov otráv ivermektínom, prichádza ministerstvo spravodlivosti so zmenou legislatívy, ktorá by mala riešiť aj šírenie medicínskych dezinformácií.
    „Malo by byť možné postihovať taký druh dezinformácií, ktoré objektívne majú následky na zdraví a životoch ľudí, najmä ak sú šírené dlhodobo a úmyselne,“ hovorí Milo.

    V rámci novely trestného zákona by mal pribudnúť nový paragraf, ktorým by mohli byť tvorcovia dezinformácií potrestaní odňatím slobody na 1 až 5 rokov. V prípade škôd veľkého rozsahu bude hroziť štyri až desať rokov.

    Dezinformácia bude definovaná ako nepravdivá informácia, ktorá je spôsobilá vyvolať nebezpečenstvo vážneho znepokojenia aspoň časti obyvateľstva nejakého miesta, ohroziť životy alebo zdravie ľudí alebo ovplyvniť obyvateľstvo pri jeho rozhodovaní o závažných otázkach celospoločenského významu.

  3. len nech to prijmu a upletu si na seba bic. A este tam treba doplnit, ze ak sa sirenia dezinformacii dopusti vysoky statny funkcionar, dlzka trestu sa nasobi krat 10!

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img