ISSN 1337-8481

utorok, 19. marca, 2024

Nemáte ešte darček pre svoju polovičku? Ideálnu vôňu pre ňu ale i pre neho nájdete u nás v DT Parfémy

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Vaša predajňa pre zákazníkov nie je nová. Široký sortiment parfémov, dekoratívnej kozmetiky, čistiacich prostriedkov, sladkostí či kávy u Vás zákazníci nakupujú už piaty rok.

Áno, v priestoroch „Delta pasáže“ v centre mesta na Námestí Slobody sme už takpovediac zabývaní skutočne piaty rok. Okrem pestrej ponuky parfémov u nás zákazník nájde široký výber čistiacich prostriedkov, pracích práškov a ďalšieho tovaru potrebného pre bežný chod domácnosti.

V čom vidíte výhodu Vašej predajne pre zákazníkov?

Naši zákazníci ocenia najmä polohu predajne. Je situovaná skutočne v centre mesta, kde je možné bezproblémové parkovanie iba niekoľko metrov od vstupu do predajne. Mamičky ocenia hlavne bezproblémový prístup do pasáže ako aj predajne s káričkou či detským kočíkom. Neďaleko sa nachádzajú ostatné obchody a tiež možnosti občerstvenia či oddychu na námestí či vlastne v tzv. malom parku.

Blížia sa predvianočné nákupy, čo chystáte pre svojich zákazníkov?

Pre našich zákazníkov už tradične ponúkame mimoriadne široký výber parfémov značiek ako Hugo Boss, Paco Rabanne, Giorgio Armani, Chloé, Yves Saint Laurent, Versace, Burberry, Carolina Herrera, Bvlgari, Chanel, Dolce & Gabbana, Ferrari, Trrusardi, Cartier , Guess a iné. V ponuke máme aj lacnejšie parfémy, pri ktorých nehrozí podvod, ako napr. pri anonymnom predaji na ulici. Výhodou nákupu parfémov u nás v tzv. kamennej predajni je možnosť výberu parfému podľa želania a vône, ktorú internetový predaj samozrejme nemôže poskytnúť. Ponúkame aj výhodné kazetové balenia a darčekové súpravy od rôznych značiek.

Nielen Vianoce sú sviatkami, kedy každý z nás zháňa darčeky, ale aj narodeniny, meniny či iné oslavy. K týmto príležitostiam u nás nájdete aj reprezentatívne darčekové balenie cukroviniek a sladkostí.

Väčšina tovaru pochádza zo zahraničia, zákazníkom sa snažíme priniesť maximálnu kvalitu.

 

Nájdu si v predajni gazdinky aj bežný tovar drogérie?

Samozrejme že nájdu. Široký sortiment a kvalitu do veľkej miery dovážanú aj zo zahraničia. A to všetko za dobré ceny.

V ponuke máme aj tovar v iných predajniach nie až tak bežný. Ide hlavne o tovar, na ktorý sú navyknutí ľudia z nákupov na západ od nás.

Ako prebieha predaj pri súčasných celoplošných opatreniach?

Predaj prebieha štandardne, ako i inokedy s použitím ochranných pomôcok. Na sortiment, ktorý máme v predajni sa lockdown nevzťahuje a pre zákazníkov sme k dispozícii denne od 9.00 do 18.00 hod., v sobotu od 9.00 do 12.00 hod. Veríme, že každý zákazník nájde pre svojho najbližšieho u nás ten najlepší darček.

Nájdu Vás zákazníci len tu v Seredi, alebo máte predajne aj v ďalších mestách?

Zákazníci sú vítaní nielen v našej seredskej predajni, ale aj v Galante kde poskytujeme úplne identický sortiment. Predajňa sa nachádza v obchodnom centre Galaxia, teda opätovne v centre mesta.

Darčeky pod jednou strechou. DT Parfémy

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img