ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

PREVIEW: V pondelok nás čaká Slovan

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

16. kole Fortuna ligy si zmeriame sily s bratislavským Slovanom. Zápas, ktorý sa odohrá na Tehelnom poli, je na programe v pondelok 29. novembra 2021 o 18:00 hod.

ŠKF ORION TIP Sereď v predchádzajúcom fortunaligovom kole zdolal doma FK Pohronie (3:1). Dvoma gólmi sa blysol Andrej Kadlec.

“Sme veľmi šťastní, že sme získali tri body, pretože boli pre nás veľmi dôležité z hľadiska, aby sme sa opäť priblížili k hornej šestke. Splnili sme teda náš cieľ – vyhrať. Zápas bol od začiatku v našej réžii, hrali sme dobre, boli sme silní na lopte, vypracovali sme si nejaké šance, inkasovali sme však z ojedinelej šance súpera. Našťastie sme hneď vyrovnali. V druhom polčase sme stretnutie zlomili na našu stranu, mohli sme pridať aj ďalšie góly. Zápas sme si užili,” povedal na margo víťazného duelu dvojgólový hrdina Andrej Kadlec.

Náš súper – ŠK Slovan Bratislava v poslednom súťažnom stretnutí remizoval s PAOK Solún – 0:0 (Konferenčná liga UEFA). Vo Fortuna lige naposledy zvíťazil na pôde Michaloviec – 2:1 (Henty, Zmrhal).

bratislavským Slovanom sme v doterajších vzájomných dueloch nezískali ešte ani bod (0-0-9).

“Na tento zápas sa veľmi tešíme, pretože je to extra motivácia hrať proti Slovanu. Majú veľmi pekný štadión, osobne som na ňom ešte nehral, čiže som plný očakávaní. To, že sme s týmto súperom ešte nezískali ani bod, je fakt, no každá séria sa musí raz skončiť. Musíme byť pripravení, aby to bolo už v pondelok,” skonštatoval pred zajtrajším zápasom 25-ročný obranca ŠKF ORION TIP Sereď Andrej Kadlec.

ŠK Slovan Bratislava je aktuálne lídrom Fortuna ligy so ziskom 38 bodov (12-2-1, skóre: 38:11).

ŠKF ORION TIP Sereď okupuje 8. miesto ligovej tabuľky, na svojom konte má 19 bodov (5-4-6, skóre: 18:20).

Zápas bude bez prítomnosti divákov! Schválený lockdown sa teda dotkne aj najvyššej slovenskej futbalovej súťaže – Fortuna ligy, ktorá bude pokračovať za sprísneného režimu.

 

POSLEDNÝ VZÁJOMNÝ ZÁPAS:

5. kolo základnej časti Fortuna ligy 2021/2022:

ŠKF ORION TIP Sereď – ŠK Slovan Bratislava 0:1 (0:1)

Gól: 1. Dražič

 

Duel 16. kola Fortuna ligy 2021/2022: ŠK Slovan Bratislava – ŠKF ORION TIP Sereď (pondelok, 29. novembra 2021, 18:00 hod.) môžete naživo sledovať na streamovacej platforme VOYO!

Zápas bude rozhodovať: SEDLÁK – Hrmo, Jankovič

 

 

Autor: Peter Cuninka, Foto: Ján Lauko

zdroj: skfseredfutbal.sk

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img