ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

Na Záhorí sa cez víkend popíjalo, policajti dnes ráno chytili 3 vodičov

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM|   Senickí policajti zastavili dnes ráno hneď 3 vodičov, ktorým pri kontrole namerali zostatkový alkohol. V sobotu zas policajti z Holíča chytili ženu, ktorá po meste jazdila s takmer 3,5 promile.

Jedna žena a dvaja muži zostali z rannej policajnej kontroly, zameranej na alkohol, nepríjemne prekvapení. Policajtom sa priznali, že si včera večer vypili.

Najviac nafúkal 45 ročný vodič v obci Jablonica, ktorý dokonca presiahol hranicu 1 ‰ a dopustil sa tak prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Policajti ho obmedzili na osobnej slobode a o jeho osude sa bude rozhodovať v tzv. superrýchlom konaní.

42 ročná žena, ktorú policajti zastavili v meste Senica, mala za volantom v dychu 0,71 promile.

 

V obci Jablonica skontrolovali aj 38 ročného muža, ktorý v skorých ranných hodinách nafúkal 0,4 promile.

Policajné hliadky žene a mužovi na mieste zadržali vodičský preukaz a ďalšiu jazdu im zakázali. Obaja vodiči sa dopustili priestupku v doprave a budú riešení v správnom konaní.

 

REKORDMANKA FÚKLA 3,4 ‰

Policajti z Holíča skontrolovali, krátko po obede, vodičku na aute Škoda Fabia. Hliadka podrobila 55 ročnú ženu dychovej skúške, s neuveriteľným výsledkom, 3,4 promile. Na mieste ju obmedzili na osobnej slobode a previezli na policajnú stanicu.

Policajti ženu obvinili z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, za ktorý jej môže hroziť väzenie až na 1 rok. Vodičku riešia v tzv. superrýchlom konaní a na rozhodnutie súdu si počká v policajnej cele.

Upozorňujeme vodičov, aby večer, pred rannou jazdou nepili, alebo ráno nesadali za volant. Aj keď máte pocit, že ste už v poriadku a schopní jazdy, zostatkový alkohol vás môže zradiť. Aj malé množstvo alkoholu dokáže ovplyvniť vaše reakcie a vnímanie okolitého sveta.

 

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img