ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Iba 20 ročný napitý vodič mal šoférovať BMW, ktoré rozbilo 4 na kraji cesty odparkované autá

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď /  Treba povedať, že mesto Sereď sa akosi po rokoch vracia do starých koľají, kedy bol problém chodiť bezpečne po uliciach a mladí výrastkovia mysliaci si o sebe, že sú nesmrteľní nadľudia si dovolili čokoľvek. Rýchlu jazdu, nedodržiavanie predpisov a vyčíňali hlavne v nočných hodinách.

Zo soboty na nedeľu došlo na ulici Čepenskej došlo k dopravnej nehode, ktorú mal spôsobiť mladý vodič pod vplyvom alkoholu. Vo vozidle sa s ním mali nachádzať ďalšie dve mladistvé osoby. Z miesta dopravnej nehody mali ujsť, napriek tomu, že vozidlom rozmlátili 4 na kraji cesty odparkované autá.

Správa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave hovorí:

Polícia vyšetruje okolnosti dopravnej nehody, ktorá sa stala v noci zo soboty na nedeľu, v meste Sereď.

Na Čepenskej ulici malo osobné auto BMW naraziť do dvoch vozidiel, pričom každé nich pri náraze odhodilo do ďalšieho zaparkovaného auta. Celkovo tak BMW poškodilo 4 vozidlá.

Pri príchode policajnej hliadky sa na mieste nikto z posádky BMW nenachádzal. Počas dokumentovania nehody sa na miesto zrážky dostavili dve osoby, ktoré potvrdili, že sa viezli v BMW a uviedli aj meno vodiča. V aute sa teda mali viesť mladí muži vo veku 20, 19 a 16 rokov. Údajným šoférom mal byť najstarší z nich. Polícia následne podrobila všetkých troch mladíkov dychovým skúškam.

Všetky z nich boli pozitívne, pričom najviac mal nafúkať práve údajný vodič, ktorého nameraná hodnota bola nad 1 promile.

Polícia sa prípadom naďalej zaoberá a na zistení skutočného vinníka nehody intenzívne pracuje.

– – –

Keďže sa nejedná o ojedinelý prípad a na tejto ulici k podobným haváriám dochádza často, budeme sa téme ešte venovať.

 

 

 

– – –

AKTUALIZOVANÉ – 30.11.2021 – pripájame ďalšie fotografie havarovaných vozidiel, ktoré nám zaslal čitateľ SOL. Ďakujeme.

 

 

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. co sa cudujete. dalsi vyrastok (aj zrejme narkoman) ozraty havaruje a vozi sa nadalej na tej vydojenej na 5 valcov iducej A8 po meste , ako keby bol cernakova prava ruka. v seredi je aj toto mozne

  2. Bolo to niečo po pól štvrtej v noci, vybudil celú Cepenskú, hajzel soplavy! Vodičák zebrat a nasrať mu do rúk na isto volantu!!!

  3. Vraj mal zobraty vodičák za trávu v Nitre 2 týždne dozadu a ešte aj pod vplyvom takže to nebude len tak to je marenie plus útek z miesta činu a zase alkohol mladý si zavaril pekne BMW musí byť na totálnu

  4. Tuším sa musíte veľmi nudiť keď nemáte čo iné robiť, len riešiť druhých. A keby ste chceli vedieť, jediný do neutiekol bol on🙂

  5. Počujte asi máte veľmi nudné životy, keď nič iné nerobíte. Len stolkujete články na Seredonline. Pán Majko by sa mal opraviť. Majiteľ vozidla zostal na mieste nehody. Ale veď jasné treba niečo skrášliť podľa seba. A feťaci ste vy čo to píšete.

  6. načo držíš ten plyn jak dilyndy,čo si si šušne špáral? Keď ti raz zadokolku zahodí ,treba pustit plyn,né držat pod plným plynom jak quattrovicu v šmyku.

  7. Schumacher riadny si to sa musí uznať 😀 bawo môžeš splácať…a voz sa račej na kolobezke to je jediné čo ti patrí do ruky..

  8. Každý by sme sa mali pozerať do vlastného hrnca … idete si tu na ňom ukojiť ego ale proste take veci sa stavaju.. neospravedlňuje ho to ale tak isto nemá nikto právo tu na neho nakladať a vypravat picoviny čo sú 80% klamstvá… Tlieskam Vám hluchoslepí odborníci honte si ega..

  9. Také veci sa stávajú???? Jebe???bez vodičského najebany ??? Keby ti zrazí niekoho z rodiny co mu povieš ze také veci sa stávajú to je pohode…

  10. Prosim vas neverte vsetkemu co uvidite, sol a cukor vyzeraju tiez na prvy pohlad rovnako. Ano vodic zrejme spravil chybu ale zato mu nemusite pisat komentare typu fetak,tak mu treba, a neviem ake dalsie odporne veci. Vodic BMW z miesta cinu neutiekol je to len chyba v clanku. Rieste si svoje zivoty a nie niekoho druheho. Policia SR mu udeli trest za skody ktore napachal tak si ukludnite vase dotknute ega.

  11. Ukludnit Ega? Rozbil 4 auta..ak by bol neviniatko skonci pri prvom.. to netreba lutovat…
    Pomenovanie trubky…hodne 20r nedozretych faganov

  12. Ak by boli v meste radary,tak sú za pol roka komplet splatené,taká Cukrovarská,Čepeňská aj za dva týždne,veď len kamera na uzavretý most pre nákladnú dopravu zarobila cez 200tisíc eur 🙂

  13. Najprv opitý zdrogovaný v Nitre, potom opitý bez vodičáku zdemoluje 4 autá+ svoje v Seredi. Čo ďalej? Opitý zdrogovaný bez vodičáku zrazí niekoho v Bratislave?! A ešte bude mladé neviniatok. Gratulujem, to je výchova.

  14. Tychto ludi s genomom potkana je cim dalej tym viac. Aby chlapca pi*a palila ked si budu majitelia poskodenych aut na neho spominat.

  15. Tak tychto mladych schumacherov so silnymi autami je tu viac a viac a sranda je ze este sa pustaju do pretekov a podobne finticky. Bola to zrejme len otazka casu. Teraz nech sa zodpoveda zato co sposobil. Osobne by som upravil nejak vodicske preukazy. Do 25 rokov 74kw max.

  16. Neviem či sa dá konanie tohto jedinca ospravedlňovať. Možno keby mu zdochol motor pri rozbiehaní, ale zdemolovať zopár áut a pritom byť naliaty, to už je iný level. Prajem mu zaplatiť si zo svojho nielen škodu na jeho aute, ale hlavne škodu na poškodených cudzích vozidlách, samozrejme bez využitia zákonného poistenia, keďže bol mladý nadrbaný. A keby sme boli v právnom štáte, za volant nesadne najbližších 10 rokov. To ešte nespomínam trestnoprávnu rovinu. A tí čo ho tu obhajujete ste rovnako trafení.

  17. Chlapci sak trenujte a nerobte starym seredskym drifterom hambu 🙈 sak ta chyca zandari s feliciu 😂. Vis jak sa za teba tatko hambi cul?

  18. Moja reč…obhajujú ho iba jeho kamaráti a rodina…ja byť jeho kamarát alebo rodina, tak sa v takomto prípade za neho nepostavím…stále to hovorím a stojím si za tým – odfláknutá výchova…chalan prišiel o strýka pri tragickej autonehode, tak by sa mohol k životu postaviť zodpovednejšie…hádam bude zodpovednejší, keď to všetko poplatí

  19. Říkal jsem ti, že jezdíš jak debílek,
    cejtíš se, jak frajer, ale jednou ti to nevyjde,
    sorry, ale až přijde ta totálka, jdu do kolen,
    ty se mi směješ a střih, kára letí do pole.

    Možeš byt rad že si trafil len zaprkovane auta ty šumacher. jak sa pisalo hore tebe do ruky prednohrab do 50kw

  20. Uz by sa mali konecne kompetentny zobudit
    Ta dva roky tretia takato havaria a stale nic
    Odjebci si tam lietaju kazdy piatok a sobotu v noci ako na pretekoch. Sopliak ozraly naroby skodu. Mal si aspon dobre hlavu nadrbat o ten stlp aby sa prebral
    Bolo by na case tam dat spomalovace
    Haloooo pan primator budiiicek

  21. Uz by sa mali konecne kompetentny zobudit
    Ta dva roky tretia takato havaria a stale nic
    Odjebci si tam lietaju kazdy piatok a sobotu v noci ako na pretekoch. Sopliak ozraly naroby skodu. Mal si aspon dobre hlavu nadrbat o ten stlp aby sa prebral
    Bolo by na case tam dat spomalovace
    Haloooo pan primator budiiicek

  22. Yyyy suhlasim s tebou ze kompetentny by sa mali zobudit. Len neviem ci zrovna primator toto vyriesi. Tyto polodementny sopliaci tu lietaju po veceroch na autach a policia nikde, maximalne tak na kavicke na pumpe alebo sa vykecavaju pri Lidli so 16 rocnymi dievcatkami a ohuruju ich tam. Seredska podotykam statna policia, mestska nie, lebo ty nemozu zastavovat auta za rychlost ako by tu ani nebola. Nevidel som ich uz riadne dlho robit nieco ine ako cihat na stopku na svetelnej krizovatke a sediet na kave. Dokonca ani ked stoja na tej stopke im nevadi ze prefetovany pavuk okolo nich preleti na golfe jak raketa. To si akosi nevsimaju, alebo nechcu vsimat. Potom to takto vypada ze kdejaky dementi sa tu pretekaju. Ked to neschopaci zo Serede nezvladaju treba sem zavolat PMJ.

  23. Pmj som zase videl iba buzerovat ludi za vypalenu ziarovku na aute, za hrdzu, rozbite okno a ine hluposti. Podotykam slusnych ludi ktori isli z roboty. A tym davali aj fukat, vzdy negativne. A neporusili zavaznym sposobom pravidla. Tak po nich startovali ako keby zavrazdili niekoho. Ale na fetakov a tych co idu 90 po meste a podotykam ze nebezpecne predbiehaju ked to situacia nedovoluje a zaradit sa je pre nich uz problem a obmedzia aj vodicov v protismere a ohrozuju druhych ucastnikov to nie, to si uz netrufnu zastavit. Cest vynimkam.

  24. Pre všetkých odborníkov , otvorte si profesiu a nájdi si prácu v policajnom zbore … môžte sa činiť a nie písať čo sa má ako robiť (:

  25. Prosím Vás ako si môžte brať do huby jeho mŕtveho strýka. Toto už nemá hraníc. Myslím si osobne že všetci čo sa tu vyjadrujete, vás do toho nič. On sám si bude pikat za svoje činy. Tak tu prosím nerobte sudcov. Ak ti chcete robiť prihláste sa na policajné školy a na školy kde sa dá vyštudovať Právnik. Je mi na vracanie s tohoto čo sa tu píše. Výchovávajte si doma svoje deti. Pán Majko by mohol stopnúť k niektorým článkom komentáre. A ty ktorý píšete že fetuje a neviem čo aspoň sa podpíšte vlastným meno. A nie anonym a neviem čo alebo mu to povecte do očí. Trubice

  26. „Sereď / Treba povedať, že mesto Sereď sa akosi po rokoch vracia do starých koľají,..“
    Mesto Sereď niekedy z nejakých starých koľají odišlo? Prosím, poučte ma, že kedy..

  27. Sered žne úrodu, ktorú desaťročia pestovala ( a obávam sa, že stále pestuje) vo svojej tolerancii až obdive k úbohým kreatúram, ktoré teraz sedia poväčšine v base za drogové, ekonomické a násilné delikty. Synovia Serede teraz nerobia nič iné, len napodobňujú svoje vzory. Úbohý a smutný pohľad na toto mesto, ktoré som kedysi mal tak rád..

  28. Ja by som nevidel vinu len v kreaturach ale hlavne v rodicoch, ktori zaslepene nedokazu ukazat detom kde su hranice no a potom to vyzera aj takto… Deti su obraz rodicov…je to tak a kto povie nie je naivny

  29. Ste frajeri kto ho obhajujete. Keby ti matku prejel na prechode, skus napisat pochvalu. Alebo skoro rano ides do prace a auto mas vymlatene. Ak TI to nevadi, ozvi sa mi, bud hrdina a urobime rozhovor do SOL. Uboziaci sa neozvu alebo budu pisat vulgarizmy bez rozmyslu. Tak sa ozvite, kto je za to, aby som jazdil po seredy jak blazen. A posli matku na prechod, napis kedy pojde..

  30. Mladý nafetovany a opitý!! Robili mu testy aj na drogy? Poznám jeho rodinu a čistý teda nieje… Dúfam že taký dement co mi rozbil auto nedostane nikdy vodičak! Fetak sprostý!

  31. Zaco moze rodic?? Skorej skym si taky si.. rodic ci jeden ci dvaja neviem ako to ma chlapec v rodine a urcite si ho nezastavam pretoze toto urobi iba idiot a poznam ho z casti cize premna idiot a frajer a mysli ze neviem co o sebe.. ale vinit rodicov je trochu odveci.. nemozu vedet vsetko aj keby sa snazia a su slusní..
    Rodicov chlapca nepoznam, jeho ano a myslim si onom presme toto co porobil ze debilko sa machruje ale reagujem ohladom konentu tvojho.. chlapca kaslem ked je trubka

  32. Akože, podobné sa deje aj mne, človek ide domov zo Serede pred pol nocou, unaveny, utahany a zrazu vidi ako sa na neho nalepia svetlá 13 ročného hrdzavého sivého superba, chalan tak 23 aj menej a predbieha cez dvojité plné, pri lidli ako je odbočovaci pruh od šintavy do mesta plna čiara, protismer, policajti pri 365 klube nič, stoja na parkovačkach a ja len pozeram kde to sme, čakal som že vyštartujú ale oni nič. Zlatá Nitra v tomto, PMJ si robi svoju pracu ako ma. Dokonca aj keď boli PMJ v Seredi, každych 10 minut ste videli blikajuce majaky policajneho auta ako zastavuje vodičov, či už tych zavodnikov alebo tých slušných ako sme my. Radar sice chodi každodenne cez mesto, ale vyhyba sa presne uliciam , kde sa taketo udalosti odohravaju. Minule som bol odstaveny na ceste kde je shellka pri sedite, pekna rovna cesta , samozrejme naložena audi a 4 r.v pred kristom si tade letela peknych nech netrepnem 130 km/h. Ledva dobrzdil miernu zakrutu, ktora začina pri umyvarke kde sa testuje.. Nemam slov

  33. Čo píšete chujoviny pod článkom, aký otec mu auto požičal? Veď ich nechal keď boli malý, žiaden taký čo by mal penez nazvyš, chmulo je to keď si dovolil slopat a sadol za volant!

  34. Urazate jeho rodinu? Ako toto už nieje normálne. Vám to už hrabe ľudia načisto. Sa spamätajte. Čo s tým má rodina. Koľko detí s dobrých rodín sa stalo fetakmi, zlodejmi či vrahmi? Čo beriete do huby výchovu? Si výchovávajte deti doma podľa seba. A nie stále tu len blbosti písať a urážať.

  35. Ukludnite sa prosím jedno z rozbitých áut je našich blízkych. Za tento rok to je už tretie auto ktoré nám rozbili na Čepeňskej ulici a každý večer F1 preteky na tejto ulici by vážne ani spomaľovače nepomohli 🙂 a to biele auto čisto nové niečo okolo 19 tisíc zaujíma ma odkiaľ poisťovňa zoberie peniaze na splatenie všetkých škôd. Chlapca neľutujem a mohol by sa už ponaucit.

  36. Ano, stat sa moze teoreticky hocikomu ale striezvemu! Staci nech sa obhajovaci prejdu okolo tych aut znicenych, niektore tam este stale su a potom nech si predstavia co keby tam sli oni sami alebo cyklisti, alebo niekto z ich milovanych, frajeriek, chodci alebo neviem kto. Toto nie je nehoda kt. sa moze stat kazdemu z nas. Toto bolo verejne ohrozenie a pod vplyvom alkoholu kt. sa nesmie stat a ze sa zjavne nevie vpratat do koze? Niekto tu pisal, co neviem ci je pravda, ze nemal este aj vodicak. Kazdopadne nesudim, netrestam, to budu druhi, mozno bude mat cas sa napravit…

  37. Čas sa napraviť možno mať bude. Ale či bude mať chuť sa napraviť.. Zrazu vymení svoj hodnotový rebríček, v ktorom ma miesto aj chlast za volantom za niečo spoločnosti prospešné? Môže, ale skôr o tom zapochybujem. Menej náročné, menej nákladné, menej bolestivé by bolo viesť deti od mala k hlbšim hodnotám, aby sa vôbec nedostali do štádia, v ktorom sa nachádza mladý muž s nábehom na slušnú basu..

  38. Skúsme sa vžiť do ľudí, ktorí chceli mať iba bežný deň, vyspať sa, ráno sadnúť do svojich áut , odísť do roboty.. Miesto toho mali nad ránom budíček. Teraz si môžu zobrať dovolenku, lietat po poisťovniach, servisoch, bankách, zháňať náhradnú dopravu do prace, atď. Jeden neukazneny jedinec spôsobil oveľa väčšie škody v živote mnohých slušných občanov, než sa na prvý pohľad z fotiek zdá. A to našťastie neprišlo ešte k žiadnej tragédii..

  39. Áno, to môže. No pri ťažkej vymožiteľnosti práva v našom súdnictve si môžete byť istý, že také ľahké to nebude.

  40. Ak zákon neustanovuje inak, limit poistného plnenia z jednej škodovej udalosti musí byť najmenej

    5 240 000 EUR za škodu spôsobenú na zdraví a nákladov pri usmrtení, vrátane nákladov zdravotnej starostlivosti, nemocenské dávky, dávky nemocenského zabezpečenia, úrazové dávky, dávky úrazového zabezpečenia, dôchodkové dávky, dávky výsluhového zabezpečenia a dôchodky starobného dôchodkového sporenia bez ohľadu na počet zranených alebo usmrtených,
    1 050 000 EUR za škodu vzniknutú poškodením, zničením, odcudzením alebo stratou veci, účelne vynaložených nákladov spojených s právnym zastúpením a za náhradu ušlého zisku, bez ohľadu na počet poškodených.

  41. Je jedno kde bol poisteny ked nafukal tak poistovna neplati nic. Kazda poistovna ma nejake podmienky napriklad mozu aj pozret aky bol stav pneumatik, ak by mal co i len zoslahane gumy, vozidlo nie je sposobile do premavky cize skodu hradi chlapec sam….

  42. Toto je mesto Sereď a jeho občania !
    Všetkých Vás opľuť by bolo malo … jeho rodinu tu rozoberať , nadávať na chlapca ! Ani výchova ani rodičia nikto za toto čo sa stalo nemôže len on a posádka … tak sa už do piče pozrite aj na seba , keby to urobí Vaše dieťa ste pri ňom lebo to je vaše dieťa … vy tu píšete o jeho rodine a jeho rodina si toto číta ! Vy ešte aj napíšete že ich poznáte .. stretnete sa na ulici a vypytujete sa ako jebnutí že ako sa má chlapec a ako to zvládajú … fuj na Vás však sa zobuďte prijebanci akože nič v zlom … nehovorím že to neni kokotina čo urobil ale nesie si za to následky ON a nie VY !!! Tak sa kurva ukľudnite a riešite si vaše hypotéky a vaše prijebane domy a podobne sračky ! Pozerajte sa do vlastného taniera ! Už sa to kurva naučte ! A pardon za slovník ale toto naserie každého čitateľa ktorí má v hlave trošku rozum a súcit …
    A pre mladého : dávaj si pozor na seba nejak sa z toho dostan a nerob pičoviny už si rozumný keď chceš

  43. Občania, nenadavajte na chlapca, veď on sa len ozral, bez vodičského šoféroval a rozbil štyri autá. Chudák, ľutujem ho???

  44. Splietaš jablka s hruškami.. Toto čo tvrdíš síce platí ale pri havarijnej poistke, tj vtedy ak má poisťovňa plniť vinníkovi nehody… Ak ide o ZP tam poistenie ide poškodeným a to vždy aj ked je vodič pod vplyvom, či ma zle pneumatiky alebo zlý tech stav a pod.. 😉

  45. Opravné info:
    Nehoda sa stala o 02:06
    Polícia štátna aj mestská prišla cca o pol hodinu.
    Dvaja sopliaci utiekli hneď, ale cca po hodine da vrátili.
    Majiteľ najskôr demontoval ŠPZ a tiež chcel utiecť, ale nevydalo, lebo bol vyzvaný svedkami aby zostal. Takže bol opoznaný a z miesta nehody neodišiel ani na chvíľu.
    A po príchode polície hneď debatoval s mestskými, tak nechápem prečo aj policajti píšu že tam po ich príchode nebol nikto…
    A zarážajúci je fakt, že kamaráti vodiča priebežne prichádzahúci „okukať“ nehodu, či už na autách alebo peši, mali z toho veľké rehoty vrátane vinovatého majiteľa…

  46. Ľudia, mladý urobil veľkú chybu a bude za to pykať, bude musieť nahradiť spôsobenú škodu z vlastného vrecka a odhadujem, že vodičák neuvidí ďalších 5 rokov. Ale nakladať tu na jeho rodinu a výchovu? Rovnaká vec sa môže o niekoľko rokov stať vášmu synovi a bude to vaša chyba? Budete nechápavo pozerať ako puci, rozmýšľať kde sa stala chyba a pôjdu vám slzy do očí pri komentároch ľudí, ktorí to dávajú za vinu vám…

    Zamyslite sa v prvom rade sami nad sebou či ste neomylní, len toľko som chcel.

  47. Občania 1. decembra 2021, 16:23 – tak teda precitali sme si, ze:

    – bolo by nas treba oplut
    – sme jebnuti
    – mame sa pozriet na seba
    – my prijebanci sa mame zobodit
    – mame sa kurva ukludnit
    – starat o svoje domy a ine prijebane sracky
    – uz sa to kurva mame naucit

    Nasleduje (aj ked svojske) pohladenie duse ozrateho chlapca, ktory NA ZIVOTE ohrozil kazdeho na ceste, ostatnych v aute a rozbil ludom styri auta.

    Pohladenie toho ozrateho prasata, ktore PORUSILO ZAKON a znicilo inym ich majetok.

    Nalozili ste teda nam vsetkym, slusnym ludom, ktori nechlascu a uz uplene nie za volantom auta. Vsetkym, ktori zakon dodrziavaju a s tym Vasim ozratym milacikom nemaju nic spolocne.

    Tak rozmyslam, ci ste na niekoho vo Vasom intelektualnom vyleve nahodou nezabudli.

    A – mam to !!

    Vy ste zabudli na tych styroch vlastnikov aut, ktori ich pojazdne (jedno takmer nove) vecer odstavili na parkovacie miesto.

    A v noci potazne rano stali pri vrakoch svojich aut.
    Zabudli ste na ludi a rodiny, ktorym Vas ozraty milacik sposobil skody a mozno problemy na dlhe mesiace.

    Tak sa teda pytam, nezabudli ste dnes navstivit svojho psychiatra?

    Dakujem za zmysluplnu odpoved.

  48. Miloš Majko v prvom rade rešpekt za foto + meno, to sa v podobných fórach často nevidí.

    Treba si uvedomiť, že nežijeme v stredoveku, kde upalovali ľudí na hranici za to, že sa pohádal so susedom. Voči páchateľovi boli podniknuté právne kroky, budú vyvodené dôsledky a spôsobenú škodu bude musieť uhradiť.

    Páchateľa mi nie ľúto, dostane čo si zaslúži. Kým vznikla škoda iba na majetku môžeme to považovať za šťastie v nešťastí, mohlo to dopadnúť oveľa horšie. Každý dostane zaslúžený trest, no neodopierajme ľuďom možnosť na nápravu, nekameňujme ľudí a už vôbec nie ich rodiny.

    Pekný zvyšok dňa.

  49. .. či sa bol vinník osobne ospravedlniť poškodeným. Len taká maličkosť, ktorá už o jeho výchove čo – to určite napovie. S tým snáď súhlasia obe rozhádané strany.

  50. Chcel by som sa spýtať, či ste neuvažovali o preneseni takýchto diskusii z virtuálneho priestoru do reálneho. Vo virtuálnom svete je to skôr frustrát anonymov, než diskusia. Ale niektoré témy majú potenciál prilákať ľudí na diskusiu. Toto je jedna z nich. Určite by sa dal aj zohnať nejaký odborník z oblasti, aby bola zastúpená aj odborná obec. Takéto diskusie v reálnom priestore by mali potenciál zlepšiť vzájomne pochopenie rozdrobeneho názorového spektra obyvatelov nášho mesta. Pokiaľ vám ide okrem novin aj o dobro mesta. Ste vcelku znamy človek a prinášate kontroverzné témy s potenciálom. Témy, ktoré trápia slušných občanov. Prečo to nevyskúšať?

  51. Ja si myslim ze nie, kazdemu je neprijemne ked sa spomina jeho meno ale rodina v takejto diskusii, no nezabudajme ze to co sa stalo nebola len nahoda, bol opity, bez vodicaku. Nech je toto len ponaucenie ze ak niekto nechce byt „celebrita“ v nasej malej seredi kde kazdy kazdeho pozna tak nech sa ludia spravaju jak maju a nie jak opice.
    Ja som za takuto diskusiu, myslim ze aspon sa dotycny nie len tento chlapec ale aj ostatni co mali co docinenie byt spominanu tu v komentaroch nad sebou aspon trosku zamyslia.

  52. To je váš názor, založený na tom, čo si myslíte vy osobne. Mate na to právo. Ale to neznamená, že to, čo si myslíte vy, nemôže byť čistý omyl. Mne tu nejde o grilovanie konkrétneho vinníka. Ide mi o to, že je čas začať rozoberať témy vo verejnom priestore, pretože Sereď je plná tém. Drogy, alkohol, rýchle autá, nekultúra, násilie, atď. Je o čom.. Je čo riešiť. Vy si to nemyslite?

  53. Rozoberáte to tu ako keby išlo o niečo čo sa predtým nikdy nestalo… Áno máme tu v Seredi toho dosť ale rozhodne toto nie je ani prvý a ani posledný prípad kedy mladý človek sadol za volant opitý… Mladá generácia je teraz taká ale aj v tej našej (mám 39 rokov) boli takéto prípady a nikto na ne nikdy takto nenadával proste si každý pomyslel svoje a išlo sa ďalej tak skúste myslieť aj na rodinu chalana a aj na samotného chalana … spravil chybu každý ich robí… možno sa z nej poučí a možno nie a život ide ďalej 😀 tak ako vždy no nie? A ako Pán Majko Vaše názory sú fakt na hlavu už som s Vami riešila veci aj osobne a vy ste celý nekompletný mali by ste sa začať venovať niečomu inému…

  54. Ak máte vo svojich úvahách empatiu k vinníkovi a nie k obetiam, to vypovedá hlavne mnohé o vás. Skúsim vám polozit jednu otázku : mate 39r. Teda predpokladám, že máte dieťa-deti. Keby nedajbože opitý mladík ublížil vášmu dieťaťu, stále by ste bola rovnakého názoru, že načo to tu všetci riešime, ved nič vážne sa nestalo?

  55. Áno deti mám, však obe moje deti majú oboch rodičov a sú inak vedené… bohužiaľ nie každý má možnosť tráviť s deťmi tolko času ako sa snažím ja a ako to bolo aj v tomto prípade otec odišiel a deti ostali samé žiaľ dostali sa do skupín ako sa dostali matka robila čo mohla aby ich uživila a očividne na výchovu čas neostal… nehovorím že je to chyba matky …rozhodne by som nechcela aby niekto ublížil mojim deťom ale na takéto situácie sú príslušné orgány ktoré usúdia čo je potrebné pre Mateja… ja len dúfam že už dostane rozum lebo tu žiaľ chlapec nemal nikdy žiadny rešpekt nevie čo to je výchova a robí si čo chce iní sú od toho aby súdili a ak už súdite bolo by dobré vedieť čo už je za hranicami slušného správania

  56. kto prisiel do kontaktu s touto osobou, tak vie, ze sa jedna o mladeho arogantneho namysleneho hajzlika, ktory so svojou skupinkou „gangstrov“ chodi po meste a tvari sa ako keby nad neho nebolo. a to ze je situacia na cestach taka, tak mozeme podakovat aj clenovi jeho rodiny ktory vybavuje vodicaky

  57. Monika 2. decembra 2021, 19:05 – na Vas skor napisany prispevok som nereagoval, lebo mi za to nestojite.

    V tomto prispevku ma zaujalo Vymi napisane: „ak už súdite bolo by dobré vedieť čo už je za hranicami slušného správania“

    Moja otazka je: Je Vas predchadzajuci prispevok v sulade s tym, co tvrdite a odkazujete inym?

  58. Neviem kto je vlastnikom cierneho golfu a siveho passatu ale okolo pazitnej smerom na stanicu preleti aj 10x za vecer dost rychlo.

    Ak robite rozvozarov pre „Papuču“ klobuk dole, jedlo vzdy pride horuce 🙂

  59. Myslím si že áno, nakoľko som odpovedala na otázku ktorá mi bola položená a odôvodnila to prečo by sa ľudia mali na situáciu pozerať inak a nie len ako na nejakého narkomana, alebo chalana čo len nevie čo s časom a potrebuje robiť škodu. Na svojom komentári nevidím nič zlé, urážlivé alebo za hranicami slušného správania od toho sú tu iné komentáre… ak Vám nestojím za odpoveď alebo vyjadrenie tak nechápem prečo na mňa reagujete 🙂

  60. Pre pána Majka od Moniky 4. decembra 2021, 8:08 – som rad, ze ste svoju komunikaciu scivilizovali na uroven, kde vidim zmysel v komunikacii.

    Teraz ste napisali: „odôvodnila to prečo by sa ľudia mali na situáciu pozerať inak a nie len ako na nejakého narkomana, alebo chalana čo len nevie čo s časom a potrebuje robiť škodu.“

    Mozete prosim nacrtnut, ako maju brat spravanie a konanie totho ozrateho mladika ti styria vlastnici aut, ktore im podla mna ten arogantny a nezodpovedny „chalan co len nevie co s casom“ a so sebou rozbil?

    Dakujem za odpoved.

  61. Pán Majko k psychiatrovi Vás odporúčam ja za takú jeblú odpoveď . Fakt , že ľudia nadávajú na jeho rodinu ste ani nezobrali do úvahy na to odpovedať ale vy ste slušní ľudia a obzvlášť vy čo sa jebeee do každej drámy a komentujete aj to čo nemusíte a úplne bezhlavo . Čo mladý chalan poškodil je jeho vina ! Neviem či potrebujete okuliare alebo to zvlášť vyhláskovať aby ste to už pochopili . Môj “miláčik “ leží v nemocnici , pyká si sám za to čo spôsobil tak už to pochopte
    Boli doničené autá slepá nie som , jeho vinou áno a stále to nedáva dôvod nadávať na jeho rodinu a výchovu
    Keď to už ani teraz nechápete dajte vedieťdohodně Vám teda ten termín u toho psychiatria či psychológa budete to zrejme potrebovať viacej ako ja

  62. Pre pána Majka od občanky vhodnej na psychiatriu podľa p. majka 4. decembra 2021, 9:54 – o Vasom intelekte hodne vypoveda uz Vas nick.

    Co sa tyka toho 20 rocneho mladika, ktory si za volant auta sadol nielen ozraty, ale aj bez vodicaka – lezi v nemocnici, je to jeho vina, OK nemusite mi to hlaskovat – chapem od zaciatku.

    Problem vidim ale vo Vasej NEchapavosti – PROBLEM, ten skutocny problem vdaka Vasmu milacikovi totiz maju ludia, ktori s jeho zanedbanou vychovou, rozpadnutou rodinou a pod, NEMAJU NIC SPOLOCNE.

    Ti vlastnici NIM ZNICENYCH AUT totiz svoj majetok odstavili vecer v poriadku a funkcny na kraji cesty, a nejake ozrate arogantne prasa bez vodicaku im ho v noci ZNICILO !!

    Pokusil som sa to napisat dostatocne trefne vo viere, ze pochopite, preco komentujem to, co komentujem.

    Vas milacik – ak je veriaci – moze len Panu Bohu dakovat, ze pri svojom cynickom zabavani sa a vo svojej bezbrehej arogancii, nikomu inemu fyzicky neublizil na zdravi a nikoho NEUSMRTIL.

    Ak Vas milacik v 20 rokoch je schopny ozraty a bez vodicaku sadnut za volant auta, nalozit si dalsich dvoch – z toho jedneho mladistveho do auta a soferovat, co vsetko okrem vychovy u tohto cloveka absentuje?

    Kedze evidentne mate vazny problem so sebaidentifikaciou, nemam Vas ako oslovit a vulgarny byt nechcem. Tak to skusim takto: „osoba“ – chapete, uz aspon trosku, ze Vas milacik je uplne nepodstatny (keby si dolamal aj vazy ci odtrhol sprostu gebulu, je to jeho problem) a v zaujme prava, spravodlivosti a aspon ako tak zdraveho vyvoja spolocnosti ma tu byt zaujem o tych, ktorym znicil ich majetok?

    Upresnenie pre Vas – to mam na mysli tych, o koho problemoch ste sa doteraz ani len nezmienili. A to je dalsim znakom, ktory by Vas mal s poziadavkou o pomoc k odbornemu lekarovi nasmerovat.

  63. Milacik ma kamosov podobnych. Jeden z DS prednedavnom napity jak cecek nabural do stlpu pri svojom dome a mysli si ze to nikto nevie.. Fakt neviem co robia hliadky Seredi

  64. Pan Majko, palec hore za prispevok, uzby to mal pochopit aj nechapavy… este by som dodal, ze nehoda sa moze stat kazdemu ale tuto arogantnu a ozratu jazdu neospravedlnuje nic a aj keby realnym vinnikom nebol co urcite je, tak vdaka alkoholu nim bude…

  65. Myslis toho co robi pre Hrachostav v pozicovni ? Tu a8 ? Nejako sa to sype na ten Fazulastav v poslednej dobre, asi boli niektore komentare pravde voci ktory sa pan fazula ohradzoval…🥦🥬🥒🌽🥕🍠🥔

  66. Majko_Nemajko – v tomto sice ako anonym, ale stojim za nim, toto su clanky ktore treba a ten maly dement tak to je chyba systemu, skoly a rodicov a to ze od-bal 4 auta ludom, ktori si na ne museli zarobit z tohto dementneho soplaveho zasrana robi adepta na prevychovu k zodpovednosti / co ak jemu niekto poskodi majetok 4 krat tak sa mu vysmejeme ci ako 😉 zatial nema nic to je jasne teda okrem hovna v hlave.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img