ISSN 1337-8481

piatok, 19. apríla, 2024

Ponuka práce – domov dôchodcov – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

DSS Sereď /  Domov Dôchodcov a Domov Sociálnych Služieb Pre Dospelých Sereď,  Dolnočepeňská č 1620/27 Sereď ponúka prácu na pozíciu upratovačka.

Záujemkyne sa môžu hlásiť na t. č. 031/789 49 32.

 

 

zdroj: seredskenovinky.sk

 

– – –

AKTUALIZOVANÉ 07.12.0201

Voľné pracovné miesto na pozíciu upratovačky v DSS Sereď je už obsadené.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Tam sa dostat radsej nie. Riaditelka degraduje a nici ludi,.dodatok : treba ovladat madarsky jazyk. Za 50 rokov co domov existuje takato pohroma tam nebola co je teraz

  2. Aj duševne a je veľmi zlá a zákerná žena bez chrbtovej kosti a robí tam veľké množstvo podvodov a zamestnanci sa tam menia ako na bežiacom páse nikto tam nechce robiť preto si tam dava samé maďarky robiť to sú všetko jej kamaratky

  3. Trnavský samosprávny kraj určite nie pretože Viskupic a ten Maďar Berenyi o tom vedia ale to zametaju pod koberec už sa tam na ňu boli zamestnanci sťažovať a nič s tým nerobili myslím ze Berenyi je s ňou jedna ruka treba sa na ňu sťažovať na vyšších miestach

  4. Nová upratovačka bude mať plat podľa sympatii keď jej bude chodiť žalovať lebo to je jej parketa vtom sa vyživá pani riaditeľka doslova nabada a káže zamestnancom aby na seba donašali vtedy ju ohodnoti osobnym príplatkom aj 200 eur inak dostane oen 100 eur to je pre robošov tam jej kamaratky maju aj 600 eur može sa hanbiť že si nevaži ludi ich prácu vidi len samu seba a jej dcéru ktorá tam robí čo by nemala lebo ako matka jej nemože byť nadriadena a nikto to nevidi a nerieši a ona určite tam nerobí za minimalnu mzdu.Pani riaditelka sa správa ako by to bolo jej zariadenie ale stále zabúda že aj ona je len zamestnanec.

  5. To všetko je pravda. Dcéra vyučená kuchárka rozkazuje sestrám, ktoré za ňu musia robiť. Kto pani riaditeľke nie je po vôli, prípadne nedonáša alebo sa vyjadrí k jej praktikám, nemá šancu. Je tak šikanovaný, že odíde sám alebo ich pani riaditeľka pošle na psychiatriu a neide len o jeden prípad. A o návšteve psychiatra žiada potvrdenie. Kde je kontrola hospodárenia a nakladania s finančnými prostriedkami, verejného obstarávania atď. Pani riaditeľka porušuje všetko. Pre ňu platia jej vlastné zákony. Dokedy????

  6. Boja sa pani riaditeľky nemôžeme si povedať svoj vlastný názor a ak áno tak ide po tom človeku až kým ho nedonuti aby sám odišiel ona je veľmi zlý človek ale raz príde aj na ňu rad za to čo napachala za podvody a s financiami a ta jej dcéra vyučena kuchárka tak tá tam rozkazuje sestrám jedna radosť aj na tú príde rad ze si ani neskrtnu

  7. Veď keď je jej dcéra vyučena kuchárka tak nech ju mamička zamestná v kuchyni tam že hľadajú prácovnu silu tam by sa možno uchytila

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img