ISSN 1337-8481

piatok, 19. apríla, 2024

Mesto opäť plánuje oceniť najúspešnejších športovcov. Návrhy môžete posielať na mestský úrad

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Mesto Sereď opäť plánuje oceniť najúspešnejších športovcov za ich vynikajúce výsledky a reprezentáciu mesta počas súťažných ročníkov 2019/2020 a 2020/2021.

Školská, športová a bytová komisia pri MsZ v Seredi preto vyzýva verejnosť na predkladanie návrhov na ocenenie v kategóriách:

-športovec
-kolektív
-tréner

Písomné návrhy na ocenenie zašlite do 17. 1. 2022 na adresu odd. ŠRKaŠ pri MsÚ v Seredi. S návrhmi doručenými po tomto termíne sa komisia nebude zaoberať.

Webová stránka mesta informuje, že jednotlivé návrhy bude príslušná komisia schvaľovať vo februári 2022. Slávnostné oceňovanie športovcov je predbežne naplánované na termín február – marec 2022.

Kritériá na ocenenie sú:

– vynikajúce dosiahnuté výsledky v súťažiach v daných súťažných ročníkoch 2019/2020 a 2020/2021

– navrhnutý jednotlivec, družstvo, tréner reprezentujú svojou účasťou v súťažiach mesto Sereď

– jednotlivec alebo kolektív môže byť opätovne ocenený, iba ak dosiahol lepšie výsledky než v minulých súťažných ročníkoch (výnimkou je
obhájenie titulu).

Návrh musí obsahovať nasledovné údaje:

Údaje navrhovateľa:

-Názov TJ, ŠK, OZ
-Sídlo
-Kontaktná osoba

Údaje navrhovaného jednotlivca, kolektívu, trénera:

-Meno a priezvisko
-Kontaktná adresa
-Podrobné odôvodnenie návrhu (údaje o dosiahnutých výsledkoch v sledovaných súťažných ročníkoch)
-Fotografie vo formáte jpg., alebo jpeg., prípadne vyhotovená prezentácia z tréningovej a súťažnej činnosti navrhovaného /na CD alebo USB/

Komisia si vyhradzuje právo navrhnúť jednotlivca, kolektív, trénera podľa vlastného uváženia.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img