ISSN 1337-8481

sobota, 20. apríla, 2024

Andrej Kadlec: Začíname mať hernú pohodu

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

V dôležitom súboji proti FK Pohronie sme našli netradičného dvojgólového strelca. Dvadsaťpäťročný obranca Andrej Kadlec nasmeroval ŠKF ORION TIP Sereď k zisku troch bodov.

S dvoma strelenými gólmi si sa stal hrdinom zápasu. Ako by si celkovo zhodnotil víťazný duel proti FK Pohronie (3:1)?

“Sme veľmi šťastní, že sme získali tri body, pretože boli pre nás veľmi dôležité z hľadiska, aby sme sa opäť priblížili k hornej šestke. Splnili sme teda náš cieľ – vyhrať. Zápas bol od začiatku v našej réžii, hrali sme dobre, boli sme silní na lopte, vypracovali sme si nejaké šance, inkasovali sme však z ojedinelej šance súpera. Našťastie sme hneď vyrovnali. V druhom polčase sme stretnutie zlomili na našu stranu, mohli sme pridať aj ďalšie góly. Zápas sme si užili.”

Ako si videl tvoje gólové situácie?

“Pri prvom góle som to tam najskôr nacentroval do šestnástky, Dominik Radič to dobre sklepol Adamovi Morongovi, ten si výborne zakryl loptu, natiahol na seba hráčov. Ja som si nabehol do priestoru a prekonal brankára. Pri druhom góle som videl, že Adam Morong a Roman Haša to majú dva na dva. Chcel som im pomôcť, spravil som nábeh, Cyro (pozn. Haša) mi to tam dobre poslal a potom som to trafil tak, ako som to trafil – nechytateľne!”

Tvoj druhý gól do siete Hrdličku bol skutočne nádherný, bol to najkrajší gól tvojej doterajšej kariéry?

“Určite áno, krajší gól som ešte asi nedal. Zatiaľ teda najkrajší v mojej kariére.”

V tejto sezóne Fortuna ligy máš na svojom konte už tri strelené góly (13 zápasov – 3 góly). Čím to je, že sa ti tak strelecky darí?

“Myslím si, že v zápasoch hráme dobre smerom do ofenzívy, čiže ako krajní obrancovia máme dostatok priestoru na útočenie. Keď mužstvo hrá ofenzívne, tak aj my všetci hráme ofenzívnejšie. Potom aj ja mám väčšiu šancu streliť gól. Som veľmi rád, že mi to tam padá. Dúfam, že to tak bude aj naďalej.”

Mužstvo v ostatných dvoch ligových zápasoch strelilo zhodne po tri góly. Je už teda cítiť aj väčšiu zohratosť tímu?

“Určite áno, sme zohratejší, v každom zápase je to cítiť, začíname sa na ihrisku viac spoznávať. Každý už vie, kto má aké silné stránky a ako to chceme využívať. Na začiatku to tak nebolo, pretože prišlo veľa nových hráčov. Všetko potrebovalo svoj čas, aby si to sadlo. Teraz je to každým zápasom lepšie a lepšie. Začíname mať takú hernú pohodu.”

Po 15. kole máme na svojom konte 19 bodov, na šiesty AS Trenčín strácame len jediný bod. Postup do hornej šestky je tak stále otvorený. Ako to vidíš ty?

“V kabíne sme si stanovili nejaký cieľ. Vieme, že ak chceme ísť do hornej šestky, tak musíme bodovať v každom zápase. Do každého stretnutia ideme s tým, že chceme vyhrať. Teraz nás čaká Slovan, potom hráme doma práve s Trenčínom. Čakajú nás teda kľúčové zápasy. Pokúsime sa v nich získať čo najviac bodov, aby sme do tej hornej šestky prekĺzli.”

V 16. kole Fortuna ligy sa predstavíme na Tehelnom poli proti domácemu ŠK Slovan Bratislava. S týmto súperom sme v doterajších vzájomných dueloch nezískali ešte ani bod (0-0-9).

“Na tento zápas sa veľmi tešíme, pretože je to extra motivácia hrať proti Slovanu. Majú veľmi pekný štadión, osobne som na ňom ešte nehral, čiže som plný očakávaní. To, že sme s týmto súperom ešte nezískali ani bod, je fakt, no každá séria sa musí raz skončiť. Musíme byť pripravení, aby to bolo už v pondelok.”

 

Autor: Peter Cuninka, Foto: Ján Lauko

zdroj: skfseredfutbal.sk

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img