ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

21 ročný Trnavčan si niesol podušku. Maskovačka mu nevyšla, chytili ho policajti

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM|  Dunajskostredskí kriminalisti zadržali 21 ročného mladíka s viac ako 900 dávkami marihuany.

Namiesto pravého peria si vyrobil podušku z marihuany. Do návliečky rozmerov 30 x 30 napchal ½ kg zelenej sušiny a podvečer ju niesol cez obec Veľké Dvorníky. Bez toho, aby to dáko skryl, si vystlaný vankúš niesol rovno pred očami operatívnej hliadky. Policajti zbystrili a muža odstavili. Ten sa síce tváril, že o vankúši už nič nevie a nikdy ho nevidel, no po prehliadke miesta, sporný predmet našli na strechu objektu. Policajti ho obmedzili na osobnej slobode a vankúšik s podozrivou výstelkou zaistili. Podľa predbežných výsledkov expertízy mal mladík pri sebe 935 dávok, za ktoré by na čiernom trhu zinkasoval približne 4600 eur.

MLADÍK BOL ZA DROGY V PODMIENKE

V apríli 2019 ho súd už za drogy právoplatne odsúdil. Vyšetrovateľ mladého muža cez víkend obvinil z drogovej trestnej činnosti a za prechovávanie drog vo väčšom rozsahu a v podmienke, mu teraz hrozí vyšší trest a to v rozsahu od 10 do 15 rokov.  Spolu s uznesením o obvinení predložil vyšetrovateľ aj podnet na návrh, aby bol obvinený stíhaný väzobne. Do rozhodnutia súdu zostáva mladík naďalej v cele policajného zaistenia.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Aj za neho pôjdu liberálne buzny z PS robiť protest??
    Veď on to chudáčik mal na vlastnú spotrebu (potrebu).. Ako bude teraz spať, keď mu vybrakovali vankúš? 😉

  2. Realita.. 23. novembra 2021, 12:11: Ďakujeme za názor teraz môžeš ísť hailovať na námestie s miňom mazurekom alebo majom kotlebom to je už jedno.

  3. Realita#2 akože, keď nebehám napikovaný po meste s dúhovou vlajkou a nedílujem trávu.., zákonite musím byť kotlebovec? Hm.., zaujímavý myšlienkový postup.
    Ale ako pohoda.. Ak mať otca a matku, byť heterosexual a mať klasickú rodinu, či nesúhlasiť s legalizáciou akýchkoľvek drog znamená byť kotlebovec.., tak nech je po tvojom.

  4. Realita.. a fajčiť/dílovať trávu odkedy znamená podporovať PS ? A keď nesúhlasíš s legalizáciou drog tak dúfam že nepiješ alkohol a nefajčíš cigarety lebo aj to su drogy a omnoho horšie ako tráva. A ešte čo sem ťaháš LGBT? Čo stým majú oni ?

  5. Realita#2 si predstav, že nepijem a nefajčím..
    A čo sem ťahám drogy a LGBT?
    Pozri si programové vyhlásenie PS.
    Lenže ty si zrejme úplne mimo..
    Ty len chodíš podporovať protesty za oslobodenie dílerov trávy a myslíš si, že jaký veľký liberál je z teba.
    Potom ešte choď posprejovať všetky dopravné značky, historické budovy a kostoly v Bratislave a budeš top.

  6. Alino

    pre Realita. Ja neviem v akej relite zijes , ale v tejto urcite nie. Tu drogy su , boli a budu. Rozdiel je ako sa k tejto problemitike postavit, lebo tieto momentalne zakony tomu ocividne nijako nepomahaju.

  7. Anonym.., drogy tu boli aj budú. Práve..
    A hájiť jedného dílera, zatiaľ čo trestáš konzumenta alebo trestať druhého dílera a pritom podporovať užívanie je totálne cáklé. Toľko k súčasnej realite.
    Pokiaľ sa tu robiť populizmus na maládeži, ktorá o x rokov bude aj tak mať na celú záležitosť úplne iný názor a iný postoj je fest na hlavu.
    Rovnako ako postaviť práva menším nad práva väčšiny v demokratickej spoločnosti.
    Jednoznačne ak díler má podmienku a napriek tomu ju poruší, tak ho treba zavrieť a ešte mu dobre naložiť obuškom!
    Bez ohľadu na to, akú politickú stranu preferuje..

  8. Realita.. Programové vyhlásenie som ich videl a žiadne drogy nepodporujú okrem dekriminalizácie trávy. Ktorá je úplne neškodná. A neboj nechodím podporovať protesty a za liberála sa nepovažujem aj keď som často zaňho označovaný. A nie som nácek aby som sprejoval po historických budovách.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img