ISSN 1337-8481

utorok, 23. apríla, 2024

Stanovisko predsedu vlády k pandemickej situácii

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Stanovisko predsedu vlády Eduarda Hegera k aktuálnej pandemickej situácii:

Predseda vlády SR Eduard Heger v žiadnom prípade nebude hazardovať so životmi zaočkovaných, či nezaočkovaných, a preto sa intenzívne zaoberá možnosťou trojtýždňového lockdownu pre všetkých obyvateľov, ako to navrhuje Ministerstvo zdravotníctva SR a konzílium odborníkov. Práve názor odborníkov je v tomto smere pre predsedu vlády kľúčový.

Premiér si uvedomuje, že je nutné situáciu riešiť okamžite aj preto, aby sme mali pokojnejšie Vianoce a mohli neskôr opatrenia uvoľňovať s ohľadom na blížiacu sa sezónu v cestovnom ruchu.

 

zdroj: Úrad vlády SR

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Banda nekompetentnych de me n tov táto vláda.
    Čoho sa chytia to po je bu!
    Opäť najhorší na svete, ekonomika v ((.)) a to majú aj miliardy čo vraj mal kradnúť ročne Fico, nuž kradnú títo ocoti či kde sú tie miliardy?
    Mali by skončiť v kolúznej väzba kde bol generál Lúčansky a môžu testovať to či sa dá obesiť na košeli

  2. Pripravit zdravotnikov? To je co za vyrok? To sa jak robi? Narod si mal pripravit protilatky prostrednictvom vakciny. Spajat vladu so stavom, ktory sposobili neockovany je chujovina. Najprv ste nadavali na sorosa, popierali ste covid, potom vakciny, potom ich ucinnost medzitym zmutoval virus na nakazlivejsi delta variant a teraz budete nadavat na vladu. Najviac ste poskodili slovensko svojim slobodnym rozhodnutim a nazorom z konspiracnych medii a smerackych sprostych reci. Teraz sa navazate do nemocnic, tteba vam len pripomenut veterinarne antiparazitikum, bromhexin a vodku.

  3. Stav spôsobili neočkovaný? 😭😆
    Podľa údajov ministerstva zdravotníctva najviac prípadov bolo privezených zo zahraničných dovoleniek a táto nekompetentna vláda nechala návrat ockovanych bez karantény, neočkovaný išiel do karantény.
    Ockovany po styku s pozitívnym behá voľne ďalej a to aj učiteľ v škole a môže ďalej roznášať nákazu.
    Neočkovaný ide do karnteny.
    Čo robila táto nekompetentna banda keď epidémiu lepšie zvláda Burundi, etiopia či Afganistan?
    Sme najhorší na svete a to opäť.
    Matovič, Heher, Remisova, Nad, Mikulec a ďalší za mreže!
    Najskôr atomka v podobe celoplošneho testovania za miliardu a neuveriteľného miešania pozitívnych s negatívnymi, potom ďalšia atomka lotéria, vakcína je sloboda, jedna dávka, druhá, piata, dvadsiata, …

  4. Deti v školách v lete testovali a museli mať ruska, áno v lete 😆 teraz ich nemajú mať ani ich netestuju.
    Akcia pre 100 000 ľudí s pápežom 🙈
    Nekompetentné 🐷 sú celá táto nekompetentna vláda

  5. Z dovoleniek….denne dochadza za pracou a aktivitami suvisiacimi s pracou tisice ludi zo zahranicia, karantena je nerealna. Tato jedna z najlepsich vlad aka tu kedy bola zabezpecila vakcinu, vakcinacne centra, system okolo toho, osvetu. Podla mna uplne maximum. Za to ze sme najhorsi na svete si mozeme sami, este pred polrokom sme mnohy neverili ze covid existuje, cely cas sme verili sarlatanom a nie lekarom. Keby nebolo celoplosne testovanie pocas druhej vlny svet by zabudol na Bergamo, Slovensko by ho zatienilo. Do basy patria ti co hecuju narod proti vakcinam, opatreniam, ruskam a tahaju ich na namestie kvoli dosiahnutiu svojich cielov, ktorymi je moc. Napriklad sudruh Blaha.

  6. Ja si nemyslím že toto je najlepšia vláda (bez Kollara by to bolo omnoho lepšie) ale neviem čo viac ešte mohli urobiť aby ľudí presvedčili. Ono už to samé o sebe „presvedčiť ľudí aby sa zachránili“ je absurdné. Ja ešte dokážem pochopiť ľudí ktorí sú v dobrej kondícii a vyhýbajú sa im respiračné ochorenia že sa nedajú zaočkovať nech majú akýkoľvek dôvod ale ľudia s cukrovkou, hypertenziou, starí ľudia s viacerými diagnózami… Bohužial veľmi veľa seniorov to nemá v hlave upratané.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img