ISSN 1337-8481

štvrtok, 18. apríla, 2024

Poďakovanie za záchranu života – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Život nám niekedy vie ukázať aj svoju negatívnu stránku. Nečakane zasiahne vtedy, keď to najmenej očakávame. Vtedy je dôležité mať okolo seba ľudí, ktorí Vám dokážu okamžite pomôcť a v mnohých prípadoch svojim rozhodnutím aj zachrániť život.

Svoju skúsenosť má aj Martin z Trnavy, ktorý aj napriek mladému veku, upadol na autobusovej stanici v Seredi do bezvedomia. Vďaka neznámej osobe dnes žije a je nesmierne vďačný za pomoc, ktorú mu daný človek poskytol. Keďže nepozná jeho totožnosť aj prostredníctvom nášho média mu vyjadruje veľké poďakovanie a verí, že si jeho slová nájdu adresáta.

Martinove slová citujeme: „ Dobrý deň, chcel by som sa touto cestou poďakovať obyvateľovi/ke Vášho mesta, ktorý mi v sobotu 20.11.2021 okolo 12-tej hodine zachránil život tým, že zavolal záchranku, keď som na autobusovej stanici upadol do bezvedomia. Neviem o koho ide, ale aj tak mu chcem odkázať jedno veľké ďakujem. Som rád, že ľudskosť ešte nevymrela. Prosím, uverejnite moje poďakovanie, nech sa dostane k dotyčnému/dotyčnej.“

 

– – –

AKTUALIZÁCIA

Zásluhou čitateľov sa dotyčného záchrancu podarilo vypátrať. Poďakovanie sme mu v mene pána Martina samozrejme tlmočili. Jeho reakcia bola nasledovná:

„Ďakujem Vám krásne za odovzdanie poďakovania. Ja osobne si nemyslím, že som urobil niečo výnimočné. Je pre mňa samozrejmosťou pomôcť človeku, ktorého vidíte odpadnúť a keď prídete k nemu tak je skoro v kaluži krvi. A navyše som tam nebol sám, boli sme viacerí.“

Dotyčný pán netúži po medializácii, preto iba prezradíme, že sa volá Milan. Povedal:

„Nie je dôležité moje meno, nepotrebujem popularitu. Pre mňa je oveľa dôležitejšie, že je pán v poriadku a skoro sa uzdraví..“

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Je naozaj smutné, že niekto ešte aj poďakovanie za záchranu života zneužije na rozoštvávanie ľudí. Kam sme to až dospeli?

  2. To už je posadnutosť niektorých ľudí, ktorí nevedia čo so sebou? Takých sa tu viacej prezentuje. Len zabúdajú sa lepšie pozrieť na seba, akí sú úbožiaci. Nikomu neprajeme zlé, ale keby sa jeho týkalo, aj vtedy by takto reagoval? Nikto nemôže povedať, že sa to mne nemôže stať. Alebo tento pisateľ je si tak istý?

  3. Pán Kurbel za to ako je rozštvaná táto spoločnosť môže naša vláda, terorizujú nezaočkovaných na báze “dobrovoľnosti”

  4. Je úžasné, že napriek dusnej atmosfére v spoločnosti, sú ešte ľudia, ktorí vystúpia z davu a sú ochotní pomôcť.
    A je super p. Tóthová, že prezentujete to podstatné, že aj prejav záujmu o iných a zavolanie záchranky, môže niekomu zachrániť život. 👏👏 👏

  5. Niektori mentalne labilni jedinci si jednoducho potrebuju najst nepriatela – vakciny, Covid, Matelko, ked Mikas tak v spojeni s jeho hmotnostou, prezidentka…

    Skoda ze sa hanbia za svoje meno a priezvisko – mali by sme moznost vediet kto kde pracuje, koho je volicom, ci ako vyzera…

    Moralka a etika vo vacsinovej spolocnosti uz nie je. Odisla prichodom politikov, ktori nam ukradli stat a urobili to tak na hulvata, az si ludia myslia, ze to je v poriadku.

    Nie, nie je. A nebude. Otazka je, ci s tym nieco rozumni ludia urobia.

  6. Ludia prosim upokojme sa. Musim reagovat aj ked to nerad robim. Je to podakovanie cloveka co si vazi zivot tak prosim uvedomme sa.. Diskreditovat podakovanie a uvolnovat momentalne napatie zo situacii je trapne.. Robme to inde… Alebo vazne uz vnas zomrel kusok ludkosti??? Hm…???

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img