ISSN 1337-8481

piatok, 19. apríla, 2024

Práve teraz: Havária na svetelnej križovatke pri bývalom hoteli Hutník

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď / Práve v týchto chvíľach hasiči HaZZ zo Serede zasahujú pri dopravnej nehode , ku ktorej došlo v križovatke pri bývalom hoteli Hutník. Má ísť o kolíziu minimálne dvoch osobných motorových vozidiel, pri ktorej došlo aj k poškodeniu zábradlia inštalovaného pri ceste.

Z časti obmedzenú premávku na mieste dopravnej nehody riadi polícia.

Jazdite opatrne !

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Každé ráno cez tú križovatku chodím, kým je ešte riadená dopravnými značkami a presne toto mám vždy na mysli, aby mi niekto nevybehol z vedľajšej, keď sa tlačia do križovatky ako nedočkaví.

  2. Nevedia značky,či predpisy ako sa ma jazdiť, alebo čo rýchlejší ide a takto to potom dopadne . Nejdú ráno semafóry a už nevieme jazdiť.

  3. a čo by sa stalo, keby panstvo nastavilo ráno semafory o 15 minút skôr a bol by pokoj? Pravidelne tade chodím o cca 05:15 a vtedy ide najviac áut do roboty na šiestu a semafory vypnuté. Zapnú sa myslím 05:30. Načo tam potom sú? Koľko elektriky ušetríme za tých 15 minút alebo je to iný dôvod? Ale panstvo vtedy spí, nepredpokladá, že vtedy jazdí viac áut ako po šiestej.

  4. semafor? jednoduchsiu krizovatku uz nenajdete…ked neviete jazdit vratit vodicak predat auto a kupte si karticku na bus A podla toho ako to vyzeralo rano tak to bola poriadna kolizia….dufam ze na chodniku nikto nesiel prave…

  5. Ta križovatka je ráno okolo 5:30 dosť nebespečna moja skúsenosť išiel som do práce v danom čase smer od mesta na dolnú stredu križovatka bola vypnutá čiže blikalo oranžové svetlo prešiel som hranicu semaforu a naraz v jednej sekunde sa zapli semafori ale v poradí smer od mesta červená a od dolnej stredy hneď zelená ocitol som sa v strede križovatky co ja som bol na hlavnej a co spraví vodič idúci od dolnej stredy keďže mu skočila zelená zaradí richlost a ide ďalej presne takto sa to mohlo stať aj dnes ta križovatka je zle nastavená keď sa zapne malo by byť na všetkých smeroch červená a potom by sa mala spustiť tak asi toľko k tej križovatke

  6. pre 8:11 ty si asi tiež jeden z tých, čo tade nikdy nešli 05:30. Keď do teba vrazí nejaký debil, potom môžeš vypisovať o vracaní vodičáku. Tak zrušme teda semafory, však na čo sú, keď väčšina križovatiek sú jednoduché.

  7. semafor nesemafor jasne je tam stopka.keby ten debil zastavil na stopke ako ma,videl by ze ide auto po hlavnej ceste.ja ked idem tade ked su vypnute semafory davam velky pozor ci sa na mna nevyruti nejaky blazon z boku.chvalabohu si to teraz odniesli plechy ale aj tak co ten vodic ktory v tom je nevinne,znicene auto,starosti okolo toho a mne osobne keby sa to stane tak sa bojim aj jazdiť.cim dalej tym horsi vodici sú.

  8. Tu nejde o to, že je to jednoduchá križovatka,ale o to, že by sa už konečne zodpovední mohli uvedomiť a spustiť semafóry v Seredi od piatej rána!!!
    Keď človek prichádza v smere od Dolnej Stredy pred pol šiestou,tak nemáte šancu odbočiť doľava na most.
    Doslova sa musíte vtlačiť/vbehnúť do križovatky a riskovať. Často čakám aj na zabrzdených vodičov zo smeru od vlakovej stanice, ktorí nie sú schopní odbočiť doprava,keď majú možnosť a zdržujú. Aj kvôli nim sa tvorí kolóna od Dolnej Stredy.
    Každé ráno máme všetci tento problém a malo by sa to už riešiť.
    Podľa mňa je dôležitejšie zamedziť pravidelným dopravným nehodám,ako ušetriť za el.energiu pre mesto !!!

  9. Presne ako píše Anonim 1, toto sa stalo aj mne, ale večer a opačne. Mala som zelenú a išla do križovatky a v tom sa po 21.00 vypli semafory a ocitla som sa v strede križovatky a z každej strany sa na mňa rutuli autá. Lebo oni boli zrazu na hlavnej.

  10. ja sa nestacim divit aky hlupaci tu pisu. No jasne vypnute su lebo sa setri elektrika :D. To akeho dementa toto napadlo. Neblika nahodou ten semafor celu dobu na oranzovo? Tak ake setrenie vy inteligenti. Ved pouzivajte rozum vy ovce. A ked neviete jazdit bez semaforu vratte vodicaky. Taky ako vy sposobuju len nehody.

  11. Uz zase? Jednoduchsia krizovatka nie je a stale dookola nehody. BOlo by nacase si trosku zopakovat autoskolu a zacat to riesit. Ved toto je vzorova krizovatka, kde by mal kazdy dodrziavat pravidla… Ale vzdy sa tam najde niekto, kto jazdi ako keby vyhral vodicak v loterii… Katastrofa.

  12. Este dodam, v prvom rade, treba predvidat, a ked aj „zrazu“ naskoci semafor, tak treba byt obozretny a nenahlit sa za kazdu cenu, len aby som to prvy presiel. Neraz sa mi stalo, ze som siel od Dolnej smerom k stanici a zrazu ti ma obehlo auto, ktore bolo v odbocovacom pruhu, z lavej strany a odbocilo prudko na Sintavu… Toto kto kedy videl. Lenze presne toto je dovod tych nehod. Agresivne hoviadka, ktore si kupia 20rocnu 1.9tdi vrazdu s 500 000 km na tachaci a myslia si, ze kupili Lambo…

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img