ISSN 1337-8481

streda, 24. apríla, 2024

Ukradnutá Audi z rodinného domu v Pate. Informácie prosím nahláste na 158

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Čitateľka Kristína sa na nás dnes obrátila so žiadosťou o pomoc pri nájdení ukradnutého vozidla Audi RS Q3 z rodinného domu z Paty. Vozidlo má švajčiarske evidenčné značky.

Krajské riaditeľstvo policajného zboru v Trnave nám nahlásenie tejto udalosti potvrdilo a po páchateľovi krádeže sa intenzívne pátra.

Ak by ste vozidlo zahliadli alebo máte informácie o vozidle či páchateľovi, nahláste to prosím na číslo 158 alebo na akékoľvek oddelenie policajného zboru.

Vďaka za pomoc.

 

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. O čom to tu trepete ? IQ máte asi na bode mrazu..máte haka máte naka mate to vyriešené..dotknutým obciam a osobám vyzývam aby podali trestné oznámenie za ohováranie.. všetky ip adresy sú verejne zistiteľné orgánom činným v trestnom konaní.. tak sa rozmyslite čo tu píšete..anonym valasik Mieo serif už je podaný podnet na prešetrenie ohovárania

  2. Roman Paulus
    Ladislav Vasarab
    By vedeli o tom niečo povedať… A každý kto sa s tebou dal niekedy do reči…ty ringla somár si a somár aj zostaneš..

  3. PRE ANONYM NYKEHOHOHO NENENAJDES A ANI IM ,, TÝM PRASATATATATATÁM NIČ NESPRAVÍŠ ,,,,🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🐽🐗🐗🐗🐗🐗🐷🐷🐷🐷🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖

  4. Ze Valasik pisal na LIbora ? este pod vlastnym priezviskom? to je kokocina , ten je konfident co pisal pod jeho priezviskom , Valasik und Libor su tiche zlo tu v okoli
    Valsikova RS stava pred Tescomaj vnoci a nezmizne , no je nedotknutelna a viem o com pisem ten zmrd ma penaze a este aj kontakty vsade

  5. Patan neujebe Patanovi,tiche zlo ma kazda dedina.valasik je aky je,ma peniaze a kontakty,ale neni blbý.dalej valasikova rs moze stat kde len chce a nikto ju neujebe lebo kazdy vie komu patrí a kazdy vie ze by si to valasik vypatral behom hodiny,na druhej strane vsade su kamery a len ich treba pozriet.je jednoduché obviňovať,ohovarat, vytvárať konšpiračné teórie od faktov.vsetci ktorý ste frajeri anonymný a nebojite sa sa takto obvinovat sa podpiste realnym menom.

  6. Pičoviny tu píšete – zbytočnosti – kantonálnu políciu vo Švajčiarsku a tak isto i švajčiarsku poisťovňu tieto sračky zaujímať nebudú. 😂 Nebolo odcudzené vozidlo so slovenskou ŠPZ ale so Švajčiarkou – postupovať vo vyšetrovaní sa teda bude podľa ich zákona.

    Poškodenú osobu ľutujem dopredu za opletačky – nech to je už akokoľvek.

    Viel Glück und starke Nerven! 🍀

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img