ISSN 1337-8481

streda, 24. apríla, 2024

Policajná razia v okolí Serede. Polícia stiahla z trhu stovky dávok pika aj s dílermi

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM| Galantskí policajti si opäť môžu pripísať ďalší úspech v boji proti obchodu s drogami.

Počas policajnej akcie zadržala galantská polícia v spolupráci s Útvarom osobitného určenia a PPÚ Banská Bystrica niekoľko osôb, z toho troch obvinili z predaja drog. Policajti vykonali 3 domové prehliadky domov a bytu, a 2 prehliadky motorových vozidiel. Počas akcie sa im podarilo zaistiť niekoľko stoviek dávok pervitínu, ktoré boli pripravené priamo na predaj. Obvinených z protiprávnej činnosti usvedčili nielen vrecká s drogami, ktoré mali pri sebe alebo ukryté v domoch, ale aj výpovede zákazníkov, ktorí pravidelne u nich drogy kupovali.

Vyšetrovateľ KR PZ Trnava obvinil dvoch mužov vo veku 34 a 44 rokov z obzvlášť závažného zločinu a 39 ročného muža zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi. Najmladší obvinený, R.C. si mal drogy obstarávať od dvoch obvinených a z drogovej trestnej činnosti ho usvedčili najmä užívatelia pervitínu. Pri osobnej prehliadke mu v teplákoch policajti našli a zaistili vrecko s kryštalickou látkou a počas prehliadky objavili policajti v dome niekoľko vreciek s kryštalickými látkami, zelenou sušinou, zatavené striekačky, váhu ale aj drvičku tabaku. Veci ukrýval najmä v špajzy ale aj na poličke detskej izby.

39 ročného muža policajti preverujú okrem drogovej trestnej činnosti aj za útok na verejného činiteľa. Počas služobného zákroku na Kaskádach nasmeroval pri pokuse o útek svoje auto VW Golf na dve policajné autá. Policajti ho spacifikovali za použitia strelnej zbrane a na jeho zadržanie použili varovné výstrely. V aute prevážal vyše 200 dávok pika, v čierno-bielej ponožke.
Posledného z trojice, 44 ročného P.M. stíha vyšetrovateľ z drogovej trestnej činnosti ako recidivistu. Muža odsúdil súd na takmer 12 ročný trest vo väzení. Aj napriek tomu mal predávať drogy ďalej, na rôznych miestach v okrese Galanta. Pri akcii policajti zadržali osobu, ktorej mal práve predať minimálne 143 jednorazových dávok perníka.

Vyšetrovateľ podal návrh prokurátorovi, aby všetci traja obvinení boli z drogovej trestnej činnosti stíhaní väzobne. Do rozhodnutia súdu zostávajú v cele policajného zaistenia. Dvom hrozí strata slobody na 10 až 15 rokov, najmladšiemu sa môže trest pohybovať v rozmedzí od 3 až 10 rokov.

O väzbe sa ROZHODUJE na Okresnom súde v Galante práve teraz.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Kriminalisti z Galanty no asi preto že tu boli PMckRi z Banskej Bystrici dúfam že budú pokračovať i formátov nemôže byt šéf dlhoročnej drogovej skupiny pani kriminalisti

  2. Keď myslíte Mila B. tak by mohli pravidelne ide smrad z pivníc a nič iné není vidieť len ako 5kg vyfetovaný chlapec behá do pivnice a nastupuje do rôznych áut s pochybnými šoférmi v okolí bytovky

  3. Ty máš aké info, lopata
    Komu kto donasa
    Tak ty tam musíš mat tiež niekoho, asi ste sa tam stretli
    Kam az siaha ľudská debilita

  4. Riešite druhých ale treba sa pozrieť najprv aj na seba, lebo normálny človek, ktorý chodí do roboty, nebude vypisovať takého blbosti,
    Karma

  5. Jezis chodte sa kuknut na zvonceky na meandri 😀 ze ktoru, uz to hrotite nie ? 😀 alebo chodte do tej herne kde robia spolu vsetky nakope. Beverly hills 90210 😀

  6. Ivana z kontajnera zahradkarskeho v Sintave kedy veznete, dpc tam sa to toci viacej ako v Seredi a taxikari cakaju hore jak debili na tu spodinu co tam chodi

  7. Čečova žena vdova s tym ritnatym cigáňom tam chodia brať materiál, Ivan Stehel troska sa tam tam mota a kopec bídakov tiež.

  8. Vy ste hrozne duti ludia.. pisete tu na inych a dokopy nic neviete ciste trubky…
    Tieto konentare uplna hanba a tych co tu zakazdym konentuju chrani iba anonym co tu je inak by drzali picu 😀

  9. Uz by mohla prísť rada aj na fila a toho Pabla Escobara co sa hrá na mafiu a dutý je ako bambus
    Teraz diluje v TT a mysli ze prešiel všetkým cez rozum

  10. No ja som teda z vnv ale kto býva za tým stockom ma ani pici nenapadne a kto sú dvaja plesati tak to ma skôr jebne jak by som na toto došla prosko povedzte mi 😂

  11. Pre anonym neviem kto sy ubohi kokotko ocom meles ! Aki escobar ? Alebo filo chodime do prace kazde rano staneme a makame 12 h denne ty zebrak ! Aspon sa predstsv debilko ale nemas gule nato

  12. Pre anonim fila móžeš bozat v rit ,ten sa odstahoval zo Seredi a chodi do roboty. Narozdiel od tohoto potkana čo sa nevie ani predstavit.

    Pre anonym neviem kto sy ubohi kokotko ocom meles ! Aki escobar ? Alebo filo chodime do prace kazde rano staneme a makame 12 h denne ty zebrak ! Aspon sa predstsv debilko ale nemas gule nato

  13. vsetci nudiaci komentujuci maly ste do BA štrajkovat za lepši zivot, dajte sa napichat niecim a na majkovom chatrajucom profile sa len strapnujete, chodte spať, rano treba do roboty stavat

  14. A dvaja bratia z dvanastky?myslim Z Garbiarskej !Dlhe roky podnikajy chalaniska😉😉😉a su vtom asi dobry ! Ked stale operuju o sto sest !No arozsirily svoje aktivity obchod z bielim masom !!!!! Maju to podpalcom ,,pasu kurvy maju ich doma plny byt !vidim to tam denne byva tam tucet krasavic !!!ktore musia slapat a zarabat sefom bratom halenarovim her ..pik..exx.mariska vsetko ako ma byt,tak sa pytam pani policajty dokedy sa mam bat pustit dieta vysipat smeti!dokedy sa mam bat o svoje dve malolete dcerki,!????alebo zobrat to do svojich ruk?!!!!!!

  15. A dvaja bratia z dvanastky?myslim Z Garbiarskej !Dlhe roky podnikajy chalaniska😉😉😉a su vtom asi dobry ! Ked stale operuju o sto sest !No arozsirily svoje aktivity obchod z bielim masom !!!!! Maju to podpalcom ,,pasu kurvy maju ich doma plny byt !vidim to tam denne byva tam tucet krasavic !!!ktore musia slapat a zarabat sefom bratom halenarovim her ..pik..exx.mariska vsetko ako ma byt,tak sa pytam pani policajty dokedy sa mam bat pustit dieta vysipat smeti!dokedy sa mam bat o svoje dve malolete dcerki,!????alebo zobrat to do svojich ruk?!!!!!!

  16. A henteho kedy zeberete ze Sintavi co ta jeho mala opica kadernicka chodi jebat na jeho Golfe modrom do Galanty?
    Vseci v Galante to vedia kto ju kuruje a ujebavaju sa natom.

  17. Tucet krasavic? Skončil si aspoň základnú školu, keď očividne ani len počítať do desať nevieš. Býva u nás občas moja priateľka, bratova priateľka a okrem nich už len jedna teda tretia žena ktorá nech sa uz živí akokoľvek, je to jej a len jej vec. A s tymi drogami neviem kde si nato prišiel, ale bude to asi taká pravda jak ten tvoj vymysleny obchod s bielym mäsom.

  18. Frenkyho filipa pikozruta kedy chcu skontrolovat? Jazdi ako idiot cez mesto minule ma skoro zrazil ked som isla cez prechod.. a vyzera ako mimo keby je stale pod vplyvom

  19. sintavan ako moze niekto napisat na bozenku trosku sa ukludnite je to cestne dievca a velmi sikovna vie si na seba zarobit nemusi chodit do galanty ako tu pisete mozete sa habit

  20. Pre anonym prestan vypisovat nezmyslil!!!ebo natom lagry sa mozes ocitnut skor ty uboziak ! Alebo uboziacka!pises gecoviny tusim.kto asi sy !nech ty da pan boh to co ty patri !
    Inac zivim sa poctivo ty zfeo ý6

  21. Zec moju piču co som sa jebala vseligde na co ty nedas ludom pokoj kurva tg sy chlap ?ty si puča !anonym daj svoje meno.!ked vies pisat na chlapcov spina

  22. Všetci keď všetko viete tak nech sa páči im to povedať do ksichtu alebo ísť na políciu.. Či nie..?!? Zase seredčania odvážny čo sa schovávajú za anonym..

  23. Mám dosť ta gramatika čistý dement co predáva heroin
    Choď sa splachnut
    Rád by som sa s tebou stretol
    Uvidíme aké máš gule
    Alebo nosíš tangá

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img