ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

Hľadá sa fenka staforda. Nevideli ste ju ?

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Do redakčnej pošty nám zaslala čitateľka Viera prosbu o zverejnenie fotografií psíka, ktorý sa mal stratiť vo štvrtok večer. Ide o fenku staforda, počúva na meno Sherry.

Ak máte akékoľvek informácie o psíkovi, alebo ak by ste ho videli túlať sa po meste prosím volajte jeho majiteľku na tel.č.  0949 602 200.

Ďakujeme pekne.

 

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. To ako vážne len tak záhadné bezestopi ako zmizla hm no toto je tá Sereď nedočka sa tu človek nijakej pomoci vo vážnej situácii gdeže dokonca aby od tich ľudí ktorí tu NATO dokonca sú ohromná je ochota pomôcť občanoch vo vážnej veci keby mali nejakú snahu tak na čo sade meste tie blbé kamery do piče šak to bolo za bieleho dňa tak nech si popozeraju od údajného času zmiznutia tie ble kamery a pomôžu to ale sotva by som sa dočkala z ich strany ďakujem za úžasné vikonavanu prácu pani policajti veľká poklona len pre vás ! 😖😢😭

  2. Retro kaviaren tam nabehol majitel psa vo stvrtok podvecer dost nafetovany a mlatil tam psa halva nehlava az sa dokakal a pocikal hodil ho aj o stvol a pes mu odtial usiel. Bolo tam dost ludi a ak tam maju kamery bude to v zazname ak nie treba sa spytat ludi ktori tam boli vo stbrtok a videli tyrat toho psa. Niekto to pisal na internete a vraj sa daju dokopy a pojdu na policiu to nahlasit. Takze podla toho co sa písalo tak fenka usla od nafetovaneho agresora -hrobarovi s lopatov!! Ludia sa udajne pozerali ako psa mlati brutalne fetak no ale policiu neviem ci volali . To je tak ked ludia sa prizeraju a neurobia nic ! Takyto fetaci vymleti nemaju co vlastnit zvierata!! kiezby ta fenka sa viac uz majitelovi nevratila !

  3. bodaj by sa uz nikdy viac ten psik k majitelom nedosta a vzal si ho nejaky dobry clovekl!!! fetaci smradlavy !!! vam ziveho tvora do ruk netreba !!

  4. oko za oko takému xujovi čo týra psa. dúfam že mu ho vzal nejaký normálny a morálny človek, ktorý sa už na to nemohol pozerať.

  5. ty co chces psa? keby nebolo tvojej mami tak decko mas davno v domove ty fetka seredska ty spina spinava ved ty si nenormalna osoba nervovo labilna schopna aj psa zabit

  6. Jaj moja keby není tej pani čo sa stará o tvojho syna tak ty ho nezobereš ani s pôrodnice.A prečo? Lebo keď si rodila si bola sfetovaná. Tak slečinka prv pozri na seba a Petrovu mamu nechaj na pokoji.Ju do toho netahaj

  7. Víte otom všetci boli k…. Tak ako aj omne dobre keby rodím nafetovana tak ten malý bi to musel mať vsebe tak ti si ale bol prítomný osobou tak jasne ti to vieš pravda Mikuláška buď tak dobrá a píš kľudne pod vlastním menom ja som není Tupá totiž to a to o zmiznutí môjho psa vo TE tiež leda h…. Tak láskavo sa už prestaňte chovať ako zver dobre spoluobčanom verkorise dik znova ste zničili jeden život gde ten pes pomalí dával prvú pomoc postupnom liečený duše už ste spokojný najprv si zariadim s tím čo ste si dovolili riešiť môj súkromí život o jedom či každý hovno a HLAVNE TO ZE SI NEGDO DOVOLIL BRAT MOJU MAMU DO PAPULE TO TO SI ZARIADIM A HNED POTOM CO ODIDEM VECER Z PRACE POJDEM A ZABYJEM VAS NEBUDE TO UZ LEN VEREJNE ALE AJ OSOBNE A NASLEDNE SKLUDOM NA DUŠI STEHOTO HNUSNEHO ŽIVOTA UZ SA POBEREM AJ JA CHVALA BOHU MOC DLHO SA TO ODKLADALO.P.S.MAMINA NESMIES SA NAMNA HNEVAT OHLADOM TOH O CO VECEER SPACHAM VIEM JE TO HLUPE TO CO SPRAVIM NO JA TO MUSIM UROBIT VER ZE MI BUDES MOC CHYBAT ALE NEBOJ JA IM VRATIM TOCO IM PRAVOM PATRI HLAVNE OHLADOM TEBA SA POMSTIM MILUJEM TA A BUDEM DAVAT NA TEBA POZOR LEN MI TO MUSIS ODPUSTIT TOUTO CESTOU SA STEBOU CHCEM ROZLUCIT TAKZE DUFAM ZE SA TO KUTEBE DOSTANE BOLA SI NAJLEPSIOU MAMOU A TO CO TREPU RINGLE TO JA UZ SNIMI DNES ZARIADIM.☯️☠️🖤🩸

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img