ISSN 1337-8481

štvrtok, 28. marca, 2024

Pri požiari v Dolnej Strede prišlo o život 12 psíkov

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR HaZZ Trnava |MM|  Dňa 12. novembra 2021 po druhej hodine rannej bol na tiesňovú linku prijatý hovor o požiari jednoduchej stavby v obci Dolná Streda, okres Galanta.

Po vykonanom prieskume bolo zistené, že v horiacom priestore sa nachádza 34 psov, ktorí boli súčasťou registrovaného chovu. Samostatná stavba bola tvorená niekoľkými miestnosťami, pričom v jednej z nich vznikol požiar. Na jeho lokalizáciu a likvidáciu hasiči použili jeden vysokotlakový prúd a jeden prúd C. Strešná krytina, v miestnosti zasiahnutej požiarom, bola prepadnutá na podlahe.

Počas celého zásahu príslušníci zasahovali v autonómnych dýchacích prístrojoch. Pri udalosti prišlo k usmrteniu 12 psov. Majiteľovi vznikla škoda v hodnote 7 000€. Príčina vzniku požiaru je v súčasnej dobe v štádiu vyšetrovania.

Pri udalosti zasahovali hasičské jednotky zo Serede a Galanty.

 

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Ak sa jedna o toho kretena z Vahovskej,tak to je znama ,,firma,, . Ten zmrd nema ziadny vztah k zvieratam,obycajny mnozitel,ziadny chovatel.Psi poznali len koterec,vonku boli iba ked ich nakryval a v tej ,,stavbe,, boli steniatka s kojacimi fenkami. Ked odrobili co bolo treba,zase skoncili vo voliere.

  2. A jeho žena môže mať potom obchod s „extravagantným oblečením“ a pretčát sa v smejdoch za nehorázne ceny. Chudiatka psy, že sa nehanbí.

  3. Pre anonym : brácho máš veľkú pravdu a vo všetkom čo píšeš nevšímaj si hlupákov čo ťa hania úbožiaci majiteľa aj jeho beštiálnu vypočítavú asociálku dobre poznám aj jej nechutný obchodík teraz by som im dal tie prepečené a zhorené psíky požrat !!!!!! Bastardovi množitelskému a ešte ma aj na inom mieste potkan niekde za Hájskym .

  4. Bože ludia,ved má susedov,to sa nikto nevedel ohlásiť ked vedeli v akých podmienkach mal psíkov?Treba mu tam poslať hygienu,zoberú psíkov a je po probléme.Inak ja by som ho zatvorila na mesiac do koterca smrada.

  5. Jozef neodvrávaj. Zoberú psíkov a je po probléme. Veď tak to napísala. Možno tí ľudia z hygieny si to berú domov, bežná prax. 🤣

  6. Anonym -bol to starší pán , ktorý mal zaregistrovaný chov ,a zapísaný v registri ako chovatel.v článku to tiež je že mal registrovaných psikov -začipovaných

  7. bol to polovnik Scip a ze to bolo zlate retrievery..prenho zdochlo len 12 kusov, nemal k nim vztah ziaden, fuj,ze toto susedia nevidia..tak ale ked ma zbran v registrovanej drzbe,ze ano…asi si rozmyslia

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img